Sari la conținut

DeeA

Girls
 • Număr conținut

  96
 • Înregistrat

 • Ultima Vizită

Reputație Comunitate

81

3 Urmăritori

Despre DeeA

Informatii personale

 • Oras:
  wetzlar
 • Varsta:
  30
 • Sex:
  feminin
 • Nick Steam:
  DEEA

Vizitatori Recenți Profil

364 citiri profil
 1. Reclamatie Gr!m

  clar aim in demo si eu eram pe el .
 2. Reclamatie Fikat

  Adiii esti foarte impulsiv si ai pretentii sa execute adminii ce vrei tu cand vrei tu . Nu ai respect fata de cei care te ajuta pe tn sa joci linistit pe sv fara codati .Ti-am mai spus si repet ca se intampla ca adminii sa fie ocupati sau isi impart intre ei codatii de aia unii joaca in timp ce alti colegi ai lor se ocupa de codati .
 3. cerere unban

  @Hercule ala numesti tu skill ? mie chiar nu mie se pare skill :)) da joaca si la bulan dar skill nu e .
 4. UNban Kpz

  http://www.girlshare.ro/3489973942.4 ss fara antiss http://www.girlshare.ro/3489973945.7 asta e antiss http://www.girlshare.ro/3489973949 acesta este tga Am facut test sa inteleaga si ceilalti ce inseamna antiss !
 5. UNban Kpz

  @Kil@ru pluginu a fost testat azi de mai multi nu are treaba ! ala e anti ss
 6. cerere unban

  Aoleu te-a batut walul? Ce nerusinare pe el .... Chiar ai un tupeu fantastic . Ne crezi idioti ?
 7. cerere admin+vip cland3stinu

  helper deoarece nu a mai detinut grad . Sper sa ne demonstrezi ca meriti adminul si daca ai nevoie de ajutor apeleaza cu incredere la adminii care sunt pe sv .
 8. Propunere blacklist

  aceasta propunere am facut-o si eu pe ts chiar in ziua in care a fost sedinta:))) , insa eu am props ca blacklist sa contina numele playerilor care sunt interzisi pe server .
 9. Reclamatie Silviu

  @Adiii ti-ai spus punctul de vedere acum lasa=ne pe noi sa ne ocupam in continuare de restul si nu mai fa dublu post .E posibil sa fi fost ocupat fiind pe alti jucatori se mai intampla , majoritatea playerilor cer banuri rapide la sec daca se poate dar trebuie sa inteleaga ca nu suntem roboti si poate cand reclama un codat adminii sunt pe alti playeri suspecti plus ca se face un demo si dureaza in functie de cum il prinde pe respectivu in faze de anumitul cod . In ceea ce priveste banul de 2 min nu a procedat corect o sa discutam cu el . Te rog nu mai posta si asteapta adminii sa isi dea cu parerea si decizia celor mari . Multumesc .
 10. Cerere admin CUMATRU

  nu ai nici varsta si nici cuvantu
×