Sari la conținut

redcsmn

Members
 • Număr conținut

  7
 • Înregistrat

 • Ultima Vizită

Reputație Comunitate

0

Despre redcsmn

Informatii personale

 • Oras:
  Bucuresti
 • Varsta:
  23
 • Sex:
  Masculin
 • Nick Steam:
  redcrevet
 1. Am fost debanat.. Multumesc.. Cer TC
 2. nu.. inca astept cumintel.. am zis sa nu stresez
 3. IP : 82.78.161.131 # 3 "rEd" 1369 STEAM_0:0:253416525 0 00:18 10 Poate incerca un alt admin sa dea unban va rog? *nu merge la sunt beat
 4. Ok.. Multumes.. *Nu te fac raspunzator pentru ca nu am pus eu o parola ingenioasa sau mai potrivita..(esti foarte intepat desi am vorbit foarte frumos si am incercat sa fiu explicit ,nu inteleg)
 5. Ce am vrut sa zic.. Poate nu m-am facut inteles.. Eu joc doar servere ce au CS GO Remake implementat.. Folosesc numele rEd pe toate.. Am aceeasi parola pe toate.. Si e foaaarte simpla(atat de simpla e).. Cineva a profitat de asta si a incercat.. Stiu asta pentru ca am ramas fara iteme pe unele servere unde nu aveam SLOT si a putut sa intre.. Aici nu aveam nimic(iteme).. Probabil din acest motiv a si iesit.. Este prima data cand intru pe serverul vostru sau pe orice alt server din aceasta comunitate.. Nu te cred prost ,doar naiv ,ai dat mult prea usor banul..(Nume de genul red , rEd , Red , bAn , ban , BaN..etc. sunt des italnite in randul playerilor..)
 6. Numele jucatorului banat :rEd STEAM-ID numeric : STEAM_1:1:1571069625 Internet Protocol ( IP ) : 82.78.161.131 Ora, data, harta : -:-:- Motivul ban-ului : Pentru ca aim... Motivul pentru care crezi ca ban-ul a fost acordat gresit : Am luat ban deoarece joc cu un nume mult prea comun pe serverele din Romania.. Numele adminului care te-a banat : sunt beat Print Screen consola : -:-:- Alte precizari : Este prima data cand joc pe serverul vostru.. Am jucat pe multe alte servere ce au CS GO Remake implementat si probabil de acolo s-a si inspirat acest jucator cu numele.. Datorita faptului ca aveam o parola foarte simpla a zis sa incerce sa vada ce iteme gaseste.. Pe cateva servere unde nu detin slot a si reusit sa ma usureze de toate itemele sau punctele.. Cel ce a facut demoul putea prezenta un screenshot cu statusul serverului sa vedeti totusi cui i se adreseaza banul..
 7. Deci eu am luat ban azi pentru ca un alt player cu acelasi nume juca cu aim?.. Nu iti pasa de ip sau steam_id?
×