Jump to content

Leaderboard


Popular Content

Showing content with the highest reputation since 04/27/2020 in all areas

 1. 6 points
  Echipa : OLTEAN-CLAN 1. DuMi 2. Toni Numele este ales pentru @dEZy
 2. 6 points
  Asa este, ala nu se poate numi wall, este wall jignitor de nesimtit! Nu ma intind ca imi pierd timpul degeaba, imi pare rau si pt colegii mei ca si l-au pierdut cu acest topic si nu meriti! Ma bucur in schimb ca ai tinut sa te faci de ras pe toata comunitatea…. Felicitari Bubu!
 3. 6 points
  "doar am avut instalat un program ajutator , pe care nu l-am folosit." esti genial =))).. gg!
 4. 6 points
  Doresc răspuns,nu emoji-uri.
 5. 5 points
  Echipa: Na'Vi Markeloff si Zeus 1.Mario(Markeloff) 2.ASULL(Zeus)
 6. 5 points
  Echipa : Gașca papuc 1. SendNudes 2. mexx'y
 7. 5 points
  Numele cu care joci : alex # Steam : Da # STEAM ID: STEAM_0:0:525874567 # Varsta : 29 # Oras : Rosiorii de Vede # Experienta in amx? : am mai fost admin , cred ca ma descurc!!! # Esti de acord cu regulamentul? : DA # Cu ce ne poti ajuta? : Cu ce se poate , sper ca , cu multe # Cum te impaci cu forumul? : Foarte bine # Link-ul cu orele jucate (MINIM 10): https://www.gametracker.com/player/alex/CS.WARFIELD.RO:27015/ # Cat timp pe zi jucati CS? : 2, 3 ore depinde de timp, in weekend joc mai mult # Cum ati aflat despre server/comunitate sau cine ti-a recomandat (daca este cazul ) sa aplici? de pe net am aflat de servar , si pentru cerere mi-au recomandat : danutza , mexy si faronul sendnudes (respect frate )
 8. 5 points
  # Numele cu care joci : -=`B.U.G`=-` Pepsy # Steam : elpepsy1 # STEAM ID: STEAM_0:1:94563937 # Varsta :30 # Oras :sibiu # Experienta in amx? :da 8-10 ani # Esti de acord cu regulamentul? : da # Cu ce ne poti ajuta? :curatare codati # Cum te impaci cu forumul? :binie # Link-ul cu orele jucate :https://www.gametracker.com/server_info/CS.WARFIELD.RO:27015/top_players/?query=pepsy # Cat timp pe zi jucati CS? :2-3 momentan mai mult somah # Cum ati aflat despre server/styu serv de cand a inceput
 9. 5 points
  # Numele cu care joci : AlexuCSGO # Steam : Da # STEAM ID: STEAM_0:0:427442942 # Varsta : 20 # Oras : Ploiesti # Experienta in amx? : 6 ani # Esti de acord cu regulamentul? : Desigur # Cu ce ne poti ajuta? : Cu experienta mea. # Cum te impaci cu forumul? : Destul de bine. # Link-ul cu orele jucate : https://www.gametracker.com/server_info/CS.WARFIELD.RO:27015/top_players/?query=AlexuCSGO # Cat timp pe zi jucati CS? : Depinde. Daca nu am treaba in ziua respectiva joc destul de mult. # Cum ati aflat despre server/comunitate sau cine ti-a recomandat (daca este cazul ) sa aplici? : De server am aflat de la flaWLess | Pentru admi mi-a recomandat sa aplic atat Dezy cat si mexxy,si inca 2 baieti a caror nume nu le retin.
