Jump to content

Leaderboard


Popular Content

Showing content with the highest reputation since 06/14/2020 in all areas

 1. 5 points
  Nick-uri cu care jucati: Ludovik SteamID: Id-ul care va logati pe steam : ludovikpgl SteamIP : STEAM_0:0:446928466 De ce vreti slot? : Vreau sa fiu unic. Daca doriti sa ne lasati cateva date personale: - - nume real: Gavrila Ludovic - varsta: 19 - oras: Hessen/35576 wetzlar. (locuiesc in Germania) - ocupatie: Munca si iara munca. - cum ati aflat despre server/comunitate? serverul il aveam la history Alte mentiuni sau idei pe care vreti sa le comunicati in aceasta cerere: -
 2. 4 points
  Nick-uri cu care jucati: totozaura SteamID: danalaura22 SteamIP : STEAM_0:1:118297235 . De ce vreti slot? : uneori serverul e plin :)
 3. 4 points
  Nick-uri cu care jucati:Laurian. SteamID: Id-ul care va logati pe steam :cotutiulaurian SteamIP : 1 "Laurian." 1324 STEAM_0:1:506092913 De ce vreti slot? : nick reserved Daca doriti sa ne lasati cateva date personale: - nume real: Cotutiu Laurian - varsta: 17 - oras: bistrita - ocupatie:elev - cum ati aflat despre server/comunitate? : de cand era serverul de ts3 Alte mentiuni sau idei pe care vreti sa le comunicati in aceasta cerere:stiu ca au fost neintelegeri intre mine si membri stafului , dar o sa am un alt comportament .
 4. 4 points
  Nick-uri cu care jucati: NoobMasterElite SteamID: Cartof :D SteamIP : STEAM_0:0:527067797 De ce vreti slot? : Pentru nume rezervat Daca doriti sa ne lasati cateva date personale: - nume real: David Andrei - varsta: 13 - oras: Bucuresti - ocupatie: elev - cum ati aflat despre server/comunitate?: Am auzit despre acset server de la danutza ca este mama unei prietene cu care ies afara si ma joc Alte mentiuni sau idei pe care vreti sa le comunicati in aceasta cerere: nu am <3
 5. 4 points
  Ca să aplici pentru cerere admin automat se deduce ca ai citit regulamentul, d-asta este pusă intrebarea in felul acela.....cat despre SS, e un plugin învechit care se păcălește cel mai usor. Noi suntem mai profesioniști, punem căștile pe urechi si demo e mai mult decat suficient. Cu ce poți ajuta nicidecum nu se referă la bani, vrem să vedem interesele cat si capacitatea playerului in cauză....că ai interpretat tu cum ai vrut, e problema ta. Suntem printre singurele servere care NU vindem grade....documentează-te intai de toate, te rog frumos Acest joc pt noi reprezintă o relaxare, faptul că tu ai completat cererea admin ca de cea mai jalnica speță e ceva normal sa primesti astfel de feedback-uri, iar balbaiti nu suntem, doar răraiti, cazul de față ps. Nicidecum nu esti respins pt ultimul comentariu. pps. Ai primit si un warn pe forum pentru provocări și limbaj neadecvat. Toate cele bune
 6. 4 points
 7. 4 points
 8. 3 points
  Numele jucatorului banat : masomo STEAM-ID numeric : SteamID: STEAM_0:1:243729555 IP: 86.122.75.191 Ora, data, harta : 7/12/2020 / 14:40 Motivul ban-ului : wall Motivul pentru care crezi ca ban-ul a fost acordat gresit : Numele adminului care te-a banat : Mexy Print Screen consola : https://imgur.com/a/vL3Cqiz Alte precizari :
 9. 3 points
  :https://www113.zippyshare.com/v/9xy5f1xK/file.html
 10. 3 points
  Just as a fact : daca nu tinem cont de toate conditiile de ce inca exista toate trecute acolo ? Contra , varsta este prea mica pentru a avea o responsabilitate echivalenta cu un acces.
