Jump to content

Shq ;3

Members
 • Content Count

  321
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  1
 • Puncte WF

  3,345 [ Donate ]

Everything posted by Shq ;3

 1. La probleme de genul asta, doar ownerii hotarasc ce si cum se va intampla cu tine. Ceva ai facut de ai primit ban, totul este cu un motiv, am sa te rog sa astepti o decizie finala.
 2. Pro pentru veteran. Bine ai revenit
 3. Pro helper Daca esti la locul tau si iti faci treaba, o sa iti placa la noi Sa nu fii descurajat daca esto respins, fa cerere pana se plictisesc ownerii sa iti dea respins :)))))
 4. Eu unul iti dau contra. https://imgur.com/a/OSBY6jm Imaginea este doar ca sa iti aduci aminte de faza. Ti--am spus doar asa, DFG limbajul te rog Ti-am spus pur si simplu limbajul, ti-am atras atentia, am inteles ca ai scris din greseala si nu ti-am mai zis nimic, iar dupa imi spui "Ba baiatule, tu stii sa adminezi" Mie unu nu imi plac arfele astea de superioritate.
 5. Stim ca ai un limbaj de mahala si orincand prinzi ocazia, injuri. Crezi ca injuriile aduc la ceva bun? Daca vrei sa injuri, dai drumu prietene, urla, tipa faci cum vrei tu, dar nu te apuca sa injuri alti oameni doar pentru ca esti tu mare zmeu Adevarat, puteai sa primesti doar ban permanent nu destroy, dar daca ai primit ban de la Bkp, inseamna ca l-ai suparat cam tare. Decizia ramane la mana celui care ti-a dat ban.
 6. Nu am voie sa dau reply aici, dar te rog frumos, grija la limbaj Nu suntem pe camp.
 7. Ai votat tm.warfield.ro Ai votat tm.warfield.ro Ai votat tm.warfield.ro Ai votat tm.warfield.ro Ai votat tm.warfield.ro Ai votat tm.warfield.ro done
×
×
 • Create New...