Sari la conținut

Sabrina_McKenzie

Girls
 • Număr conținut

  34
 • Înregistrat

 • Ultima Vizită

Reputație Comunitate

37

4 Urmăritori

Despre Sabrina_McKenzie

Informatii personale

 • Oras:
  Botosani
 • Varsta:
  16
 1. Cerere admin de noapte

  Din partea mea ai . Înțeleg ca avem nevoie de admini de noapte și avem campanie Free, dar nici măcar un minim de ore nu ai și nu ai citit regulamentul. Încearcă sa ai mai multa activitate pe server și după te asteptam:)
 2. Jocul de'a povestile

  Gugaaal,tatăl nostru, lăutar de toate zilele, care este super amuzant:)
 3. [RECLAMATIE] N1coLae , Sabrina McKenzie

  buna seara! doresc sa imi spun si eu parerea. am martor pe hercule. eram pe ts cu hercule, esrael si mai multi. colt l a anuntat pe esrael, pe u@, ca are Wall. i s a spus de catre mai multe persoane ca este curat. si eu i am facut uneori cateva verificari, adicaa m am uitat putin pe el. totul era normal. apoi, dupa ce i s a spus ca respectivul este curat, a spus pe chat ul liber, nu pe u@. si a facut si anumite jigniri. eu,intr adevar, i am dat gag de 2 ori pe motivul "usor',pentru ca nu terminase pe subiectul acesta, si se lua la cearta. ii spunea injurii lui BOGD4N (scuzati daca nu am scris bine). ne a spus cum ca noi suntem pe ts si faceam monitor, ceea ce nu era adevarat. vorbeam tot felul de subiecte. se luase la cearta cu Bogdan, si hercule a spus ca daca nu se potoleste cu aceasta cearta, ban 2 ore (ceea ce mie, personal, mi se pare corect) . va poate spune si Hercule, dupa cum am mai zis, era si el pe ts. Bilanos se va uita. O seara frumoasa tuturor.
 4. Cerere UNBAN.

  M am uitat și eu la demo uri. Se vad anumite faze clare... unban.
 5. Cerere avatar Sabrina McKenzie

  Tip: avatar Stock: https://imgur.com/Tn9SD3rDimensiuni: 150x200 Text: Sabrina McKenzie Text secundar: Warfield.ro Semnătura designerului: da Culoare text: rosu sau roz Culoare predominantă: albastru Alte detalii: sa aiba o ciocolata in partea dreapta a imaginii =) si sa scrie in partea stanga a imaginii #matrimonialewarfield.ro =)))
 6. Cerere slot

  Proo pt guritzaa😂💕❤️
 7. Concurs Saptamanal FragTime

  Felicitari castigatorilor acestei editii a concursului saptamanal FragTime. Castigatorii sunt Vic si Freedom https://imgur.com/a/713VH
 8. Jocul de'a povestile

  Cumneeeeeeehhh Ba, regina matrimonialelor, se știe!!! :)))
 9. Jocul de'a povestile

  O fata super super wow, care ma face mereu sa am crize de ras:))
 10. Adevarat, ori Fals

  FALS! uite cine vorbeste:)))) E adevarat ca se vor păstra aceste frumoase prietenii?
 11. Cerere Admin Fulgeras

  Fulgerashe 💋
 12. Cerere Admin B-VIRUS

 13. Cerere admin

  :)
×