Sari la conținut
Caută în
 • Mai multe opțiuni...
Găsește rezultate care...
Găsește rezultate în...

B0GD4N

Administrator
 • Număr conținut

  2.529
 • Înregistrat

 • Ultima Vizită

 • Zile Câștigate

  4
 • Puncte Warfield

  7,086 [ Donate ]

Orice postat de B0GD4N

 1. Regulament general [1] Jocul este liber in limita bunului simt. Folosirea codurilor pe server se sanctioneaza cu BAN PERMANENT [2] ZomBie: Obiectivul principal: Zombie sunt obligati sa atace, nu au voie sa stea, pentru a fi omorati de catre un alt jucator pentru ammo. (slay) [3] Orice reclamatie catre un admin trebuie pusa pe forum inclusiv dovada, altfel nu se ia in considerare. [4] ZOMBIE: Nu aveti voie sa dati retry (reconnect) cand esti ultimul zombie. (ban 10 minute) [5] Oameni: Obiectivul principal: Oamenii sunt obligati sa elimine toti zombii. [6] Ultimul om in viata nu are voie sa foloseasca jetpackul ca sa se urce intrun loc unde zombie nu il pot ataca. (slay) [7] Nu cereti in mod abuziv: modurile jocului, survivor, nemesis, human, jet, arme, ammo,etc. [8] Purtati-va respectuos cu ceilalti , faptul ca aveti admin nu va face cu nimic mai superior. [9] DACA CONSIDERATI CA ATI FOST NEDREPTATITI SAU CA UN ADMIN FACE ABUZ DE PUTERE NU EZITATI SA NE CONTACTATI PINTRO RECLAMATIE ADMIN SI IN CEL MAI SCURT TIMP SE VOR LUA MASURILE NECESARE. [10] ATENTIE RECLAMATIILE SE FAC DOAR PE FORUM NU PE SERVER. Regulament ADMINI [1] ATENTIE: NU EXISTA NU AM STIUT ! [2] La intrebarea ati citit regulamentul veti raspunde cu: "warfieldth3best"! [3] Nu aveti voie sa dati kick niciunui jucator doar ca sa faceti loc unui amic/prieten sau altui admin se sanctioneaza cu AVERTISMENT (decat daca are un ping extrem de mare si nu este ALIVE) [4] Nu dati gag/mute pentru orice ex: (pula,sugi,pizda sau alte asemenea) lasati jocul liber in limita bunului simt. [5] Adminii nu au voie sa sanctioneze playerii din motive personale sau pentru amuzament, nerespectarea acestei reguli duce la remove. [6] Ajutati playeri cand sunteti rugati cu orice informatie legata de server sau forum. Neglijarea playerilor in detrimentul distractie voastre se pedepseste cu AVERTISMENT / -1 / REMOVE. [7] ADMINII CARE SUNT RECLAMATI DIN DIVERSE MOTIVE SI NU RASPUND LA RECLAMATIILE RESPECTIVE IN MINIM 24 DE ORE RISCA -1 / REMOVE. [8] Admini care au un limbaj vulgar pe server vor fi sanctionati cu AVERTISMENT / -1 / REMOVE. [9] Admini au obligativitatea de a indeplini un minim de 10 de ore saptamanal exceptie gradele. Neindeplinirea acestui minim de ore saptamanal fara a avea cerere apsenta va duce la -1 / REMOVE. [10] FIECARE ADMIN ARE OBLIGATIVITATEA DE A VIZITA ZILNIC SECTIUNEA NOASTRA PE FORUM PENTRU A RASPUNDE LA CERERI ADMIN.
 2. Regulament Playeri Reguli: Nu aveti voie sa chemati jucatorii de pe server la Competitive / Wingman / Faceit / Esea sau alte platforme [BAN 30 minute] Se da rush in limita bunul simt. Nu exagerat Nu aveti voie sa injurati pe server (gag/mute/silence intre 5 si 15 minute) In numele de pe steam si in tagname sunteti rugati sa nu aveti alte servere inafara de cele existente in comunitate (rename, kick sau ban daca se abuzeaza) Nu aveti voie sa faceti flame sau sa fiti toxici (gag/mute/silence intre 15 si 30 minute) Codatii se anunta doar pe chatul adminilor u@, in caz contrar veti primi kick Nu aveti voie sa puneti muzica pe voicechat (avertisment, kick sau ban intre 5-10 minute daca se abuzeaza) Nu aveti voie sa tratati cu dispret un membru al Staff-ului Go.Warfield.Ro sau veti suporta consecintele (kick sau ban 30 minute dupa gravitate) Mutarea accesului de VIP pe un alt cont de steam fara a anunta inainte de tranzactie un owner