Jump to content

Americanu

Banned
 • Content Count

  188
 • Joined

 • Last visited

 • Puncte WF

  0 [ Donate ]

Community Reputation

200 Unpopular

About Americanu

 • Rank
  Advanced
 • Birthday 09/22/1993

Personal Informations

 • City:
  UK
 • Age:
  23
 • Sex:
  M
 • Steam Profile:
  https://steamcommunity.com/id/americanu/

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. macar ore. avem niste cerinte aici propun sa mai joci si sa faci cerere dupa iar
 2. pentru ca stiu ca le ai
 3. il cunosc, e baiat bun
 4. de la mine , te-am vazut jucand
 5. Nu ezita sa apelezi la admini mai ales la @Kil@ru pentru comenzi de admin/situatii. Mai bine sa intrebi orice decat sa ajungi sa nu stii dupa un timp comenzi
 6. Americanu

  OFF-Topic

  Acest post care urmeaza sa il fac are ca tema @Anjo1nt aka Noodz si banul lui pe server. Urmatoarele poze sunt facute din LastActivity-ul lui NoodZ impreuna cu @micutza. Nu stiam ca ma va chema pe mine, dar nu am vrut sa refuz, si am intrat sa verific/fiu martor la ce avea Noodz pe PC. https://imgur.com/a/jSWiQ Raspunsu principal e ca omu nu a fost prins cu nimic. E curat.
 7. Ai citit regulamentu Esti ok ca si varsta
 8. Americanu

  OFF-Topic

  Are wall la buton clar.. Sau are niste casti care folosesc ecolocatie ca liliecii :)) Sunt atatea faze incat nici nu stiu de unde sa incep. 1. De doua ori vin tero prin catacombe si el ii prinde si stia ca ei sunt acolo.A treia oara se duce tinta la ei in baza, nici nu verifica in colturi unde deobicei stau teroristii inainte sa intre in catacombe. 2.Primu meci cand e Terro, se duce glont pe ala care credea ca e la cutii in colt, dar defapt era afk in baza, si wall-ul l-a inselat putin. 3.Venise odata prin catacombe ca terro, si a dat cu grenada in baza la ei, dadea sa se duca la jucatoru afk dar s-a deconectat si el a incetat sa se mai indrepte acolo fix cand ala iesise. Multe altele pe care le observi si nu le face logic. Vine ca terro pe scurt in timp ce se bate cu CT, sare jos in baza la ei, il ia pe unu, si nu verifica coltu dinspre X1 unde stii sigur ca te asteapta cineva din moment ce te-a vazut. El s-a dus glont pe aia 3 si a inceput sa traga in ei.
 9. Americanu

  Re/Cerere

  de la mine pentru ca stiu ca ai fost admin exigent si ca ai vrut doar sa scapi serverul de codati
 10. Unban. Am vazut demo-ul si nu a fost nicio faza suspecta, asta din punctu meu de vedere. La prima faza cand s-a intors sa il omoare pe ala, nu cred ca putea sa il vada pe ala daca ar fi fost sa aibe wall. Eu sunt de parere ca joaca la sunet. Desigur la ultimul minut omu a dat head prin flash dar nu a fost in miscare. Omu a stat nemiscat si doar a tras cand a auzit pasii. Nu toata lumea joaca cs de un an doi, altii joaca de mai multi ani.
 11. Pune screenshot cu consola si vedem dupa aceea @FritZZZ
×
×
 • Create New...