Sari la conținut

Toată activitatea

Acest curent se actualizează automat     

 1. Ora trecută
 2. Activ pe server , sa nu uiti de forum si de ts daca o sa fii acceptat . PRO
 3. Te-am vazut activ pe server si indeplinesti toate conditiile! Nu uita de forum si te asteptam si pe TS3 sa ne cunoastem mai bine!!
 4. # Numele cu care joci : Dieu# Steam : da# STEAM ID: vladuink# Varsta :25# Oras :iasi de loc,momentan in Bochum/Germania# Experienta in amx? :5-6 ani# Esti de acord cu regulamentul? : Da# Cu ce ne poti ajuta :In primul rand vreau sa va fiu prieten si apoi cu adminatul,poate si cu donatii daca v-a fi nevoie.# Cum te impaci cu forumul :Excelent# Link-ul cu orele jucate :https://www.gametracker.com/player/DIEU/CS.WARFIELD.RO:27015/# Cat timp pe zi jucati CS?:2-3 ore in cursul saptamanii si de la 5+ in weekend!
 5. BEST OF

  Se poate si mai bine.
 6. BEST OF

  GG TEAM :* :* asa da...la cat mai multe avataruri
 7. Prezentare ViPeR

  Salut si bine ai venit
 8. Azi
 9. Potrivit firmei de cercetare a pieței Counterpoint, Apple este cel mai mare producător de telefoane inteligente din Marea Britanie. Statisticile oferite de companie relevă că firma din Cupertino a avut o cotă de piață de 34,4% în țară în cel de-al treilea trimestru fiscal al anului. Samsung a urmat îndeaproape cu o cotă de piață de 34%, în timp ce producătorul chinez Huawei a ajuns pe locul trei, cu 13% din piață. Alcatel și Motorola au încheiat topul primelor cinci locuri cu 4% și, respectiv, 3%. Studiul anunță: Așa cum vedem și pe piața americană, Apple și Samsung controlează împreună mai mult de două treimi din piața britanică a smartphone-urilor în volume de vânzări și peste 80% din valoarea vânzărilor. În ceea ce privește cele mai bine vândute smartphone-uri, Apple iPhone 7 a depășit topurile cu 15% din vânzări. Samsung Galaxy S8 și S8 + au urmat cu 9% și 6%, respectiv.
 10. Admin

 11. Ban List Minion

  ************************************************ Ban Information Name: . IP: 77.239.79.128 Reason: wall Unban Time: Permanent Ban ************************************************
 12. din pacate,l.ai prins intr.una din mapele in care si.l scosese......am fost si eu dimineata pe sv...am spus din prima ca e codat...stiu ca a mai fost acuzat si s.a zis ca e curat dar nu cred...cel putin la cum l.am vazut eu azi..pacat ca nu pot face demo momentan
 13. Eu personal nu te-am vazut deloc pe TS. Cel putin nu inca.
 14. Sincer la inceput prea ii sarea tinta pe cap,nu stiu wall clar nu are,si restu demo ului incontinuu murea,deci da..
 15. [CS] Cerere de retragere

  Succes.
 16. [CS] Cerere de retragere

  Bafta !
 17. si de la mine ai facut prea repede cererea
 18. [CS] Cerere de retragere

  Bafta
 19. CONTRA mai asteapta,te-ai grabit.
 20. [CS] Cerere de retragere

  Spor
 21. [CS] Cerere de retragere

  Succes cu liceul si spor
 1. Încarcă mai multă activitate
×