nu va mai fi acceptat Daca nu aveti un microfon decent va rugam sa nu vorbiti pe voicechat, nu dorim sa auzim OZN-uri sau avionul din casa voastra Hack-urile Pentru orice tentativa de a folosi cheat-uri pe server veti primi ban permanent. Daca suspectati un player ca are cod va rugam sa ii faceti un demo si sa il urcati pe forum la sectiunea dedicata Ban-ul permanent ce nu este insotit de o dovada va fi scos Evidenta banuri server BANLIST ONLINE Cererile unban/reclamatii Cererile unban care se fac dupa 3 saptamani de la primirea banului vor fi respinse si playerul va ramane cu banul. Deoarece un demo consuma destul de mult spatiu dupa 3 saptamani puteti sa il stergeti Cererile care nu sunt insotite de o dovada clara cum ar fi demo, nu vor fi luate in seama si topicul va fi inchis Se poate cumpara UNBAN-ul. Pret: 10 euro Mape La inceput de runda apare mesaj pe ecran cu Bombsite-urile jucabile, daca nu se respecta acea obligatie, se va primi SLAY!
 3. Regulament Admini Obligatii: Aveti obligatia sa va faceti un cont pe forum Aveti obligatia sa aveti creat topic in BANLIST - FORUM unde sa va postati ban-urile Aveti obligatia sa respectati ceilalti admini Aveti obligatia sa respectati playerii de pe server Aveti obligatia sa FRECVENTATI zilnica FORUMUL Aveti obligatia sa postati PREZENTA ZILNICA PREZENTA ZILNICA - TOPIC Aveti obligatia sa va pastrati numele ca in cererea pe care ati depus-o pe forum si va puteti schimba nickname-ul doar cu o cerere AICI Aveti obligatia sa pastrati contul cu acces in buna stare, sa nu instrainati contul, implicit accesul pe forum [REMOVE] Aveti obligatia sa NU folositi comenzi pe alti colegi admini Aveti obligatia sa schimbati mapa dupa ajungerea la scorul de 16-X (CHAT: nextmap | !map de_specificata in nextmap) Aveti obligatia sa aveti o dovada (demo sau screenshots) in caz ca respectivul face cerere unban/reclamati [altfel se primeste REMOVE] Responsabilitati: Sunteti responsabili cu buna desfasurare a serverului Sunteti responsabili ca in momentul in care depistati un codat pe server sa ii faceti demo si sa il banati Sunteti responsabili ca in momentul in care nu puteti da ban deoarece nu aveti acces sau nu stiti, copiati STEAM ID din consola (status in consola), faceti demo si il postati pe FORUM Sunteti responsabili cu votarea PRO/CONTRA in cererile de unban/reclamatii/acces de pe forum Sunteti responsabili cu sanctionarea celor care fac troll/injura/fac misto EXAGERAT Comenzi: Spam MIC/CHAT - mute/gag/silence 5 minute Troll MIC/CHAT/GAMEPLAY - mute/gag/silence 5 minute | slap/kick/ban pana la 30 minute Injurii MIC/CHAT/NUME - mute/gag/silence 5 minute | rename/kick Reclama/Cheats - ban permanent - 8caifrumosi33rom Ce inseamna troll? Orice persoana care nu respecta obiectivele hartii (CT DEFUSE / T PLANT | CT RESCUE HOSTAGES / T PROTECT HOSTAGES etc), care trolleaza in chat sau in gameplay vor primi slap, kick sau ban de pana la 30 minute dupa situatie Cand se aplica comenzile? MANUALUL ADMINILOR - TOPIC Gag - doar pentru chat in moment de troll/injurii Mute - doar pentru voice_chat in moment de troll/injurii Silence - atat pentru chat, cat si pentru voice_chat in caz de troll/injurii Slap - doar cand jucatorul este VIU in moment de troll Slay - doar cand jucatorul este VIU in moment de troll Kick - doar cand jucatorul face troll/injura excesiv Ban - doar cand jucatorul face reclama sau foloseste coduri In caz de troll se folosesc comenzile dupa cum urmeaza: 1)Avertisment 2)Slap 3)Slay 4)Kick 5)Ban Important: Nu uitati ca sunteti pe server pentru buna lui desfasurare si va aflati in "slujba" playerilor
 4. Ziua Comunitatii Warfield Romania
×