 10. 5 points
  # Numele cu care joci : AnoNym.eXe # Steam : Da # STEAM ID: STEAM_0:1:228169734 # Varsta : 22 # Oras : Brasov # Experienta in amx? : Da. # Esti de acord cu regulamentul? : Da. # Cu ce ne poti ajuta? : Activitate, codati, etc # Cum te impaci cu forumul? : Foarte bine. # Link-ul cu orele jucate : Sunt de pe telefon, voi reveni cu edit. # Cat timp pe zi jucati CS? : 2-3 ore. # Cum ati aflat despre server/comunitate sau cine ti-a recomandat (daca este cazul ) sa aplici? : dEZy
 11. 5 points
  # Numele cu care joci : BlacK_ToucH # Steam : Da # STEAM ID: STEAM_0:0:17112157 # Varsta : 23 defapt # Oras : De provenienta Roman, jud Neamt, actual, Oslo Norvegia. # Experienta in amx? : In jur de 3 ani... # Esti de acord cu regulamentul? : Da # Cu ce ne poti ajuta? : Absolut orice, oricand . Apelati la mine, fara rusine si fara nici o problema. # Cum te impaci cu forumul? : Bine # Link-ul cu orele jucate : https://www.gametracker.com/player/black_touch/ # Cat timp pe zi jucati CS? : In jur de 2-3 ore pe zi, in jurul saptamanii dupa munca, mai mult in weekend :) # Cum ati aflat despre server/comunitate sau cine ti-a recomandat (daca este cazul ) sa aplici? : Cunosc si am jucat pe server de pe vremea cand era clasic...Am aflat de el dupa ce am downloadat counter strike warfield.
 12. 4 points
  Nick-uri cu care jucati: wK / Dau Tr!paT SteamID: wK / Dau Tr!paT SteamIP : STEAM_0:0:441688844 De ce vreti slot? : Sa am numele rezervat Daca doriti sa ne lasati cateva date personale: - - nume real: Dragos - varsta: 18 ani. - oras: Arges - ocupatie: Scoala momentan - cum ati aflat despre server/comunitate? : Google Alte mentiuni sau idei pe care vreti sa le comunicati in aceasta cerere: Sanatate!
 13. 4 points
  Numele cu care joci :Logic-Dll # Steam : Nu # STEAM ID: - # Varsta :26 # Oras :Timisoara # Experienta in amx? :Cand aveam 15-16 ani Acceptabil.. # Esti de acord cu regulamentul? : DA # Cu ce ne poti ajuta? : Suport # Cum te impaci cu forumul? : Nu chiar dar invat repede # Link-ul cu orele jucate : https://www.gametracker.com/server_info/CS.WARFIELD.RO:27015/top_players/?query=logic-dll # Cat timp pe zi jucati CS? : 3-4 # Cum ati aflat despre server/comunitate sau cine ti-a recomandat (daca este cazul ) sa aplici? : Am jucat si inainte!
 14. 4 points
  # Numele cu care joci : Arogant # Steam : Nu # STEAM ID: (daca ai steam ON) # Varsta :22 ani # Oras :Caransebes # Experienta in amx? :Am o experienta cat de cat buna! # Esti de acord cu regulamentul? : Sigur ca da! # Cu ce ne poti ajuta? :Ma dedic in totalitate pe server si pot ajuta cu tot ce pot si stiu # Cum te impaci cu forumul? :Sincer nu am prea folosit dar pot invata repede! # Link-ul cu orele jucate :https://www.gametracker.com/server_info/CS.WARFIELD.RO:27015/top_players/?query=Arogant # Cat timp pe zi jucati CS? Sunt o zi la munca si 2 liber, in cele 2 zile libere pot juca foarte mult, si 10 ore pe zi # Cum ati aflat despre server/comunitate sau cine ti-a recomandat (daca este cazul ) sa aplici? :ASULL
 15. 4 points
  Echipa : -=`S`b-Legende`=- 1 Pepsy 2 Lucas
 16. 4 points
  Echipa: CF ( Combinatia fatala ) 1. Pici # fur curent. aka-"MACETE" 2. Ciulaaa aka-"Parintele"
 17. 4 points
  Echipa: Chirurgu_PTK AnoNym.eXe P.S: Succes tuturor, daca avem adversari :))
 18. 4 points
  https://www80.zippyshare.com/v/K5yQks6J/file.html https://www44.zippyshare.com/v/yZZv52aD/file.html
 19. 4 points
  Daca imi dati unban promit ca o sa incerc sa joc mai prost ... Sedan nici nu prea a jucat csgo...dar ma rog...faceti ce vreti voi... imi placea serverul...nu ma mai intereseaza...puteti sa il lasati...
