Jump to content

old'

Designer
 • Content Count

  830
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  86

old' last won the day on February 24

old' had the most liked content!

Community Reputation

1,137 Popular

About old'

 • Rank
  the Alchemist
 • Birthday 04/01/1998

Personal Informations

 • City:
  Constanta
 • Age:
  22
 • Sex:
  Pro
 • Steam Profile:
  specii15

Recent Profile Visitors

1,540 profile views
 1. Pro, conditiile indeplinite vad ca sunt pareri pozitive vis a vis de tine si e necesar steamul pentru a avansa totusi nu-i o problema de nerezolvat.
 2. Iti mai lipseste o ora totusi vad ca ai avut activitate intensa in ultimele zile. Personal nu am interactionat pe sv cu tine (din pricina timpului meu liber limitat) dar nu am auzit sa fi creat vreo problema in prezent. Pro.
 3. Cand ai facut cererea de retragere (10 zile de la cererea admin) ti am zis ca usa e deschisa daca vrei sa revi cu toate astea din partea mea e ultimul vot de incredere :). Conditiile le indeplinesti, pro. Nu uita e o chestie pe termen lung si trebuie sa ti asumi asta :). Succes.
 4. Olla, o interactiune scurta am avut cu tine dar ai lasat o impresie buna, varsta da, steam da, ore inca nu, o sa fiu totusi pro. Si as a fact donatii nu se fac, daca vrei sa sustii serverul cu stimuli financiari o poti face achizitionand pachete/vip sau cum doresti tu dar obligatie financiara nu aducem. Cel mai mare plus pe care il poti aduce e seriozitatea si implicarea. P. S. Te bagi la o chestie pe termen lung deci eu unul astept sa o tratez ca atare.
 5. https://www.gametracker.com/player/ema.__./CS.WARFIELD.RO:27015/ Varsta nu, ore inca nu, comportamentul nu tocmai de laudat. Momentan contra, iti sugerez sa aduni macar orele si totodata sa incerci sa lasi o impresie mai buna fata de playeri cat si de staff si dupa aceea sa revi cu alta cerere.
 6. Orele nu, varsta nu, activitate forum nu macar 2/3 sa fie :), iti sugerez sa revi dupa ce ai numarul de ore si de ce nu poate mai cresti si activitatea pe forum. Contra.
 7. Conditiile sunt indeplinite , pro si sper ca ai ganduri de durata .
 8. Acceptat, te rog sa faci o cerere si aici http://www.warfield.ro/forum/1080-forum-management/
 9. Faza cea mai clara este in primul demo cand dai zoom inainte sa vezi adversarul sau sa il auzi macar . In al doilea demo sti precis unde sunt adversari (prea precis pentru stilul tau de joc dezordonat) , la faza cu dumi il vazusei dar ai iesit dupa cu tinta pe el , apoi runda urmatoare stateai cu tinta pe ei prin cutie (cu toate ca ii auzeai era umpic cam imposibil sa fii mereu cu tinta pe adversari in special pe adversarul care o sa fie primul expus , runda 3 in tunel la fel cu tinta pe adversari cu o precizie milimetrica. In al treilea demo nimic foarte concludent insa inainte s
 10. https://www.gametracker.com/player/v!danger/CS.WARFIELD.RO:27015/ Aveti aici linku cu orele, era putin google it de facut ofof. Orele nu, varsta nu, momentan o sa fiu contra si te invit sa revi cand aduni macar cele 20 de ore.
 11. https://www.gametracker.com/player/NEW_Son1k/CS.WARFIELD.RO:27015/ Acesta e linkul cu orele tale, ai aproape toate orele. Cum si serverul are un nou inceput de putin timp eu o sa iti acord un pro si speram sa iti menti activitatea si implicarea la nivelul pe care ti lai autopropus :).
 12. Contra, nu indeplinesti toate conditiile. Iti recomand sa aduni numarul minim de ore si sa revi cu alta cerere.
 13. https://easyupload.io/zcqyvq https://easyupload.io/s7kwdu - pentru cine nu are mapa . pentru steam: folderul STEAM/steamapps/half-life/cstrike/maps Pentru nosteam : folderul CS/cstrike/maps *Parerea mea e contra unban , tinta ta nu se comporta normal cand tragi plus dai si semne mici de wall.
×
×
 • Create New...