Jump to content

All Activity

This stream auto-updates     

 1. Past hour
 2. Yesterday
 3. You have voted successfully! To continue to the site or server you voted for: Tm.warfield.ro
 4. You have voted successfully! To continue to the site or server you voted for: Tm.warfield.ro
 5. ¡Has votado con éxito! Para continuar al sitio o servidor por el que votó: Tm.warfield.ro
 6. Regulament Jucatori 1. A juca pe acest server este un privilegiu, nu un drept. In functie de comportament acest privilegiu poate fi retras. 2. Nu injurati sau abuzati alti jucatori. Pedeapsa: GAG/KICK/BAN 3. Nu folositi cheaturi, scripturi, sau alte modele pentru jucatori. Pedeapsa: BAN permanent. 4. CFG-urile sunt permise dar trebuie sa contina doar bind-uri si setari de CVAR-uri, fara Alias-uri si CVAR-uri blocate de Anti Cheat. 5. Nick-urile indecente, adresate cuiva sau reclama sunt interzise. Pedeapsa: RENAME 6. Reclamele de orice tip sunt interzise (radio, server de cs, site). Pedeapsa: GAG/RENAME 7. Codatii se raporteaza cu say_team ( u ) si se incepe mesajul cu @. Pedeapsa: GAG 8. Nu cereti admin/slot pe server, folositi forumul. Pedeapsa: GAG 9. Nu contestati deciziile adminilor pe server. Pedeapsa: GAG/KICK/BAN 10. Nu aveti voie sa lipsiti de la tastatura mai mult de 1 runda. Daca sunteti AFK 2 runde, veti fi trecut spectator. 11. Este FREE GAME ! Dar T au obligata sa planteze Bomba, iar CT Defuse sau sa salveze ostatecii. Pedeapsa: SLAY 12. Toate armele sunt permise pe toate hartile. 13. Este permisa urcarea pe harta, dar NU iesirea din textura. Pedeapsa SLAY 14. Este permis spawn kill pe orice harta. 15. Pentru orice reclamatii folositi forumul. 16. La intrebarea daca s-a citit regulamentul se va raspunde cu: Da, l-am citit. Regulament Admini 1. A fi admin este o indatorire, aceea de a veghea la buna functionare a serverului si la respectarea regulilor. Odata cu adminul, apar si privilegii. 2. Pe langa aceste reguli adminii trebuie sa respecte si regulamentul jucatorilor. 3. Nu se folosesc comenzi asupra unui jucator fara un motiv bine intemeiat. Pedeapsa: WARN/DEMOTE/REMOVE 4. Nu se va imparti accesul de admin cu nimeni. Pedeapsa: REMOVE 5. Nu puteti avea admin la noi daca aveti admin si pe alt server. Pedeapsa: REMOVE 6. Problemele intre admini se rezolva pe forum in privat. Pedeapsa: WARN/DEMOTE 7. Inainte de a da ban unui jucator pentru cod adminul trebuie sa fie sigur ca acel jucator chiar are cod si pe cat posibil sa aiba dovezi poze sau demo. Pedeapsa: WARN/DEMOTE 8. Nu se folosesc comenzi directe pentru probleme care trebuiesc discutate pe forum (ex. amx_unban, amx_ungag, amx_addadmin etc.). Pedeapsa: DEMOTE/REMOVE 9. Jucatorii AFK se trec spectatori dupa o runda, spectatorii se dau afara daca serverul este plin. 10. Hartile se schimba doar in ultimele 5 minute din harta cu amx_votemap sau daca se cere de catre jucatori si atunci se va da amx_vote. 11. Toti adminii in afara de owneri sunt obligati sa posteze banurile date pe forum in sectiunea Banlist in maxim 24 ore. Pedeapsa: DEMOTE/REMOVE 12. Toate banurile trebuie sa fie insotite de dovada (poza, demo, copy-paste din consola). Pedeapsa: WARN/DEMOTE/REMOVE 13. Admini sunt obligati sa participe la discutiile de pe forum. 14. La intrebarea daca s-a citit regulamentul din cererea de admin sau slot se va raspunde cu: Da, l-am citit si o sa il respect.
 7. Model Cerere: Nick: Nume: Varsta: STEAM ID: Link ore jucate: Ai citit regulamentul: Motiv pentru care doresti slot:
 8. Model Cerere: Nick: Nume: Varsta: Link ore jucate: STEAM ID: Experianta admin: Ai citit regulamentul: Motiv pentru care doresti admin:
 9. Acceptat, te rog sa dai si claim la server pe gametracker
 10. [AdvancedBans] PgL-C@mp3R : unbanned NicuSoRR [STEAM_1:0:498356720] [Ban Reason: no.ss] T/C
 11. Pozele sunt OK! Sa vedem ce are de spus adminul in cauza.
 12. Nick-ul tau: NicuSoRR Nick-ul jucatorului: SyTo_MiNiAnCo IP-ul jucatorului: 92.86.49.93 Motiv: Cica am wall dar i-am dat pozele !!! Dovezi: https://www47.zippyshare.com/v/dXnWWl3Y/file.html https://www47.zippyshare.com/v/UhGOhBwN/file.html https://www47.zippyshare.com/v/HxzdGAGT/file.html https://www47.zippyshare.com/v/S8NfxGNS/file.html Data/Ora/Harta: 05.04.2020-14:10-awp_garden Alte detalii:!
 13. Salut,schimba dns la server , dupa care te astept cu o cerere in sectiunea management http://www.warfield.ro/forum/1080-forum-management/
 14. You have voted successfully! To continue to the site or server you voted for: Tm.warfield.ro
 15. You have voted successfully! To continue to the site or server you voted for: Tm.warfield.ro
 16. # Numele cu care joci : kABUL-_- # Steam : NU. # STEAM ID: NU. # Varsta : 16 ani. # Oras : Ploiesti,Prahova. # Experienta in amx? : Da. # Esti de acord cu regulamentul? : Desigur. # Cu ce ne poti ajuta? : Cu alungarea bolnavilor de EBOLA si SARS , si promovarea serverului . # Cum te impaci cu forumul? : Nu am nimic de impartit cu nimeni , totul este ok. # Link-ul cu orele jucate (MINIM 10):https://www.gametracker.com/player/kABUL-_-/CS.WARFIELD.RO:27015/ # Cat timp pe zi jucati CS? : Joc intre 4 si 6 ore pe zi aproximativ. # Cum ati aflat despre server/comunitate sau cine ti-a recomandat (daca este cazul ) sa aplici? : mexx'y , care face parte din STAFFF.
 17. You have voted successfully! To continue to the site or server you voted for: Tm.warfield.ro
 18. Varsta: 23 IP Server: 93.114.82.140:27015 DNS-ul Dorit: MGD.WarField.Ro Mod: Clasic Firma unde este gazduit serverul? gazduirejocuri Doresti canal pe discord pentru server? Da Link GameTracker/GameState : https://www.gametracker.com/server_info/93.114.82.140:27015/ Cum te gandesti sa-ti populezi serverul? Vedem pe parcurs cum va decurge
 1. Load more activity
×
×
 • Create New...