All Activity

This stream auto-updates     

 1. Past hour
 2. Today
 3. Yesterday
 4. si de la mine. bine ai venit printre noi
 5. te misti rpd, csm.. bafta si bine ai venit!
 6. Numele dumneavoastra: Numele adminului: Data si ora la care s-a produs incidentul: Motivul plângerii: Dovezi (poze/demo): Conditii 1. Pozele le puteti uploada pe unul dintre site-urile: www.imgur.com / www.postimage.org / www.tinypic.com etc. 2. Demo-urile le puteti uploada pe unul dintre site-urile: www.zippyshare.com / www.2shared.com / www.filedropper.com etc. 3. Respecta titlul topicului: [Raportare Admin] Nick-ul adminului.
 7. Te-ai cam grabit, dar sa zicem PRO
 8. Te-ai cam grabit cu cererea dar iti dau PRO pentru ca am vazut ca iti doresti sa faci parte din grupul nostru.
 9. Pro , pe server te vad si pe ts, orele si restul se fac , multa bafta !
 10. Nu o lua in nume de rau, dar putina activitate si cand ma refer la activitate gen ca esti de putin timp, ca de intrat pe srv am vazut ca intri zilnic. In rest esti super ok ca si comportament, prezenta pe srv zilnica. Oricum acest contra nu o sa te afecteze cu nimic, ba din contra sa ai mai multa ambitie! Succes!
 11. Activa liniștită sa vedem ce poti bafta!
 12. Activa si indeplinesti conditiile.
 13. PRO. Foarte activa, linistita nici nu se pune problema. Nu uita sa votezi zilnic serverul,pe teamspeak esti la fel de activa ca pe server! HF!
 14. Pro. Activa linistita la locul ei.
 15. linistita,pare OK ca persoana ,indeplinesti conditiile ...ai de la mine
 16. Pro, activa si la locul ei. Baftă
 17. # Numele cu care joci : Andreea # Steam : Da # STEAM ID: STEAM_0:1:199308867 # Varsta : 25 # Oras : Bucuresti # Experienta in amx? : da # Esti de acord cu regulamentul? : da # Cu ce ne poti ajuta : Sa scot codatii dupa server # Cum te impaci cu forumul : Binisor # Link-ul cu orele jucate : https://www.gametracker.com/player/andreea/CS.WARFIELD.RO:27015/ # Cat timp pe zi jucati CS?: Aproximativ 8-10 ore
 1. Load more activity