Jump to content

iulian667

Members
 • Content count

  22
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

5

1 Follower

About iulian667

 • Rank
  Member
 1. Cerere unban WTF ? Iulian !

  Nick : WTF ? Iulian ! Ip : 95.76.2.252 Adminul care v-a banat : Raul Ziua , ora , harta : 7august, 12:00 fy_snow Dovezi ( doar demo / snapshot) : http://imgur.com/a/ySwsb Explicatie : Ce admin este acest Raul? Ii dau pozele si apoi imi da ban ca cica no ss? Upload dovezi : Screenshot : http://imgur.com/a/hPSJK
 2. Cerere unban WTF ? Iulian !

  Nick : WTF ? Iulian ! Ip : 95.76.1.251 Adminul care v-a banat : M3//Power Ziua , ora , harta : 5 august, 12:30, fy_snow Dovezi ( doar demo / snapshot) :http://imgur.com/a/xpzUz Explicatie : Nici nu am apucat sa ii dau poza facuta de el si wg ca gata ban. Upload dovezi : Screenshot : http://imgur.com/a/xpzUz wargods: http://www.wargods.ro/wcd/report.php?id=849129
 3. Reclamatie WTF ? Iulian !

  Am pus poza. Serios wall? Dar nu am de ce sa ma.ascund atat timp.cat stiu ca nu am.avut nimic. Eu ti.am explicat si atunci ca iti dau si wargods daca doresti dar nu ai acceptat. Si din cate am.vazut ai mai avut incidente cu astfel de gen. Dar nu mai zic nimic. Las-o asa. Si cu xDallas e alta treaba. Si daca "observase" ca am "cod" de ce nu mi.a facut demo si nu mi.a dat ban?
 4. Banat pe nedrept

  Poate ca ai stat prea mult pana sa dai linkul. Asteptam alte.pareri sau dovezi
 5. Reclamatie WTF ? Iulian !

  Imi cer scuze pentru comportament.te asigur ca nu se va mai intampla.
 6. cerere unban WTF ? Iulian !

  Pentru ca ti.am explicat si inca iti mai zic tot ce e pe acel link e tot ce am in cs. Atat am o singura poza. De unde vrei sa le scot pe celelalte daca doar aia o am.
 7. Reclamatie WTF ? Iulian !

  Recunosc ca am gresit.dar banuiesc ca orice player si poate si admin mai spune cateodata asta. Imi cer scuze pentru comportament.
 8. cerere unban WTF ? Iulian !

  Crezi ce vrei. Eu ti.am dat atunci pe chat si acest link daca nu te.ai uitat este problema ta.nu vreau sa ne certam. Dar ti.am zis ca iti voi da si wargods si nu ai fost de accord.Si nu am sters nimic. Tot ce e acolo asa am avut. Crezi ca daca aveam cod ma mai chinuiam eu cu aceasta cerere? Iti faceam reclamatie. Dar nu am de ce sa fac asta.Vreau doar unban pt ca am primit pe nedrept.
 9. cerere unban WTF ? Iulian !

  Nick : WTF ? Iulian ! Ip : 95.76.2.5 Adminul care v-a banat : Nu stiu sigur deoarece am vrut sa fac wargods si din cauza banului sau ce mi-a dat m-a scos din cs Ziua , ora , harta : 14.07.2017, 4:02, fy_cluj Dovezi ( doar demo / snapshot) :http://imgur.com/a/eW3y1 Explicatie :I-am explicat adminului ca nu am decat o poza si el mi-a spus ca a facut 4.am pus si screen la tot folderul sa vada. i-am spus ca daca nu ma crede ii pot da si wargods sa se convinga, dar degeaba. Upload dovezi : Screenshot : http://imgur.com/a/eW3y1
 10. NICK: WTF ? Iulian ! VARSTA: 21 PRIMELE 7 CIFRE DIN CNP: 1960716 STEAM ID: sunt steam on dar nu stiu id.am facut pe alte servere wargods si scria la Type:Steam ADRESA E-MAIL : tanaseiulian667@yahoo.com EXPERIENTA: Experienta in adminat , 3 ani TIMP JUCAT: o sa am cat mai multe ore. Momentan nu am MOTIV: sa ajut serverul de totii copii ofticati ce isi baga coduri CUNOSTINTE: 2 an experienta amx CUVINTUL CHEIE: Si daca nu vreau ?
×