Jump to content

old'

Designer
 • Content Count

  744
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  57
 • Puncte WF

  9,035 [ Donate ]

Everything posted by old'

 1. Conditiile indeplinite, pro.
 2. Pro, daca mai este cazul, conditiile indeplinite.
 3. Conditiile indeplinite, pro.
 4. Contra unban , in ciuda lagului care iti ofera un avantaj scazand vizibilitatea efectelor , sunt cel putin 3 faze in care se poate observa cum tragi si tinta fuge pe jucator . P.s. Va sugerez sa folositi viewdemo (pentru cei ce nu stiti viewdemo nume) si sa setati viteza la 1/2 chiar 1/4 daca este cazul :).
 5. Conditiile indeplinite, in loc sa dispari in neant puteai sa vorbesti cu cineva din staf sau sa faci o cerere de absenta, nu cred ca avea nimeni nimic de obiectat perioada ta de dificultati tehnice. Insa nu este asta un capat de lume, se intampla, pro si sper sa abordezi mai cu seriozitate treaba asta :).
 6. Conditiile indeplinite, pro.
 7. Incercam sa ne facem treaba cat se poate de profesionist de aceea nu folosim wg care este neconcludent pentru ceea ce doreai tu, nu era nevoie sa vi cu parerea ta despre cum sa ne facem treaba (cum reiese din loguri). Sa nu mai zic de modul "decent" in care ai facut-o. Cat despre reclamatie : Daca Andreea sau alt admin on nu a aplicat regulamentul in situatia data de tine (avertisment urmat de gag) este vinovat. Insa nu reies din poza ta actiunile ulterioare ale adminilor sau ale Andreei dupa ce Haxu a injurat .
 8. La 7:40 se vede cat se poate de clar cum tragi pe langa si totusi faci frag. Contra unban, silentio :).
 9. Intradevar ai sunet , se atesta asta cad a venit om pe la scari si l-ai uzit alergand + parasuta cu toate astea ai fost surprins cand ai avansat pana la site si era om sus plus inca un om la scari (runda aia ori ai jucato la vrajeala ori ai avut dificultati tehnice) si inca odata cand ai venit de la scari si dreamer venea de pe lung si ori nu l-ai auzit ori nu l-ai bagat in seama pentru ca ai reactionat abea cand l-ai vazut propriu zis. - Mie asta imi denota ca ai sunet intradevar dar nu esti asa bazat pe el pe cum presupui . - Cu doua faze inainte de final , dreamer a avansat umpic de dupa perete si tu ai iesit tragand sigur pe pozitia lui . In runda in care ai luat flash imediat dupa ce ai trecut de usi ai mers pe pozitie si ai facut kill-u . In situatiile cand nu erau inamici in zona avansai fara sa te mai asiguri stanga dreapta . Si avand in vedere ca am observat utilizarea deficitara a sunetului erai cam prea sigur cand aveai oameni dupa pereti ( cand ai ajuns primul la coltul de langa cutie ai tras intr-un adversar care a avansat iar in loc sa te focusezi pe el neavand niciun indiciu ca ar mai veni cineva ai ramas sa-l astepti pe dreamer) Eu unul sunt contra unban :).
 10. Din ss-uri nu reiese decat ca nu a comunicat cu tine in raport cu anuntarea unui codat . Asta nu inseamna ca nu s-a uitat neaparat . Iar fara o dovada concreta ( un demo ar fi fost cel mai concludent ) ca un jucator folosea coduri iar Sylv3r nu facea nimic , motivul reclamatiei ar fi ca nu te'a bagat in seama , aspect care din cate stiu eu nu este sanctionat
 11. Bun, @666 DIE YOUNG dupa cum poti si tu sa vezi, ai atacat admini prin diferite tertipuri. Atitudinea ta ca si la situatia cu Andreea lasa de dorit. Aici au gresit colegii mei on ca nu te au sanctionat cu gag : "numai virgini mi au raspuns", " admin bun ce esti, si tu si Andreea". Multumim pentru ca te crezi atat de superior fata de un admin cu un grad inalt castigat in timp pe munca si experienta. Acum, luand in calcul totul bellamy a facut o afirmatie umpic exagerata dar nu una neaparat ce necesita reclamatie data fiind atitudinea ta lamentabila anterioara acelei afirmatii, cu toate astea nu a fost la locul ei. O sa vina un owner cu o decizie soon sper. O zi buna.
 12. Pentru off topic, cine crea floricele. Pentru on topic : - are dreptate @666 DIE YOUNG, cel putin pana la un punct, aceasta reclamatie nu are legatura cu cealalta si trebuie tratata ca atare. - pana acum doar el a demonstrat ca bellamy l a amenintat cu ban fara motiv, nu vad ca altcineva sa fi adus vre-un argument insotit de dovada care sa sustina sau sa infirme obiectul reclamatiei. Daca incalca regulamentul e sanctionat ca atare nu mustrat verbal ca la scoala si pentru ca nu ne place noua. Pana la un motiv palpabil care sa fi fost urmat de amenintarea cu ban permanent ii sustin reclamatia.
 13. Inainte sa ies ai avut o remarca (mascata) indecenta si care era pasibila de ban , te'am sanctionat doar cu gag si ti'am atras atentia ca la urmatoarea abatere vei sta pe tusa . Remarca ta cu "parasuta" sunt convins ca nu se referea la joc si chiar daca nu vad relevanta acestei intrebari " unde e parasuta" (la ce raspuns te asteptai ? ) . Din pct'ul meu de vedere a actionat corect , totusi , o asteptam si pe Andreea cu explicatia ei .
 14. Hello, I want to apologize on behalf of my colleague. There is no need to offend him, and in case you don't know, the pictures are not necessary as proof, but a demo can be made. I watched the demo and I only found that you pay attention to the map and use the sound. Pro for unban and I hope you will continue to play with us on the server. P.S. to get skins you must first log in with the "/ reg" chat command and then you will be able to enter the "/ menu" and from there I hope you can handle it. To get skins you can use points or find boxes while playing keys or do missions for which you can use the "/ quest" command. Sorry again for the inconvenience and I hope you don't blame us, anyone can be wrong.
 15. Conditile le indeplinesti, pro Pentru up sa iti iei steam, sau poate te ajuta cineva din staff sa achiziționezi unul :).
 16. Momentan nu indeplinesti conditiile , revino cu o cerere dupa ce aduni numarul de ore si te mai cunoaste lumea . contra.
 17. Conditiile indeplinite, pro. Iar steam iei de unde zice numele respectiv : 1. Descarci clientul steam de le site ul oficial - https://store.steampowered.com/?l=romanian 2. Iti faci cont 3. Cauti in magazin cs 1.6 pentru a'l achizitiona (licenta oficiala a jocului gen nu pirateri) 4. Download, install, play
 18. Conditiile indeplinite, pro.
 19. Just as a fact : daca nu tinem cont de toate conditiile de ce inca exista toate trecute acolo ? Contra , varsta este prea mica pentru a avea o responsabilitate echivalenta cu un acces.
 20. Conditiile indeplinite, nu ai provocat probleme sau divergente (in prezența mea), totusi interesul cu care ai completat cererea nu mi inspira prea multa implicare, contra momentan.
 21. Ai tot mai puțin varsta, sincer nu te am vazut prea activ pe server cand eram eu deci o sa fiu contra momentan.
 22. exact pentru ei este din cate stiu.
×
×
 • Create New...