Leaderboard


Popular Content

Showing content with the highest reputation since 09/15/2019 in all areas

 1. 7 points
  Oportunitate deschisa doar playerilor care detin o licenta CS 1.6 STEAM ON! Numele cu care joci : (Trebuie sa corespuna cu nickname-ul de pe forum) Steam : Da / Nu STEAM ID : (daca ai steam on) Varsta (minim 16) : Oras : Experienta in AMX?! : Esti de acord cu regulamentul? : Cu ce ne poti ajuta : Cum te impaci cu forumul : Link GameTracker cu orele jucate : Cat timp pe zi jucati CS : Cum ati aflat despre server/comunitate? : INFORMATII Cererile se prezinta in acest topic urmand sa primeasca decizia. In urma aprobarii unui Helper, acesta intra in perioada de proba in timpul de 2-3-4saptamani, in functie de implicare! ATENTIE Primii playeri care isi gasesc curajul sa aplice o sa dispuna de valabilitatea VIP Silver pe durata de o saptamana. (Acest premiu se ofera doar primilor curajosi) BONUS WARFIELD: Helperii care se acomodeaza si trec cu succes perioada de proba or sa dispuna de acest bonus, BONUSUL WARFIELD care consta intr-o saptamana VIP Gold + un SKIN StatTrack! In plus de asta fiecare helper o sa primeasca cate un buddy (admin care se ocupa de helperii aflati in proba pentru o acomodare mult mai usoara) Succes!
 2. 7 points
  Numele cu care joci : roCSana Steam : Da STEAM ID : ed_pitbull Varsta (minim 16) : 24 Oras : Londra Experienta in AMX?! : Da Esti de acord cu regulamentul? : Da Cu ce ne poti ajuta : Sa intretin server-ul si sa-l metin curat inclusiv fiind mai activa pe forum Cum te impaci cu forumul : Foarte bine, nimic complicat Link GameTracker cu orele jucate : https://www.gametracker.com/player/Rocsana/CS.WARFIELD.RO:27015/ Cat timp pe zi jucati CS : Depinde.. in jur de 2-3 ore poate mai mult poate mai putin Cum ati aflat despre server/comunitate: Google
 3. 5 points
  Numele cu care joci : (Trebuie sa corespuna cu nickname-ul de pe forum): DauBine Steam : Da . STEAM ID : STEAM_0:0:88334209 Varsta (minim 16) :20 ani. Oras : Neamt. Experienta in AMX?:5 ani. Esti de acord cu regulamentul? :Da. Cu ce ne poti ajuta : Sa ajut server'ul prin asigurarea unui climat placut(eliminarea codatilor,folosirea unui limbaj civilizat). Cum te impaci cu forumul : Foarte bine. Link GameTracker cu orele jucate : 94,9 ore -> https://www.gametracker.com/server_info/CS.WARFIELD.RO:27015/top_players/?query=daubine Cat timp pe zi jucati CS : 2-3 ore. Cum ati aflat despre server/comunitate?:Internet.
 4. 5 points
  Numele cu care joci : ExodE. Steam : Da STEAM ID : STEAM_0:0:458833012 Varsta (minim 16) :19 ani Oras :Tulcea Experienta in AMX?! : 3 ani Esti de acord cu regulamentul? : Desigur. Cu ce ne poti ajuta : O mai bună fucționare a serverului din punctul meu de vedere, eliminarea codaților si o rulare cât mai bună a jocului. Cum te impaci cu forumul : Foarte bine, e foarte frumos. Link GameTracker cu orele jucate: https://www.gametracker.com/player/ExodE./CS.WARFIELD.RO:27015/ Cat timp pe zi jucati CS :4-5 ore depinde de timp. Cum ati aflat despre server/comunitate? : De pe internet.
 5. 5 points
  Dumnezeu a zis Sa fie lumina! Ai wall curat
 6. 4 points
  Nick-uri cu care jucati: EffecT. SteamID: nbd17p5 SteamIP : STEAM_0:1:439505025 De ce vreti slot? : ca este mai bine asa Daca doriti sa ne lasati cateva date personale: - - - - nume real: Daniel - varsta: 21 de ani - oras: Iasi - ocupatie: - - - - cum ati aflat despre server/comunitate?: de pe internet Alte mentiuni sau idei pe care vreti sa le comunicati in aceasta cerere: - - -
 7. 4 points
  Contra unbann! Poate vom face o sectiune pe viitor, unde cei care fac cerere de unban sa-si aduca oameni sa pledeze pentru ei.... Inca odata....o certitudine pentru mine, ca varsta este importanta! Zi buna!
 8. 4 points
  Citeste regulamentul intern si toate informatiile pe care o sa le intalnesti la Admins only. Restul de informatii le aflii pe parcurs de la buddy sau de la ceilalti colegi. Succes!
 9. 4 points
  [AdvancedBans] urek : unbanned DiMY [95.76.2.217] [Ban Reason: asteapta.decizia.pe.forum] Spor la joc, HF
 10. 4 points
  Nick-uri cu care jucati: M3TEORITE SteamID: https://steamcommunity.com/id/M3TEORITE01/ SteamIP : STEAM_0:0:187188269 De ce vreti slot? : Daca doriti sa ne lasati cateva date personale: - nume real: Robert - varsta: 17 ani - oras: Reghin,Mures - ocupatie: Elev, in timpul liber golitor de sticle pline :)) - cum ati aflat despre server/comunitate? de pe GO. Alte mentiuni sau idei pe care vreti sa le comunicati in aceasta cerere: -
 11. 3 points
  Nick-uri cu care jucati: RazvanCN SteamID: Id-ul care va logati pe steam : predatoor15 SteamIP : STEAM_0:0:156328583 De ce vreti slot? : Nu am un motiv intemeiat, dar imi place serverul foarte mult. Daca doriti sa ne lasati cateva date personale: - nume real: Razvan - varsta: 19 - oras: Iasi - ocupatie: Curier. - cum ati aflat despre server/comunitate? Nu am aflat de la nimeni, am gasit-o pe net. Alte mentiuni sau idei pe care vreti sa le comunicati in aceasta cerere: Nu, va multumesc pentru timpul acordat!
 12. 3 points
  sunt de parere ca te poti schimba ! de data asta vreau sa fiu oaia neagra din grupul de admini !!! dovedeste colegilor mei ca meriti sa ramai printre noi...activ forum,activ server. ai cateva faze de prea iesi pe om,dar au fost cazuri la alti playeri mult mai evidente ! asa ca sunt PRO UNBAN
 13. 3 points
  Nick-uri cu care jucati:Lu^Mi SteamID:Lu^Mi ᶠᶸᶜᵏᵧₒᵤ SteamIP : STEAM_0:0:204952993 De ce vreti slot? :Am vazut ca primesti vip pentru o saptamana Daca doriti sa ne lasati cateva date personale: - nume real: Mihai - varsta: 21 - oras: Doncaster - ocupatie:Vrajitor - cum ati aflat despre server/comunitate? De la un prieten Alte mentiuni sau idei pe care vreti sa le comunicati in aceasta cerere: !