Jump to content

-Andra-

Girls
 • Content Count

  367
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

500 Known

About -Andra-

 • Rank
  Expert

Personal Informations

 • City:
  Iasi
 • Age:
  22
 • Sex:
  F

Recent Profile Visitors

2,320 profile views
 1. -Andra-

  Cerere Unban

  Si eu iti dau un unban, sunt unele faze care ar da de banuit, insa nu cat sa ma convinga ca foloseste wall.
 2. si de la mine. Ai o atitudine ok pe server, regilamentul e citit. Nu ramane decat sa ti urez bafta
 3. Nu prea am inteles treaba cu jucatul in ultimele luni pe server, dar ai gasit zilele astea serverul si ai inceput sa joci pe el, insa nu prea are relevanta. si de la mine. Bafta multa daca vei intra in staff.
 4. Nu stiu cum se face ca, de fiecare data cand sunt pe server, eu te am vazut ca un player cu bun simt. Insa comportamentul pe care l am auzit/vazut fata de alti colegi de ai mei ma surprinde neplacut.. nu m as fi asteptat sa ti schimbi limbajul atat de usor, si sa vorbesti atat de colorat. , chiar sunt un pic dezamagita.
 5. biig prooo. Haida inapoi ><
 6. Din cate observ, 2 poze iti lipsesc. Ai doar 2 care sunt relevante pentru cazul de fata, deci mai trebuie sa pui 2.
 7. Si de la mine ai un , pe parcurs sper ca vei da dovada de seriozitate si implicare. Bafta^_^
 8. @s3C, asteptam un demo de la tine
 9. 1.Nu te cunosc, insa nu accept sa spui ca "prost si ala de a setat gagul". Nu stii ce munca e in spatele acestui server ^_^. 2. Nu accept sa aduci injurii la adresa adminului nostru. Chit ca ar fi facut o greseala, tu trebuie sa dai dovada de bun simt ca sa ti se raspunda la fel. 3. Nu ai respectat modelul de cerere. 4. Nu mai face dublu post, invata sa folosesti butonul de edit daca doresti sa spui ceva, aici nu este chat si incercam sa ne intelegem cu totii. 5. Parerea mea este ca limbajul tau lasa de dorit si ar trebui lasat banul in vederea unei lectii pe care , zi
 10. -Andra-

  Admin

  si de la mine. Te asteptam in staff si iti urez bafta multa. ^_^. @xMihai, diavolul e Trb virus. :*
 11. . Daca ai ajuns sa fii banat de bilos, eu zic ca n ar trebui sa fii atat de vehement cu explicatiile in cererea de unban. bilos presedinte
 12. -Andra-

  UNban Kpz

  unban. K1d, te as ruga pe viitor sa fii mai atent si sa explici player ilor exact ce trebuie sa faca in momentul in care le faci ss. Sa ai rabdare sa ti le prezinte daca acestia dau dovada de respect si chiar vor sa pledeze nevinovati. Ai rabdare cu ei. Edit: initial am dat pro unban, insa la indemnul lui @DeeA, m am uitat mai bine si intr adevăr are aceeai ora la pozele 2 si 3, si normal ar trebui sa fie macar putin o diferenta de secunde ca sa poata ajunge in alt loc.. astept si eu cu nerabdare parerile celorlalti colegi pentru a dezbate aceasta cerere.
×
×
 • Create New...