Sari la conținut

xMihai

Admin TM
 • Număr conținut

  235
 • Înregistrat

 • Ultima Vizită

 • Zile Câștigate

  1

xMihai a câștigat ziua ultima dată pe Octombrie 7

xMihai a avut cel mai apreciat conținut!

Reputație Comunitate

214

5 Urmăritori

Despre xMihai

Informatii personale

 • Oras:
  Brasov
 • Varsta:
  21
 • Sex:
  Masculin
 • Nick Steam:
  xMihai - xMihai1337

Vizitatori Recenți Profil

376 citiri profil
 1. cerere admin

 2. [PREZENTARE]Wery

  Bine ai venit. Ședere plăcută alături de noi.
 3. Admin FREE+VIP

  In caz ca o sa primesti admin, te rog sa-ti fac un banlist unde vei posta fiecare ban dat. Sa nu uiti de forum pentru ca avem nevoie de voturile tale. De asemenea poti raspunde cererilor de admin, ban, unban, etc. Te asteptam si pe TS daca doresti sa comunicam mai bine. PS: Daca doresti, te asteptam in privat cu un facebook ( link ) sa te pot adauga in grupul adminilor de pe facebook. We have cookies!
 4. Prezentare Rinnegan.

  Bine ai venit.
 5. Cerere slot

  steam on = slot. Baftă.
 6. Cerere admin LarYC

  Esti un player activ pe joc, dar si pe TS. In caz ca o sa fi acceptat am sa te rog sa citesti regulamentul adminilor, sa-ti fac un ban list pe forum unde vei posta orice ban dat si sa nu uiti de forum unde poti raspunde cererilor de admin, unban, ban etc dar sa si votezi serverul zilnic deoarece ne ajuta enorm. Noua in principiu ne place sa lucram intr-o echipa, unde sa ne sfatuim inainte de a lua o decizie. Asadar, unde ai intrebari te rog sa intrebi un coleg. Te invit sa arunci si un ochi peste: Ghid-ul adminilor. O seara buna!
 7. Propunere TeamSpeak

  Salut! As vrea si eu sa fie adaugat un grup pe server numit "Jucator Hearthstone". Multumesc.
 8. Cerere admin pAkeru

  Salut, Pakeru! Eu unul ma bucur sa vad aceasta cerere din partea ta. De la mine ai un . In caz ca vei primii acces, o sa te rog sa-ti faci un banlist pe forum unde trebuie sa postezi orice ban dat pe server. De asemenea sa nu uiti de forum unde te rugam sa raspunzi la orice cerere de unban, ban, cerere de admin s.a.m.d si sa votezi serverul zilnic deoarece ne ajuta enorm de mult. Ca si o ultima chestie... Daca doresti, dupa ce primesti acces pe server te rog sa-mi dai un PM cu facebook-ul tau pentru a te putea adauga pe grupul de admini de pe messenger ( nu este obligatoriu, dar preferam sa ni te alaturi si tu acolo ). Te rog sa-mi amintesti cand ma gasesti pe TS, sa-ti acord si gradul de admin canal dupa ce primesti accesul. Bafta!
 9. Cerere admin

  In caz ca o sa primesti admin, o sa te rog sa-ti faci un banlist unde vei posta tu fiecare ban dat de tine. Daca doresti dupa ce primesti accept te astept cu un mesaj in privat ( care sa contita facebook-ul tau - daca folosesti ) sa te pot adauga in grupul de admini de pe facebook. De asemenea, daca primesti acces o sa te rog sa nu uiti de forum unde poti raspunde cererilor de admin, unban, ban, etc. Te asteptam si pe TS daca vrei sa ne cunoastem mai bine. Spor!
 10. Cerere Admin

  Pro. Cerintele sunt indeplinite. In caz că o să primesti acces, te rugam sa nu uiti de forum unde poti raspunde cererilor de unban, ban, admin ș.a.m.d. de asemenea te rugam să-ti faci propriul ban list unde vei posta fiecare ban dat. Noua ne place sa lucram in echipa, asa ca orice intrebare ai, te rugam sa o spui. Daca doresti te asteptam si pe teamspeak pentru a ne cunoaste mai bine. Bafta!
 11. Cerere Admin kAtE<3

  Pro. Activ pe server. Comportament bun, nu ai făcut probleme. În caz că o să primești acces te rog să îți întrebi colegii orice nelămurire ai. Noi preferăm să lucrăm în echipă. Decât să faci o prostie, mai bine întrebi. În caz de acces, să nu uiți de forum unde te rugăm să răspunzi fiecărei cereri de unban, admin, ban ș.a.m.d + să ne votezi zilnic deoarece ne ajută enorm. Dacă dorești și crezi că te-ai simții bine alături de noi, te așteptăm și pe TS. O seară bună! PS: Totuși... În caz că primești admin, te-aș ruga să-mi lași un link de la contul tău de facebook pentru a evita confuzia la search. Asta doar dacă dorești să te adaug/adaugăm în grupul privat de admini.
 12. [Propunere]Vip

  Nu donezi ca să primești anumite beneficii în plus față de un alt player. Tu donezi ca să ajuți serverul unde joci, pentru că orice lucru frumos, necesită timp și bani pentru a fi întreținut. Deja este destul de mult ce primești de la VIP. Eu rămân de părere că această propunere mai poate aștepta. Contra momentan.
×