Sari la conținut

B0GD4N

Administrator
 • Număr conținut

  1.318
 • Înregistrat

 • Ultima Vizită

 • Zile Câștigate

  7

B0GD4N a câștigat ziua ultima dată pe August 1

B0GD4N a avut cel mai apreciat conținut!

Reputație Comunitate

368

Despre B0GD4N

 • Rang
  Suport Forum/TS
 • Dată Naștere 26.06.2000

Informatii personale

 • Oras:
  Bucuresti
 • Varsta:
  17
 • Sex:
  Masculin
 • Nick Steam:
  snkviperoriginall

Vizitatori Recenți Profil

2.281 citiri profil
 1. Cerere DNS Buhusi.Warfield.Ro

  Nu accept asemenea specimene in comunitate! Faci cerere dns, dai boost pai dai frate, nu te duce in alta comunitate pt simplul fapt ca nu poti sau nu vrei sa dai un boost.
 2. Cerere DNS Buhusi.Warfield.Ro

  Vad ca server Average este 3, cam micut, te-as ruga sa dai boost si dupa discutam altfel Momentan ma abtin de la o decizie.
 3. Nume: B0GD4NNumar ales pentru MK X: 1 Numar ales pentru MadMax: 2 Adresa de email: bogdan.nicolae200@gmail.com
 4. Cerere Dns

  Am avut o discutie cu el si nu se pricepe la servere. Nu inteleg de ce va deschideti server daca nu aveti pic habar despre scripting sau cum se intretine un server!
 5. Cerere Dns

  Am intrat pe server si am vazut urmatoarele lucruri: Ai mesaje cu alt forum Numele serverului nu este PUB.WARFIELD.RO Cand cineva planteaza bomba apare mesaj cu alta comunitate Pe gametracker esti in clanul altei comunitati Averge-ul este 3 pe gametracker As vrea sa iti pui serverul la punct si sa incepi sa il populezi, in aceste conditii cererea nu va fi acceptata. Astept raspunsul tau
 6. Cerere DNS [RPG.Warfield.Ro]

  Serverul inca este 0/50 Firma de host nu mi se pare de incredere si sa ofere calitate
 7. Cerere DNS [RPG.Warfield.Ro]

  Observ ca in numele serverului ai pus "Se va deschide pe 5 octombrie" Astept ziua de maine sa vad cum va rula serverul tau. Cererea si serverul vor ramane sub observare
 8. Comunitatea Warfield ofera spre giveaway 2 licente pentru jocul Mortal Kombat X si Mad Max si DLC-ul The Ripper. Pentru a intra la acest giveaway trebuie sa aveti un minim de 20 de posturi. Trebuie sa va alegeti un numar de la 1 la 100, iar alegerea castigatorului se va face pe site-ul random.org Inscrierile incep pe data de 14 octombrie si se sfarseste pe 14 noiembrie. Trailer joc: Jocul pe steam: http://store.steampowered.com/app/307780/Mortal_Kombat_X/ Trailer + mini gameplay joc: Trailer DLC The Ripper: Joc pe steam: http://store.steampowered.com/app/234140/Mad_Max/ Model inscriere Nume: Numar ales pentru MK X: Numar ales pentru MadMax: Adresa de email: Atentie: Numarul ales pentur MK X si MadMax trebuie sa fie diferit (obligatoriu), in caz contrar userul va fi descalificat Adresa de email trebuie sa fie valida pentru ca acolo vi se va trimite CD Key-urile de activare a jocurilor pe steam. Dupa ce se va alege castigatorul, vi se va trimite un email de confirmare, iar dupa veti primi alt email cu CD Key-urile. Aveti la dispozitie 24 de ore din momentul trimiterii primului email sa confirmati, in caz contrar se va mai face odata extragerea.
 9. [Cerere Dns] Rpg.Warfield.ro

  Vad ca serverul este Offline de ieri, te-am asteptam sa il redeschizi, sa schimbi numele, sa schimbi site-ul care apare pe gamestate.com dar nimic
 10. reclmatie charlas dreams

  Unban Data viitoare vei primi ban permanent pentru injurii O sa am nevoie si de IP in privat.
 11. Cerere Banner TS3

  Tip: [avatar/semnătură/banner etc] banner Stock: [puteți folosi doar numărul din pack-ul de la resurse] va las pe voi Dimensiuni: [150x200 avatar, 500x200 semnătură] 500x100 Text: www.warfield.ro Text secundar: [obligatoriu să conțină numele comunității] TS.WARFIELD.RO Semnătura designerului: [da/nu] NU Culoare text: va las pe voi Culoare predominantă: va las pe voi Alte detalii: [informații cu privire la forma finală] Vreau sa fie asa. Sa va explic asa. Bannerul este un dreptunghi, de la mijlocul dreptunghiului, in partea dreapta vreau sa fie logo-ul de la programul teamspeak. In jumatatea din stanga vreau sa fie mare WARFIELD.RO si sa fie gen in mijlocul jumatatii din stanga iar sub WARFIELD.RO vreau sa fie TS.WARFIELD.RO Vreau calitate maxima la acest banner, poate sa fie si png ca sa aiba calitatea cat mai ridicata pentru ca am inteles ca png-urile au o calitate superioara.
×