Sari la conținut
 • Anunțuri

  • AkAi

   Sfaturi pentru securitatea conturilor Warfield Romania   28.06.2017

   Tinand cont ca am fost amenintati cu flood si spargerea conturilor vreau sa va recomand urmatoarele lucuri:

   1. Mare atentie la link-urile primite. Sa presupunem ca in timpul unei conversatii pe steam sau messenger va este dat un link de forma: forum.warfield.ro.sub-domeniu.com/index.php?app=post&section=post&do=new_post&f=179 Acesta este un link exemplu si va duce pe o pagina inexistenta. Link-ul pare absolut valabil si corect,din graba insa nu multi remarca:
   forum.warfield.ro.sub-domeniu.ro www.warfield.ro si forum.warfield.ro e adresa originala a forumului totusi vedem sub-domeniu.ro ceea ce indica ca forumwarfield.ro este defapt numele siteului, cum este la noi warfield si adresa este sub-domeniu.ro cum la noi e .ro Dand click pe un astfel de link,cel mai probabil esti redirectionat pe o pagina asematoare cu warfield.ro in care iti este solicitata logarea. Este cazul sa iti pui niste semne de intrebare deoarece: probabil esti logat deja, de ce sa iti ceara sa te mai loghezi inca o data in 99% din cazul designul va avea modificari, nu va putea fi identic. puteti verifica facand click pe butonul register si va va duce pe pagina originala, deoarece in multe cazuri este copiata doar pagina de log-in, restul fiind lasate.  Fiti foarte atenti la fisiere/demouri/arhiva descarcate de pe forum. 

    Daca arhivele contin parola stergeti-le imediat, parolele se pun pentru a bloca scanarea antivirusului. Un demo sau niste poze nu au de ce sa contina o parola.

    Nu toate arhivele executabile sunt virus. Winrar are capacitatea de a face arhive executabile ce se extrag singure, asta nu inseamna malware.

   Fiti atenti la fisiere cu extensie dubla gen nume.png.exe, aici ceva clar e suspect. nume.png e numele si exe e extensia, in acest caz.

   Nu accesati linkuri suspecte, care promit ceva ce e prea bun ca sa fie adevarat, nu imprumutati contul nimanui pentru nici un pretext, fiti atenti la e-mailurile primite pentru ca administratia nu va sta sa trimita la 70.000 de useri un e-mail cu diverse informatii.  Atentie cand dati Team Viewer anumitor persone, nu lasati pc-ul nesupravegheat pentru ca isi pot face de cap, dupa ce s-a deconectat inchidet aplicata Team Viewer pentru a se reseta parola,astfel nu vor putea intra din nou cand au chef.

    Orice chestie suspecta postati-o pe forum sau lasatii mesaj lui @InDii sau @AkAi. Daca o postati nu includeti si link-ul in cauza, lasat-l doar unui fondator.

   Virustotal va sta la dispozitie pentru a scana link-uri.

   Accesati virustotal: https://www.virustotal.com/ In situatia de mai sus veti scana un fisier alegand choose file->scan it.

   Pentru a scana un url: Apasati url-> copiati url-ul-> scan it.Acum se va afisa rezultatul pentru fiecare engine in parte si un total in partea de sus x/50, x=numarul de detectii. Va puteti baza si pe reputatia fisierului/link-ului. In partea dreapta aveti un cadran unde arata voturile utilizatorilor sub forma unui contor cu sageata.  
  • B0GD4N

   Beneficii Afiliere in Comunitate   20.03.2018

   http://www.warfield.ro/topic/8-beneficii-afiliere-in-comunitate/  

Sugestiile Noastre

Top conținut din toată comunitatea, special alese de noi.

Campanie Admin Free pe TM.WARFIELD.RO (server cs 1.6)
 • 34 răspunsuri

Regulamentul trebuie respectat si citit de catre toti membrii ai comunitatii. Aici gasiti toate regulile care ne guverneaza forumul. Recomandam citirea lui lunar deoarece pot interveni modificari!


 
 • 0 răspunsuri

Modelul de cerere DNS daca doriti sa va alaturati cu un server comunitatii noastre. Oferim diverse beneficii, dar dorim totodata profesionalism si implicare. Varsta minima 18 ani!
 • 1 răspuns

Am implementat un nou sistem pe forum numit Member Shop. Ce se vinde în acest shop? Se pot modifica anumite setări ale profilului tău care nu sunt disponibile oricărui user al forumului cum ar fi semnatura, member title, ai posibilitatea să îți schimbi numele și să îți resetezi warn-urile.


 • 2 răspunsuri

Achizitionarea de VIP a devenit o metoda prin care userii isi arata recunostiinta si sprijinul pentru aceasta comunitate. Gradul de VIP se primeste dupa ce ati facut donatia si ati postat aici dovada platii. Nu este o suma stabilita pentru a achizitiona VIP pe forum, fiecare doneaza cat vrea si cat poate. Dovezile de plata se posteaza doar aici , nu deschideti alte posturi! Mai jos aveti metodele de plata daca doriti sa ne ajutati. Toti banii primiti din donatii vor intra in plata forumului, banii nu vor intra in posesia fondatorilor!

 • 22 răspunsuri

WARFIELD.RO

Warfield este una dintre cele mai cunoscute comunitati de gaming de Romania. Aceasta se remarca prin calitatea serverelor sale si a echipei de administrare bine pregatite.

Contact

Prin intermediul:

E-mail: contact@warfield.ro
Steam @InDii
Utilizati un formular de contact
×