BKP

Manager CS
 • Content Count

  824
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  1
 • Puncte WF

  384 [ Donate ]

BKP last won the day on November 26 2018

BKP had the most liked content!

Community Reputation

485 Known

About BKP

 • Rank
  Legend
 • Birthday 06/13/1995

Personal Informations

 • City:
  Bucuresti
 • Age:
  22

Recent Profile Visitors

2,270 profile views
 1. Trimite mesaj cu numele si parola lui @anqRy, @Silviusau mie. Bine ai venit si iti doresc o sedere cat mai placuta !
 2. Trimite mesaj cu nume si pass lui @anqRy, @Silviu sau mie. Bun venit !
 3. Trimite mesaj cu numele si parola lui @anqRy, @Silviu sau mie. Ma bucur ca ai decis sa faci cererea, iti doresc in continuare o sedere cat mai placuta !
 4. https://www22.zippyshare.com/v/h5Ozhk7F/file.html Din banlistul @Ce faci Darla?
 5. Trimite mesaj cu numele si parola lui @anqRy, @Silviu HalaMadrid! sau mie Bun venit si iti doresc o sedere cat mai placuta !
 6. Trimite mesaj cu nume si parola lui @anqRy, @Silviu HalaMadrid! sau mie Bine ai venit si iti urez o sedere cat mai placuta !
 7. Demo-ul este cea mai clara dovada, nu avem nevoie de wargods sau verificari sa ne dam seama de anumite aspecte, daca luam dupa faze, faza la scari in tunel cu hristu, tragi la un km de el si il omori, nu mai bagam aici interpul ca nu mai are o treaba, a doua faza cu ak ul tot in tunel, danseaza tinta zici ca sufera de o boala tinta, sa nu mai zic si de faza cu usp ul din baza tero acolo, de pe overpass. UnBan. Succes pe unde mai joci tu, sa nu uitam si de acel mic wall pe care il aveai si pe ala bagat, te va ajuta destul de bine in viitor.
 8. Celor care nu le merg de pe zippyshare, le aveti aici si de pe girlshare http://www.girlshare.ro/3769740681.3 http://www.girlshare.ro/3769740683.5
 9. Incearca acum sa te conectezi pe server, daca nu merge, lasi un reply aici [AdvancedBans] BKP : unbanned pa [109.97.0.0] [Ban Reason: pa]
 10. Trimite mesaj cu numele si parola lui @dEZy, @danutza sau @sunt beat Bun venit si sa ai o sedere cat mai placuta !
 11. UnBan, in demo ul lui poly, cand te duci pe mid si cand intra SendNudes si dupa buzz, ala nu mai e reflex din mana, pe pisica la fel, iti intra primul si al doilea nici acolo nu cred ca e un reflex.
 12. UnBan, nu am vazut nimic clar in demo
 13. Trimite mesaj cu numele și parola lui @dEZy, @danutza sau @sunt beat
 14. nu pentru ce s-a spus mai sus, iti dau pentru ca ai un limbaj prea urat, injurii de morti si familie la adresa playerilor, astea se petrec doar noaptea, cand nu sunt admini on.