Jump to content

old'

Designer
 • Content Count

  756
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  58
 • Puncte WF

  9,205 [ Donate ]

old' last won the day on December 3

old' had the most liked content!

Community Reputation

918 Popular

About old'

Personal Informations

 • City:
  Constanta
 • Age:
  22
 • Sex:
  Pro
 • Steam Profile:
  specii15

Recent Profile Visitors

1,284 profile views
 1. Anticipatul playerul poate proveni din experienta sau cum a zis si kill din parcursul lor pe mapa pana in momentul dat . Pe hulk il aude imediat cum moare Apparte (sare i supose) si restul anticiparilor se bazeaza pe interactiunea dintre playeri (ori trag ai lui ori adversari) ori vede un flash etc. Singura faza suspecta este cea cu wiz unde da impresia ca il stie prea bine acesta nefacand niciun sunet (eu n'am auzit cel putin) . Per total o singura faza nu este suficienta , pro unban.
 2. Conditiile indeplinite, pro.
 3. Conditiile indeplinite, pro.
 4. Pro, daca mai este cazul, conditiile indeplinite.
 5. Conditiile indeplinite, pro.
 6. Contra unban , in ciuda lagului care iti ofera un avantaj scazand vizibilitatea efectelor , sunt cel putin 3 faze in care se poate observa cum tragi si tinta fuge pe jucator . P.s. Va sugerez sa folositi viewdemo (pentru cei ce nu stiti viewdemo nume) si sa setati viteza la 1/2 chiar 1/4 daca este cazul :).
 7. Conditiile indeplinite, in loc sa dispari in neant puteai sa vorbesti cu cineva din staf sau sa faci o cerere de absenta, nu cred ca avea nimeni nimic de obiectat perioada ta de dificultati tehnice. Insa nu este asta un capat de lume, se intampla, pro si sper sa abordezi mai cu seriozitate treaba asta :).
 8. Conditiile indeplinite, pro.
 9. Incercam sa ne facem treaba cat se poate de profesionist de aceea nu folosim wg care este neconcludent pentru ceea ce doreai tu, nu era nevoie sa vi cu parerea ta despre cum sa ne facem treaba (cum reiese din loguri). Sa nu mai zic de modul "decent" in care ai facut-o. Cat despre reclamatie : Daca Andreea sau alt admin on nu a aplicat regulamentul in situatia data de tine (avertisment urmat de gag) este vinovat. Insa nu reies din poza ta actiunile ulterioare ale adminilor sau ale Andreei dupa ce Haxu a injurat .
 10. La 7:40 se vede cat se poate de clar cum tragi pe langa si totusi faci frag. Contra unban, silentio :).
 11. Intradevar ai sunet , se atesta asta cad a venit om pe la scari si l-ai uzit alergand + parasuta cu toate astea ai fost surprins cand ai avansat pana la site si era om sus plus inca un om la scari (runda aia ori ai jucato la vrajeala ori ai avut dificultati tehnice) si inca odata cand ai venit de la scari si dreamer venea de pe lung si ori nu l-ai auzit ori nu l-ai bagat in seama pentru ca ai reactionat abea cand l-ai vazut propriu zis. - Mie asta imi denota ca ai sunet intradevar dar nu esti asa bazat pe el pe cum presupui . - Cu doua faze inainte de final , dreamer a avansat umpic de dupa perete si tu ai iesit tragand sigur pe pozitia lui . In runda in care ai luat flash imediat dupa ce ai trecut de usi ai mers pe pozitie si ai facut kill-u . In situatiile cand nu erau inamici in zona avansai fara sa te mai asiguri stanga dreapta . Si avand in vedere ca am observat utilizarea deficitara a sunetului erai cam prea sigur cand aveai oameni dupa pereti ( cand ai ajuns primul la coltul de langa cutie ai tras intr-un adversar care a avansat iar in loc sa te focusezi pe el neavand niciun indiciu ca ar mai veni cineva ai ramas sa-l astepti pe dreamer) Eu unul sunt contra unban :).
 12. Din ss-uri nu reiese decat ca nu a comunicat cu tine in raport cu anuntarea unui codat . Asta nu inseamna ca nu s-a uitat neaparat . Iar fara o dovada concreta ( un demo ar fi fost cel mai concludent ) ca un jucator folosea coduri iar Sylv3r nu facea nimic , motivul reclamatiei ar fi ca nu te'a bagat in seama , aspect care din cate stiu eu nu este sanctionat
×
×
 • Create New...