Sari la conținut

Bianca

Girls
 • Număr conținut

  2.226
 • Înregistrat

 • Ultima Vizită

 • Zile Câștigate

  16
 • Points

  10,685 [ Donate ]

Bianca a câștigat ziua ultima dată pe Iunie 12

Bianca a avut cel mai apreciat conținut!

Reputație Comunitate

1.562

Despre Bianca

 • Rang
  AWP Queen
 • Dată Naștere Ianuarie 1

Informatii personale

 • Oras:
  -
 • Varsta:
  -
 • Sex:
  F
 • Nick Steam:
  Bianca cs.warfield.ro

Vizitatori Recenți Profil

2.034 citiri profil
 1. # Numele artistului : JO # Numele melodiei : In lipsa ta # Link YouTube : # Data publicării melodiei : 11 apr. 2018
 2. Bula vine de la scoală. Mama îl întreabă: – Ai ieșit la tabla? – Da! – Si ce ai făcut? îl întreabă mama. – Am șters-o.
 3. Google Translate, unul dintre serviciile Google cele mai vechi, include de ceva timp şi mod de utilizare offline. Însă funcţionarea aplicaţiei pentru mobil, atunci când o conexiune la internet nu era disponibilă, lăsa de dorit în unele situaţii. Tehnologiile Neural Machine Translation (NMT), adăugate versiunii online a serviciului Google Translate, sunt de acum disponibile şi în versiunea offline a motorului de traducere, îmbunătăţind semnificativ acurateţea interpretărilor. Sistemul bazat pe tehnologii de procesare neurală poate genera traduceri în limbaj natural, analizând propoziţia în întregul său pentru a determina semnificaţia fiecărei expresii şi grup de cuvinte. Comparat unui sistem clasic, care analizează cuvinte individuale fără a ţine cont de sensul acestora în cadrul propoziţiei, motorul NMT este mult mai eficient în evitarea stângăciilor de traducere care au atras în trecut multe glume din partea utilizatorilor. Aplicaţia pentru mobil merge şi mai departe, rearanjând textul final pentru a respecta regulile gramaticale ale limbii respective. Optimizari similare sunt aplicate şi motorului de sinteză vocală, ţintind o mai bună reproducere a accentelor şi tonalităţii propoziţiei, ţinând cont de semne de punctuaţie. Disponibil pentru 59 limbi de circulaţie internaţională, modul îmbunătăţit de traducere offline a fost inclus atât în versiunea pentru Android, cât şi cea de iOS aplicaţiei Google Translate.
 4. Deturnarea resurselor de procesare a dispozitivelor mobile de către dezvoltatorii de aplicaţii care folosesc generarea de cripto-monede ca mijloc de finanţare a devenit o problemă atât de mare încât este ameninţată chiar reputaţia platformelor respective. Punând capăt incertitudinii, Apple a actualizat lista de criterii impuse dezvoltatorilor pentru acceptarea aplicaţiilor în magazinul App Store. Noile reguli puse în aplicare de săptămâna trecută interzic în mod explicit folosirea de componente software pentru generarea de monede virtuale, indiferent dacă acestea sunt lăsate la vedere sau ascunse, ca parte a unui proces de sistem derulat în fundal. Folosirea dispozitivelor iOS pentru generarea de monede virtuale devine astfel strict interzisă, măsura fiind valabilă pentru toate aplicaţiile din AppStore. Totuşi restricţia nu se aplică altor aplicaţii care au legătură cu monedele virtuale, cum sunt cele de tip portofel electronic, sau exchange-uri care intermediază în mod direct tranzacţii cu monede virtuale. Exceptate sunt şi aplicaţiile care facilitează generarea de monede virtuale fără a folosi resursele de procesare ale dispozitivului, apelând la tehnologii cloud. Restricţii similare pentru activitatea de minare a cripto-monedelor au fost anunţate şi de Google, însă acestea adresează deocamdată doar folosirea extensiilor Chrome, descărcate din magazinul oficial Chrome Web store.
