Sari la conținut

Angello

Admin GO
 • Număr conținut

  19
 • Înregistrat

 • Ultima Vizită

Reputație Comunitate

2

Despre Angello

Informatii personale

 • Oras:
  Timisoara
 • Varsta:
  16
 • Sex:
  Masculin
 • Nick Steam:
  http://steamcommunity.com/id/Angellom/
 1. Cerere helper lauryt147

  Toate cele de mai sus.
 2. Cerere admin CoLoSSuS

  Cand am vrut eu sa ma reintorc in staff am primit doar contra,iar cand vrea altul sa se reintoarca primeste doar pro..ok.. Totusi iti dau si eu pro..nu stiam ca esti un fost admin,si se pare ca deja ai experienta in asta.
 3. Cerere admin CoLoSSuS

  Acel moment cand iti bati joc de sever.Daca ai fi citit regulamentul si cerintele cum ai spus,ai fi vazut ca ai nevoie de minim 50 de ore pentru admin.
 4. Helper Cerere

  Aceleasi motive ca si Clody,daca ai fi avut experienta in asa ceva,ti-as fi dat pro.
 5. Cerere helper

  Nu te cunosc,dar meriti o sansa.
 6. [cerere helper] Dr. Bloom

  Nu te-am mai vazut pe server,dar consider ca meriti o sansa.Vedem cum o sa te descurci.
 7. Nume real: Domnita Petru Nick: Cioara_(am mai jucat si cu numele de Angello si Doctoru_) Steam ID numeric: STEAM_0:0:135553180 Steam profile: http://steamcommunity.com/id/Angellom Grad dorit: Helper Vârsta: 16 Timp jucat pe server (link gametracker):https://imgur.com/a/I11ri De ce doreşti admin?: Am mai avut admin si vreau sa imi recapat gradul. În ce interval orar poţi admina?: Seara in general. Ai o recomandare?:Nu neaparat,dar presupun ca Clody ar vrea sa primesca admin,lasand la o parte ce s-a intamplat in trecut. Doresti sa achizitionezi VIP ? Deocamdata nu. Ai citit regulamentul?: Da. PrintScreen ca ai intrat in grupul de steam: https://imgur.com/a/dcf5e
 8. Cerere admin - Angello

  Ok,ceva nu e bine cu tine :)) In primul rand ieri m-am reapucat de server si de asta m-ai vazut doar ieri.In al doilea rand, de ce nu sunt de treaba ?:)) In al treilea rand,sa vorbesti mult nu cred ca e un defect,nu trebuie sa primesc admin ca vorbesc mult? E o regula sa nu vorbim? In al patrulea rand,sa faci rage nu inseamna ca nu te comporti cum trebuie,nu am injurat pe cineva anume,ci am injurat in general...dar mna...Iar in al cincilea rand,tu macar ai admin? Iar daca ai...sigur nu ai mai mult de 10-11 ani fiindca scrii foarte nasol.
 9. Cerere admin - Angello

  Nu stiam ce a zis asa numite 'Redy',imi place ca da-ti contra doar pentru ca asa au facut restul.In fine,nu imi pasa,daca voi nu vreti sa primesc admin...asta e... Aroganta asta...
 10. Cerere admin - Angello

  Ce nu ai inteles din faptul ca m-am reapucat de server? Ieri m-am reapucat de server si vreau sa primesc admin pentru ca au existat momente cand nu era nimeni care sa faca ''liniste''.
 11. Cerere admin - Angello

  Eu si data trecuta cand am avut grad,am avut tot administrator,iar faptul ca m-am certat cu tine pe o tema pe care nu o suport nici in ruptul capului,nu este ceva wow.Cred ca imi aduc aminte de tine,tin minte ca ai avut grad pe server si eu la fel,iar tu mi-ai spus ca ai primit grad chiar daca ai luat vac ban,iar eu ti-am dat ban instant...ok..poate ca a fost o greseala,dar asta nu inseamna ca nu stiu sa adminez,nu am respect fata de unii oameni sau nu merit admin.Daca tu crezi ca nu imi am locul in staff,e parerea ta,astept ca Indii sa imi raspunda la cerere,chiar daca e nevoie sa o respinga.
 12. Cerere admin - Angello

  Sincer,nici nu imi mai aduc aminte de tine.In primul rand care problema ta? Suferi ca a existat o cearta intre noi? In al doilea rand,ce te intereseaza pe tine ca eu vreau sa primesc admin inapoi,inseamna ca am tupeu daca fac o cerere de admin? Iar in al treilea rand,da,am avut inactivitate,dar am revenit pe server si vreau sa primesc grad,avand in vedere ca am orele necesare.
 13. Nume real: Florin Domnita Nick: Angello Steam ID numeric: STEAM_0:0:135553180 Steam profile: http://steamcommunity.com/id/Angellom Grad dorit: Administrator Vârsta: 16 Timp jucat pe server (link gametracker): Am avut foarte multe nick-uri si orele sunt adunate pe toate,dar am o poza din joc https://imgur.com/a/JxM0N De ce doreşti admin?: Deoarece m-am reapucat de server si vreau sa fie liniste si pace cand ma joc. În ce interval orar poţi admina?: Nu stiu exact,depinde de programul pe care il am in aceea zi. Ai o recomandare?: Nu,dar ma inteleg ok cu toata lumea.Parerea mea. Doresti sa achizitionezi VIP ? Nu,nu imi place sa investesc in jocuri. Ai citit regulamentul?: Da. PrintScreen ca ai intrat in grupul de steam: https://imgur.com/a/Y7Ae7
 14. Reclamatie angello-

  Nu inteleg ce vrei sa spui prin administrator indirect.
×