Dr.Who

Banned
 • Content Count

  1,553
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  9
 • Puncte WF

  6,380 [ Donate ]

Everything posted by Dr.Who

 1. https://www72.zippyshare.com/v/U8j0CsrE/file.html
 2. unban.Demo cam scurt.Nu vad nimic suspect.
 3. Prietene, ai stat la spec cel putin 2 runde cand era full.Ai luat kick in acelasi timp ce te-am strigat si eu, Dupa ai reintrat si ai facut gura mare. Gresit:'' I-am raspuns cu aceeasi moneda'' Din punctul meu de vedere ai facut degeaba reclamatia.Tu ai gresit, nicidecum noi.
 4. https://www56.zippyshare.com/v/FJmQa7G1/file.html
 5. Unban.Nu vad nimic suspect.Succes.
 6. Dar cu multa indulgenta.Vad ca multi dintre colegii mei ti-au atras atentia, eu nu cunosc situatia exacta insa as vrea sa iti schimbi comportamentul.
 7. Putina activitate in ultimele 30 de zile.Cu parere de rau.Succes.
 8. De la mine ai Sa nu uiti de forum si sa votezi zilnic serverul.Daca intampini probleme atat eu cat si colegii mei iti stam la dispozitie.Succes.
 9. Te-am vazut pe server, nu ai creat probleme.Daca ai nevoie de ajutor atat eu cat si colegii mei iti stam la dispozitie.Iti doresc mult succes si sedere placuta.
 10. Ai si de la mine tot .Te vad dimineata pe ts, server si avem mare nevoie de admini dimineata.Daca intampini probleme, atat eu cat si colegii mei iti stam la dispozitie.Iti doresc mult succes.
 11. Dragi colegi, membri, parerea mea este ca avem cea mai frumoasa comunitate prin faptul ca avem un staff numeros, placut, amiabil, etc..la fiecare server in parte.Multi dintre noi am invatat si inca avem de invatat din acest joc(1.6) si mai ales din aceasta comunitate.Eu insumi am intalnit aici oameni pe care poate in alte comunitati nu i-as fi intalnit.Aceasta comunitate, din punctul meu de vedere, va ajunge din ce in ce mai sus.