 5. # Numele artistului : Cleopatra Stratan # Numele melodiei : Te las cu inima # Link YouTube : # Data publicării melodiei : 12 iun. 2018
 6. Apple nu este străin de probleme care ţin de defectarea subită a telefoanelor iPhone, însă „boala” descoperită la seria iPhone 7 ar putea căpăta proporţii nebănuite pe măsură de dispozitivele folosite zi de zi de către utilizatori din lumea întreagă încep să „îmbătrânească”. În mod convenabil pentru Apple, problemele apar la ceva timp după ce telefonul iPhone a ieşit din perioada de garanţie. Vulnerabile sunt toate dispozitivele din seriile iPhone 7/7s şi iPhone 7/7s Plus. Apple nu este străin de probleme care ţin de defectarea subită a telefoanelor iPhone, însă „boala” descoperită la seria iPhone 7 ar putea căpăta proporţii nebănuite pe măsură de dispozitivele folosite zi de zi de către utilizatori din lumea întreagă încep să „îmbătrânească”. În mod convenabil pentru Apple, problemele apar la ceva timp după ce telefonul iPhone a ieşit din perioada de garanţie. Vulnerabile sunt toate dispozitivele din seriile iPhone 7/7s şi iPhone 7/7s Plus.
 7. Philips anunţă lansarea a două noi monitoare prevăzute cu hub USB-C, un model Wide QHD curbat de 34” şi un monitor Philips QHD de 27”. Philips 349P7FUBEB face parte din gama Philips Brilliance P Line şi deţine un ecran curbat de 34” UltraWide, conceput pentru aplicaţii WQHD (3440 x 1440). Acesta foloseşte un panou MVA de tip curbat şi oferă utilizatorului un efect subtil de imersiune, sesizabil mai ales la vizionarea de filme sau jocuri PC. Prevăzut cu Hub USB-C, noul Philips 272B7QUPBEB promite să îmbunătăţească zona de lucru şi să sporească productivitatea, asistând conectarea rapidă a diverselor periferice şi dispozitive de stocere. În plus, modelele 349P7FUBEB şi 272B7QUPBEB dispun de SmartErgo Base, un stand reglabil care permite ajustarea pe înălţime şi rotirea ecranului, înclinare şi pivotare pentru obţinerea unei poziţii de vizionare cât mai confortabilă. La acestea se adaugă şi tehnologiea Ultra Narrow Border o dotare care evită elementele ce ar putea distrage atenţia şi maximizează suprafaţa de vizionare în configuraţii multi-monitor. Monitoarele Philips Brilliance 349P7PUBEB vor fi disponibile începând cu luna august 2018, la un preţ recomandat de 3909 lei. Tot atunci va fi disponibil şi modelul Philips 272B7QUPBEB, la un preţ de 2069 lei.
 8. Lenovo a lăsat în ultimele săptămâni impresia că va lansa primul smartphone din lume cu display care acoperă toată partea frontală. Din păcate modelul Z5, pe care compania tocmai l-a anunţat, a dezamăgit multă lume. Smartphone-ul are „breton”, dar şi o margine vizibilă în partea de jos a display-ului. Lenovo Z5 este un mid-range cu chipset Snapdragon 636, 6 GB memorie RAM şi stocare internă de 64 sau 128 GB. Terminalul dispune de o cameră duală obişnuită, în configuraţie 16 MP + 8 MP. În rest, Z5 mai include baterie de 3.300 mAh şi display cu diagonala de 6,1 inci, cu format al imaginii 19:9. Versiunea cu stocare internă de 64 GB costă, în China, echivalentul a 170 de euro. Varianta de 128 GB are un preţ de 240 de euro.

WARFIELD.RO


Warfield este una dintre cele mai cunoscute comunitati de gaming de Romania. Aceasta se remarca prin calitatea serverelor sale si a echipei de administrare bine pregatite.

Contact


Steam - /id/InDii
Raportati un bug - redy
Sau folositi formularul de contact

Socializeaza


×