BKP

Manager CS
 • Content Count

  859
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  1
 • Puncte WF

  754 [ Donate ]

BKP last won the day on November 26 2018

BKP had the most liked content!

Community Reputation

529 Known

About BKP

 • Rank
  Legend
 • Birthday 06/13/1995

Personal Informations

 • City:
  Bucuresti
 • Age:
  22

Recent Profile Visitors

2,426 profile views
 1. Trimite mesaj cu numele si parola lui @anqRy, @Silviu sau mie. iti urez o sedere cat mai placuta.
 2. și din partea mea, ești la limita cu vârsta, am mai avut și excepții, sa fi atent la sfaturile colegilor mei, dacă vei avea nevoie vreodată de ceva ajutor, nu ezita sa ceri ajutorul. Succes
 3. Am vazut ce amplificator sunet pe casti, se aude pe shift cand merge, nu? UnBan, spor pe alte comunitati.
 4. S-a discutat si s-a decis ca nu ai voie pe aceasta comunitate, din cauza faptelor pe care le-ai facut, injurand staff si jucand cu cod pe server. Sunt destule comunitati pe care poti juca linistit.
 5. Pai dacă îți scoatem banul, evident ca nu o sa mai ai nimic, le vei șterge și vei juca normal, cât despre demo uri, silent pe fata, mult noroc pe alte servere/comunități.
 6. Trimite mesaj cu numele si parola lui @Silviu, @anqRy sau mie.
 7. Trimite mesaj cu numele si parola lui @anqRy, @Silviu sau mie. Bun venit si iti doresc o sedere cat mai placuta !
 8. Trimite mesaj cu numele si parola lui @anqRy, @Silviu sau mie. Bun venit si o sedere cat mai placuta !
 9. Banul ti-a fost scos, a fost o neintelegere, ne cerem scuze pentru aceasta incurcatura. Te rog sa ma contactezi in privat, daca nu poti sa te conectezi pe server.
 10. Eu ți-am dat destroy si nu o sa fie nici primul și nici ultimul, de atâtea ori ai primit ban de la colegii mei pt o săptămână pentru înjurăturile adresate playerilor de morti și familie, noi nu toleram asemenea limbaj pe server, nu suntem pe câmp, exista o limita și tu ai trecut cu mult peste ea. Asa că, iti doresc și mult noroc pe alte comunități
 11. UnBan, nu are nimic
 12. Ramai cu banul, ne vedem peste o săptămână
 13. In primul rand, înjurăturile de morți nu sunt acceptate, nu este prima data când ai un asemenea limbaj, ai mai dat și retry după ban, eu te întrebam ceva frumos, tu ma luai la misto, din toate astea, o săptămână să stai pe bară sa te răcorești.
 14. https://www22.zippyshare.com/v/h5Ozhk7F/file.html Din banlistul @Ce faci Darla?
 15. Demo-ul este cea mai clara dovada, nu avem nevoie de wargods sau verificari sa ne dam seama de anumite aspecte, daca luam dupa faze, faza la scari in tunel cu hristu, tragi la un km de el si il omori, nu mai bagam aici interpul ca nu mai are o treaba, a doua faza cu ak ul tot in tunel, danseaza tinta zici ca sufera de o boala tinta, sa nu mai zic si de faza cu usp ul din baza tero acolo, de pe overpass. UnBan. Succes pe unde mai joci tu, sa nu uitam si de acel mic wall pe care il aveai si pe ala bagat, te va ajuta destul de bine in viitor.