Sari la conținut

Sabrina_McKenzie

Girls
 • Număr conținut

  53
 • Înregistrat

 • Ultima Vizită

Reputație Comunitate

71

5 Urmăritori

Despre Sabrina_McKenzie

Informatii personale

 • Oras:
  Botosani
 • Varsta:
  16
 1. Cerere admin LarYC

  !! Eesti activ în ultimele zile și joci și foarte bine. Continua tot asa! Sa nu eviți când dorești sa întrebi ceva! Te pupa Cioco:)
 2. Propunere smoke

  :)
 3. Cerere unban

  Te rog sa nu mai faci topic, aștepți decizia finala. Imediat ma uit la demo și revin cu un edit. Deci am vizionat demo ul de 3 4 ori. In ultimele părți ale demo ului sunt niște faze ciudate. Un adversar ce vine Rush mid da un flash, iar el îl ia din plin. Dar totuși era cu ținta către un adversar ce mergea spre scări, ii vede capul destul de rapid, avand încă flash și îl omoară. Faza ciudata a fost când un alt adversar fugea de colo colo în mid la poarta. El era sa intre în catacombe dar îl vede cu tinta și tinta este fixa pe el, și când ajunge la cutie la fel. Și la sfârșitul demo ului, alt adversar plantează bomba din câte am observat eu. Iar el avea flash dar i s a pus fix țintă pe el, fix când se ivise in B. Aceste aspecte mi s au părut ciudate. Din partea mea, CONTRA unban chiar dacă demo ul este fifty fifty.
 4. Cerere reclamatie Parintele

  Nu este prima oara Adi, când te cerți cu playeri,incluzand admini. Cum s a întâmplat ieri, cu mine. Când eram pe un codat și brusc mi s a blocat laptop ul, și când intru ajung sa vad ca ma vorbești pe la spate cum ca nu sunt capabila sa fiu pe un codat și ca trebuie sa vina altcineva sa îl baneze. Te rog încearcă sa fii mai calm, dar dacă începi cearta și respectivul o continua,asta nu înseamnă că nu ești implicat și ca numai lui i se da dreptate. Este a 2 a oara când faci reclamație și când eu observ ca se aduc reclamații asupra ta și ca unii playeri se plâng. Te rog sa nu se mai întâmple.
 5. Cerere Admin Georgi(Francesca)

  pentru Franciiiii Cuvânt de cheie bun. Activitate pe ts și server. Și ești o fata geniala. Dacă ești acceptata, te adaug eu pe grupul de pe Facebook dacă doresti:*
 6. Nick TS3: Sabrina McKenzie Gradul dorit: Assistant Ai citit regulamentul?: Da Nume real: Sabrina Elena Varsta: 16 ani Experienta TS3: Doar ca user Activitate pe TS3: Sunt aproape zilnic pe TS, au fost dati in care am stat si aproape toata ziua. In prezent, sunt activa pe TS. Unique ID : 2pmhvSskB64a/nsGIaBBOBX3imk= Motiv: Doresc sa ajut cu cate ceva, cand este nevoie.
 7. Cerere admin&vip

  Prooooooooooo
 8. Reclamatie Gr!m

  First of ALL, ai primit remove ieri Second of ALL, nici nu este frumos sa înjuri adminii. Și eram și eu pe tine. Așteptăm demo ul. Zi mersi ca nu te a banat permanent colega noastră(ieri) , ca eu te as fi Banat permanent Eu zic CONTRA unban.
 9. (BanList) Sabrina McKenzie

  Nume Player Motiv Aim Dovada http://www.girlshare.ro/3489974211.9 Tip Ban Ban Permanent
 10. unban artic

  Demo aici http://www.girlshare.ro/3489974008.4 Dupa parerea mea, unele faze sunt ciudatele..
 11. UNban Kpz

  unban. Nu este diferența de nici măcar o secunda între poza 2 și 3,el fiind la colt și după se mișca. Poza 2: 20:56:56 Poza 3:20:56:56 Observatie depistata de @DeeA
 12. cerere unban

  Din punctul meu de vedere, ramai Banat. Am văzut demo ul.
 13. unban unsto

  unban. este clar spus ca nu este voie cu tinta la awp. sorry
 14. Re/Cerere

  nu pentru ideea regulamentului, ci pentru comunicarea cu ceilalți. Știi prea bine,nu sunt singura care crede asta,te enervezi repede și, din punctul meu de vedere, faci scandal din lucruri minore. Și spuneai ca adminii sunt de cacat. Nu am uitat. Sorry
 15. Cerere admin Parintele Trepied

  Mare pentru parinteeeeeleeeee!! :)))
×