 11. 3 points
  haideti sa-i dam o sansa
 12. 3 points
  Parerile sunt impartite, dar ai timp sa demonstrezi ca iti doresti acest acces, pe parcurs. Restul le discutam pe WhatsApp unde o sa primesti toate informatiile de care ai nevoie pt o activitate placuta si usoara! Succes si bine ai venit!
 13. 3 points
  Am sugestia de a dezactiva VIP-ul pe awp_india. deci jucătorii nu pot folosi M4/AK Vot
 14. 3 points
  exact pentru ei este din cate stiu.
 15. 3 points
  Ramai cu banul, nu accept acest limbaj și atitudine pe serverul meu, dacă pe viitor vei decide să-ți schimbi atitudinea ai sa primești unban.
 16. 3 points
 17. 3 points
 18. 3 points
  You have voted successfully! To continue to the site or server you voted for: Ro.warfield.ro
 19. 3 points
  Ai tupeu sa joci cu wall si sa ceri unban!
 20. 3 points
  # Numele cu care joci : ( Numele de pe server trebuie sa corespunda cu numele de pe forum ) CalinD3 # Steam : Da / Nu NU,momentan imediat ce mi-am luat noul pc,mi-am luat si licenta # STEAM ID: (daca ai steam ON) # Varsta :17 # Oras :Piatra Neamt # Experienta in amx? :Circa 2-3 ani # Esti de acord cu regulamentul? : Da # Cu ce ne poti ajuta? :Schimbare mape,ajut codatii sa iasa de pe sv,in general cu ce va fi nevoie:) # Cum te impaci cu forumul? :Foarte bine # Link-ul cu orele jucate :https://www.gametracker.com/player/CalinD3/CS.WARFIELD.RO:27015/ # Cat timp pe zi jucati CS? :2-3 ore # Cum ati aflat despre server/comunitate sau cine ti-a recomandat (daca este cazul ) sa aplici? :Am dat din intamplare de sv acum cativa ani
 21. 2 points
  Titlu topic : [CS] Cerere slot nume (ex : [CS] Cerere slot InDii) Nick-uri cu care jucati: CcC SteamID: AsGod SteamIP : STEAM_0:1:78430212 De ce vreti slot? : - Daca doriti sa ne lasati cateva date personale: Salut !!! - nume real: Cezar - varsta: 34 - oras: Galati - ocupatie: Technician Electric - cum ati aflat despre server/comunitate? De la un prieten Alte mentiuni sau idei pe care vreti sa le comunicati in aceasta cerere:
 22. 2 points
 23. 2 points
  Aici doar owneri si fondatorii cred ca au un rasp in legatura cu comportamentul tau si cu tine ei au ultimu cuvant
 24. 2 points
  Nick-uri cu care jucati: Cassilias SteamID: diduskater8 SteamIP : STEAM_0:1:520165085 De ce vreti slot? : Vreau slot pentru ca e mult mai safe. + ca beneficiez de vip 1 sapt Daca doriti sa ne lasati cateva date personale: - nume real: Andrei - varsta: 15 - oras: Constanta - ocupatie: Elev - cum ati aflat despre server/comunitate? Prin intermediul gametracker-ului! Alte mentiuni sau idei pe care vreti sa le comunicati in aceasta cerere:
 25. 2 points
 26. 2 points
 27. 2 points
 28. 2 points
  Mda... cam tinerel. PRO!
 29. 2 points
 30. 2 points
 31. 2 points
  activitatea pe server este buna , esti un baiat la locul tau , te asteptam si pe discord , BAFTA!!!
 32. 2 points
 33. 2 points
 34. 2 points
  You have voted successfully! To continue to the site or server you voted for: Ro.warfield.ro 90
 35. 2 points
 36. 2 points
  Numele jucatorului reclamant :adi. Numele adminului reclamat : maryo Ora, data, harta pe care se joaca :10:40, 24.06.2020, dust2x2 STEAM ID numeric reclamant : 0:0:48794030 Motivul reclamatiei :abuz Dovezile aduse in cadrul reclamatiei : - Alte precizari : s-a ofensat pentru ca am zis ca miroase a parfum de femei când a intrat el pe server. LOL.