 20. 3 points
  # Numele cu care joci : ( Numele de pe server trebuie sa corespunda cu numele de pe forum ) : old' -RSK- # Steam : Da # STEAM ID: (daca ai steam ON) : specii15 # Varsta : 22 # Oras : Constanta # Experienta in amx? : 10 ani era dar a cam ruginit umpic :)) # Esti de acord cu regulamentul? : Yep # Cu ce ne poti ajuta? : Cu nimic presupun :)) , admin stuffs - mentinerea bunei dispozitii si a unei bune desfasurarii a jocului - # Cum te impaci cu forumul? : Bine # Link-ul cu orele jucate : https://www.gametracker.com/player/Old%27%20-RSK-/CS.WARFIELD.RO:27015/ # Cat timp pe zi jucati CS? : In jur de 2-3 ore # Cum ati aflat despre server/comunitate sau cine ti-a recomandat (daca este cazul ) sa aplici? : Pai stiam deja de ea si dEZy .
 21. 3 points
  Nick-uri cu care jucati: Razzwan SteamID: Razzwan SteamIP : STEAM_0:1:189647946 De ce vreti slot? : Ca se da' VIP gratis Daca doriti sa ne lasati cateva date personale: - nume real: Razvan. - varsta: 22 ani. - oras: Constangeles. - ocupatie: Tehnician/Filler Nescafe. ( Eu sunt baiatu' cu, cafeaua! ). - cum ati aflat despre server/comunitate? : De la @dEZy Alte mentiuni sau idei pe care vreti sa le comunicati in aceasta cerere: Pace!
 22. 3 points
  Nick-uri cu care jucati: LucAs / eL.LucAs/ eL.Grasu/ Grasu SteamID: lucas_ionut SteamIP : STEAM_0:1:122324941 De ce vreti slot? : sa nu joace altii nu nikul meu Daca doriti sa ne lasati cateva date personale: - nume real: Luca Ionut - varsta: 30 - ce au trecut anii astia - oras: Sibiu - cu toate ca doream sa fiu si pe la Cluj sa am un accent mai de ras! - ocupatie: electrician - mia fost greu ca sa ma fac avocat - cum ati aflat despre server/comunitate? Am aflat de cand a fost servarul and.warfield sa zicem ca de la inceputul comunitatii Alte mentiuni sau idei pe care vreti sa le comunicati in aceasta cerere: - o ideie daca doreste sefu sa anuleze partea de ecran cand trebuie sa dai comanda /skins ca sa vezi cat la suta este arma ta si sa fie doar in scris in partea stanga a chatului! Salutari la toti care ma cunosc! indiferent de mijloace!
 23. 3 points
 24. 3 points
 25. 3 points
  PRO de la CHIRURGU ! BAFTA!!
 26. 3 points
 27. 3 points
  te-am pupat frate, lasa ca mai sunt servere unde poti juca.
 28. 3 points
  # Numele cu care joci : Patrick # Steam : Da. # STEAM ID : STEAM_0:0:245028631 # Vârstă : 14 # Oras : Slatina, Olt # Experiență în amx ? : Ma descurc foarte bine. stie ASULL # Ești de acord cu regulamentul ? : Desigur # Cu ce ne poti ajuta ? : Cu experienta in amx, sa scap de codati # Cum te împaci cu forumul ? : Binisor # Link-ul cu orele jucate : https://www.gametracker.com/player/PATRICK/CS.WARFIELD.RO:27015/ # Cât timp pe zi jucați CS ? : 6-7ore pe zi # Cum ați aflat despre server / comunitate sau cine ti-a recomandat să aplici ? : De pe net!
×
×
 • Create New...