InDii

Founder
 • Content Count

  306
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  1
 • Puncte WF

  200 [ Donate ]

InDii last won the day on April 1 2018

InDii had the most liked content!

Community Reputation

285 Unpopular

About InDii

 • Rank
  Expert
 • Birthday 07/13/1987

Personal Informations

 • City:
  .
 • Age:
  .

Recent Profile Visitors

5,367 profile views
 1. dacă vrei să-mi dai ceva pentru diavoli și nu doar să plătești banii, unii nu au   ❤️mare salut pentru toată lumea

 2. salut inDII o intrebare se poate face si donatie 10 euro credit pe orange? mersi

   

 3. Beneficiile oferite de comunitatea Warfield Daca intrati cu serverul in Comunitatea Warfield noi va oferim urmatoarele: 1) Forum Adaugarea in lista de servere a comunitatii DNS: nume.warfield.ro O populare mai rapida prin userii forumului! Acces total pe sectiunea dvs. Administrarea serverul dupa bunul plac Primirea gradului de Manager Server . Acceptarea cererii in MAXIM 24 ore. Primirea DNS-ului in maxim 24 ore. Buton cu redirect catre Votare Server / Steam Grup / Connect langa bannerul cu statistica (gametracker sau alt tracker) la alegere Se ofera banlist online. Mai multe detalii aveti aici http://www.warfield.ro/topic/5340-banlist-online/ sau contactati-l pe @AkAi @B0GD4N Grad special pentru adminii serverului tau pe forum si pentru tine. Manager Server X / Admin Server X Panel pentru serverele de SAMP Posibilitatea de a-ti adauga/scoate gradul de Admin Server pentru adminii tai pe forum, fara a astepta de la un membru Staff sa faca acest lucru 2) Serverul tau Suport tehnic 100% Suport 24/7 Ajutor la crearea sau modificare a pluginurilor Oferirea de sfaturi (la cerere) foarte folositoare daca aveti pentru prima data server. 3) TeamSpeak 3 / Discord (la alegere - recomandam intotdeauna TS3) Canal pe serverul de TeamSpeak la sectiunea serverelor Canal pe serverul nostru de discord + grade speciale discord.me/warfieldromania Grupe / Roluri speciale cu DNS-ul serverului tau (daca doriti) Bot pe TS3 cu numele DNS.WARFIELD.RO - Cautam Staff!
 4. InDii

  Eu nu am putut sa imi pun numele de pe sv pe forum. Ca vroiam sa fac cerere pentru admin . poti sa il schimbi tu sau pot sa il las asa

 5. Mai mult atentie asupra regulamentului.
 6. InDii

  OFF-Topic

  @B0GD4N am eu ceva tare pt tine
 7. Nu uita de forum, activitatea este obligatorie altfel remove fara avertisment.. ai stat 3 minute sa faci cererea de admin apoi pauza.
 8. Nu uita de forum activitatea este obligatorie !!!