 37. 2 points
  Multumim pentru atentie, faptul ca ne-ai aratat si fata asta mai obscura a ta in care injuri ca in fata blocului nu arata decat nivelul tau si bunul tau simt pe care nu le ai si nici nu le dobandesti. Referitor la banul acordat este abuziv, referitor la atitudinea lui de asemenea, mai ales ca oricine este pe server are posibilitatea sa foloseasca comanda /mute . Toate cele bune. P.S. Ai primit warning pentru dublu post. P.P.S. Cererea este inchisa de catre mine la rugamintea lui @sunt beat P.P.S.1 Pentru toti moderatori, supermoderatori forumului si cei cu grad pe forum, ORICINE ARE DREPTUL LA OPINIE DUPA FIECARE POST LA ADRESA LUI.
 38. 2 points
  1) Reguli generale: Nu aveti voie sa faceti flame (sa va certati) in topicurile existente pe forum ce ai facut tu pana acum fie in privat fie in acest topic. 1.3) Conturile clona: Daca anumiti useri folosesc mai multe conturi de pe acelasi PC va rugam sa ne anuntati.- mai ai un cont banat la noi pe forum. Daca nu zicem nimic asta nu inseamna ca nu stim: http://www.warfield.ro/profile/7547-mebrubanat/ 3) Reguli de postare: Nu aveti voie sa spamati intr-un topic - nu mai are rost sa explic Dublu-Postul reprezinta postarea a doua sau mai multe mesaje unul dupa altul. Daca dupa postul tau s-a lasat cel putin un reply, iar tu postezi dupa ce s-a dat reply, nu se considera dublu-post- iar nu are rost sa explic. Si Baiete sa supraveghez forumul si topicurile este treaba mea. Asta fac eu !
 39. 2 points
  You have voted successfully! To continue to the site or server you voted for: Ro.warfield.ro
 40. 2 points
 41. 2 points
  You have voted successfully! To continue to the site or server you voted for: Ro.warfield.ro
 42. 2 points
  You have voted successfully! To continue to the site or server you voted for: Ro.warfield.ro
 43. 2 points
  ••¤(`× 𝒜𝒞𝒞𝐸𝒮𝐸𝐿𝐸 𝒟𝒰𝒫𝒜 𝒢𝑅𝒜𝒟𝐸 ×`(¤•• PgL-C@mp3R SyTo_MiNiAnCo AnoNym.eXe D34GL3 Motanel -=Abis=- DieSl0w^^ ClatiteCuNutella Bianca16 Archer()() Gabeatz AD/in .:BIA:. Ru3b3 - 𝓢𝓲𝓶𝓫𝓸𝓵𝓾𝓻𝓲: - PERICOL - ADMIN VECHI - VIP - BAIAT - FATA RESPECTATI ORDINEA
 44. 2 points
 45. 2 points
  Da-mi PM cu nick si pass
 46. 2 points
  Nick-uri cu care jucati: Qazzy SteamID: Qazzy SteamIP : STEAM_0:0:202064181 De ce vreti slot? : Pentru securitatea contului. Daca doriti sa ne lasati cateva date personale: Ma numesc Alex , am 15 ani si sunt din Craiova. - nume real: Alex - varsta: 15 - oras: Craiova - ocupatie: Elev - cum ati aflat despre server/comunitate? - Am aflat acum 2 ani de la un amic. Alte mentiuni sau idei pe care vreti sa le comunicati in aceasta cerere: Nup.
 47. 2 points
  Daca dovedesti ca intradevar ai citit regulamentul, atunci daca faci a doua cerere se accepta! Nu trebuie linkul de la Gametracker, poti face orele pe parcurs linistit! "Reply"
 48. 2 points
 49. 2 points
  You have voted successfully! To continue to the site or server you voted for: Ro.warfield.ro
 50. 2 points
  -Nume jucator: -IP/SteamID: -Motiv: -Dovada:
×
×
 • Create New...