Jump to content

Leaderboard


Popular Content

Showing content with the highest reputation since 11/11/2019 in all areas

 1. 9 points
  # Numele cu care joci : ( Numele de pe server trebuie sa corespunda cu numele de pe forum ) bymbo # Steam : Da # STEAM ID: (daca ai steam ON) STEAM_0:1:101023775 6 13:01 12 0 # Varsta :26 # Oras :bucuresti # Experienta in amx? : da 7ani + # Esti de acord cu regulamentul? : da # Cu ce ne poti ajuta :cu ce pot # Cum te impaci cu forumul :bine # Link-ul cu orele jucate :https://www.gametracker.com/player/bymbo/CS.WARFIELD.RO:27015/ # Cat timp pe zi jucati CS?: in functie de timpul liber pe care il am zilnic
 2. 8 points
  Numele cu care joci : scama # Steam : Da # STEAM ID: STEAM_0:1:4163455 # Varsta : 36 # Oras : Focsani # Experienta in amx? : da # Esti de acord cu regulamentul? : da # Cu ce ne poti ajuta : cu implicare # Cum te impaci cu forumul : ok # Link-ul cu orele jucate : https://www.gametracker.com/server_info/CS.WARFIELD.RO:27015/top_players/?query=scama&sort=2&order=DESC # Cat timp pe zi jucati CS?: 2-3 ore
 3. 6 points
  Numele cu care joci : By Affe Steam : Da STEAM ID : STEAM_0:0:56807919 Varsta (minim 16) : 22 Oras : Constanţa Experienta in AMX?! : Da Esti de acord cu regulamentul? : Da Cu ce ne poti ajuta : Cu comenziile de care dispun şi bineînţeles cu experienţa pe care o am. Cum te impaci cu forumul : Destul de bine Link GameTracker cu orele jucate :https://www.gametracker.com/server_info/CS.WARFIELD.RO:27015/top_players/?query=By+affe Cat timp pe zi jucati CS : 4,5 ore depinde de zilele pe care le am la muncă. Cum ati aflat despre server/comunitate? : Sunt un player, fost admin vechiuţ, am revenit cu braţele deschise. .)
 4. 6 points
  Nick-uri cu care jucati: By Affe SteamID: Id-ul care va logati pe steam : true_cosmin SteamIP : Trebuie sa fie format din STEAM_0:0:56807919 De ce vreti slot? : Sunt un player destul de vechi, îmi reiau iar activitatea. Daca doriti sa ne lasati cateva date personale: Îmi place să joc fotbal seara cu băieţii. - nume real: George - varsta: 22 - oras: Constanta - ocupatie: Detin o afacere - cum ati aflat despre server/comunitate? Am jucat ceva timp pe servar, e greu de uitat, bun staff. Alte mentiuni sau idei pe care vreti sa le comunicati in aceasta cerere: momentan nu.
 5. 5 points
  Nick si pass in privat, te rog! Pentru a beneficia de slot si vip va trebui sa joci doar pe steam ! Bine ai venit si joc placut!
 6. 5 points
  pm cu user si pass @danutza @sunt beat @dEZy sau mie.
 7. 5 points
  ACCEPTAT !!! SUCCES TE ROG SA CITESTI FOARTE BINE REGULAMENTUL !
 8. 5 points
 9. 5 points
  Nick-uri cu care jucati: Rayden SteamID: Id-ul care va logati pe steam : neamt11 SteamIP : Trebuie sa fie format din STEAM_0:0:455814068 De ce vreti slot? : Pentru a avea nik-ul rezervat si imi place server-ul Daca doriti sa ne lasati cateva date personale: Imi place sa ies cu prietenii si sa joc tenis. - nume real: Cosmin - varsta: 18 - oras: Targu Neamt - ocupatie: Scoala - cum ati aflat despre server/comunitate? Din intmplare Momentan nu am mentiun, daca vor fi pe parcurs am sa le comunic.
 10. 5 points
  Nick-uri cu care jucati: pTm^LeXu SteamID: Ssn1pe3 SteamIP : STEAM_0:1:24774123 De ce vreti slot? : Deoarece m-am hotarat sa joc pe acest sv si as dori sa ajut in orice mod ! Daca doriti sa ne lasati cateva date personale: - nume real: Alexandru - varsta: 28 - oras: Bucuresti - ocupatie: Mecanic Auto - cum ati aflat despre server/comunitate? Din lista de sv a cs-ului ! Alte mentiuni sau idei pe care vreti sa le comunicati in aceasta cerere: Nu, multumesc !
 11. 4 points
 12. 4 points
 13. 4 points
 14. 4 points
  Ok, înțeleg si asa este nu suntem in primul rand la biserică (totusi si preoți înjură) sa ne adresăm doar cu politețe, mai sunt si scăpări. Sekero este helper si mai are de invatat cum stau lucrurile. Ma bucur ca ai venit si spui cele mentionate mai sus de tine si iti promit ca voi avea in considerare pe viitor acest aspect. Toate cele bune. Sekero ai un avertisment.
 15. 4 points
  Felicitari pentru cerere!
 16. 4 points
  Nick-uri cu care jucati: Ramiz Karaesky SteamID: Alfrojack1 SteamIP : # 3 "Ramiz Karaesky" 66503 STEAM_0:1:82436331 De ce vreti slot? : conectare mai usoara pe sv. Daca doriti sa ne lasati cateva date personale: - nume real: Constantin - varsta: 25 - oras: Ploiesti - ocupatie: AG Securitate ( Momentan :)) ) - cum ati aflat despre server/comunitate?:Net Alte mentiuni sau idei pe care vreti sa le comunicati in aceasta cerere:Bafta in continoare.
 17. 4 points
 18. 4 points
  Titlu topic : [CS] Cerere slot [DVL]Satan Nick-uri cu care jucati:[DVL]Satan SteamID: :aycan_cze SteamIP : STEAM_0:0:19772219 0 08:11 25 0 De ce vreti slot? : Pentru a intrat mai repede pe server in ora de varf Daca doriti sa ne lasati cateva date personale: - nume real: Dragos David - varsta: 17 - oras: Baia Mare - ocupatie:Liber profesionist - cum ati aflat despre server/comunitate?Am jucat mai demult tot un server de genu si m am gandit ca ar fi fain sa ma apuc iar. Alte mentiuni sau idei pe care vreti sa le comunicati in aceasta cerere:Ar merge mai multe mape cu awp.
 19. 4 points
 20. 4 points
×
×
 • Create New...