Jump to content

Leaderboard


Popular Content

Showing content with the highest reputation on 02/24/2019 in all areas

 1. 2 points
 2. 2 points
 3. 2 points
 4. 1 point
 5. 1 point
  Demo scurt, neconcludent. Pro pentru unban.
 6. 1 point
 7. 1 point
 8. 1 point
 9. 1 point
  W1z a vrut sa-ti dea ban doar pentru 30 de minute, dar ti-a dat mai mult [AdvancedBans] BKP : unbanned batranuL [5.14.152.108] [Ban Reason: limbaj] Deloc nu este o injuratura cand spui asemenea afirmatie, doar spui mai pe ocolite ca ai fost la ea si restul nu mai rost sa continui
 10. 1 point
  Pentru "esti praf" nu raspunzi asa si te astepti sa fii laudat. Puteai sa-i atragi frumos atentia ca nu aveti astfel de glume si ca nu va cunoasteti. Asta inseamna sa raspunzi cu aceiasi moneda si sa fii corect. O astfel de jignire(avand legatura cu mama) poate durea foarte mult din mai multe motive. Eu stiu ca daca unu te taie cu cutitul si tu il iei la ochi cu pusca de vanatoare, nu se mai cheama legitima aparare(vorbind in afara CS).
 11. 1 point
 12. 1 point
  REGULAMENT Limbajul vulgar pe server se sanctioneaza cu GAG 3/5/10 minute ( in caz ca se continua cu jignirile riscati ban 30 de minute ). Jignirile si spam-ul pe admin chat se pedepsesc cu KICK/BAN 30 de minute. Nu aveti voie sa dati retry dupa gag -> Ban 30 de minute. Nu aveti voie sa dati retry daca muriti la inceput de runda pentru a reintra la joc in viata -> BAN 30 de minute. Numele dumneavoastra trebuie sa fie decent si sa contina minim 3 caractere. NU aveti voie sa va urcati pe harta/textura. Nu atrageti atentia adminilor pe chat asupra unor persoane care folosesc CHEAT-uri. Folositi comanda SAY_TEAM @ numele_codatului. Exemplu: "say_team @ Aurel este codat!" . Pedeapsa: GAG sau BAN intre 10-30 minute. Nu faceti spam (rebuy) cu he/flash/smoke / si/sau vanzare de iteme. Pe hartile de_crizatii este interzis in turn ( T si CT ). Pe hartile awp_ NU aveti voie cu arme (M4A1, AK47, MP5, NAVY) + HE, FLASH. În acelasi timp, pe hărțile mici, snow, cutite, deagle, he, flash-ul/he sunt INTERZISE! Scopul lor este de a se folosi pe hărțile mari ce conțin plant bomb! Orice CHEAT (wallhack, esp, aim, silentaim, etc.) este strict interzis, orice plangere va fi insotita de poze si/sau demo. Nu se cere admin/slot pe server! Cererile se fac pe FORUM. In cazul in care ati luat BAN si considerati ca sunteti neindreptatit de decizia adminului, postati pozele pe FORUM. ( sectiunea Cereri unban, plangeri si reclamatii. Exceptia este de ban maxim de 10000 Minute pentru injuriile de morti cu ss! URMATOARELE SITUATII SUNT PEDEPSITE CU BAN PERMANENT! * Folosirea cheat-urilor/hack-urilor (Aimbot, Wallhack/MONITOR, Speed) si a script-urilor ( No-Recoil, Anti-Smoke, No-Flash, Silent-Aim ) * Reclama intentionata in mod repetat de catre acelasi jucator catre alte servere/forumuri. ATENTIE! * Durata unui GAG este intre 3-10 minute. Acesta poate fi prelungit sau micsorat in functie de gravitatea faptei. * Jucatorul care primeste bomba la inceput de runda, are obligatia sa incerce sa o planteze. Aruncarea bombei pe jos sau la un coechipier fara existenta unei intelegeri prealabile se pedepseste cu SLAY/KICK. * Jucatorul care arunca bomba in locuri greu accesibile, pentru distractia proprie, va fi avertizat verbal la prima fapta. In caz de repetare se va aplica ban 15 minute! * Orice jucator care profita de IP dinamic pentru a se reconecta dupa un BAN risca sa fie executat cu BAN/PA. * Jucatorii AFK/Idle vor lua kick, poti sta pe spectator atat timp cat serverul nu este full. In caz contrar vei lua kick. * Deciziile ownerilor privind orice aspect de pe server/forum sunt definitive si irevocabile, schimbarea unei astfel de decizii facandu-se doar de catre ownerul respectiv sau de catre ownerul principal. * Nu se cer informatii pe server despre ban-uri sau admine/sloturi, acestea se fac pe forum. * Regulamentul poate fi modificat de catre stafful Warfield fara preaviz. * Atentie, a juca pe server este un privilegiu si nu un drept!
×
×
 • Create New...