Sari la conținut

Sugestiile Noastre

Top conținut din toată comunitatea, special alese de noi.

Regulamentul trebuie respectat si citit de catre toti membrii ai comunitatii. Aici gasiti toate regulile care ne guverneaza forumul. Recomandam citirea lui lunar deoarece pot interveni modificari!


 
  • 0 răspunsuri

Modelul de cerere DNS daca doriti sa va alaturati cu un server comunitatii noastre. Oferim diverse beneficii, dar dorim totodata profesionalism si implicare. Varsta minima 18 ani!
  • 1 răspuns

Achizitionarea de VIP a devenit o metoda prin care userii isi arata recunostiinta si sprijinul pentru aceasta comunitate. Gradul de VIP se primeste dupa ce ati facut donatia si ati postat aici dovada platii. Nu este o suma stabilita pentru a achizitiona VIP pe forum, fiecare doneaza cat vrea si cat poate. Dovezile de plata se posteaza doar aici , nu deschideti alte posturi! Mai jos aveti metodele de plata daca doriti sa ne ajutati. Toti banii primiti din donatii vor intra in plata forumului, banii nu vor intra in posesia fondatorilor!

  • 21 răspunsuri

Am implementat un nou sistem pe forum numit Member Shop. Ce se vinde în acest shop? Se pot modifica anumite setări ale profilului tău care nu sunt disponibile oricărui user al forumului cum ar fi semnatura, member title, ai posibilitatea să îți schimbi numele și să îți resetezi warn-urile.


  • 0 răspunsuri

WARFIELD.RO

Warfield este una dintre cele mai cunoscute comunitati de gaming de Romania. Aceasta se remarca prin calitatea serverelor sale si a echipei de administrare bine pregatite.

Contact

Prin intermediul:

E-mail: contact@warfield.ro
Steam @InDii
Utilizati un formular de contact
×