Sari la conținut

FiREFOX

Members
 • Număr conținut

  22
 • Înregistrat

 • Ultima Vizită

 • Points

  80 [ Donate ]

Reputație Comunitate

3

Despre FiREFOX

Informatii personale

 • Oras:
  Pitesti.
 • Varsta:
  12
 • Sex:
  Masculin

Vizitatori Recenți Profil

Blocul vizitatori recenți este dezactivat și nu este arătat altor utilizatori.

 1. Scrie clar in regulament deci pot zice ca e adv. PRO.
 2. Nume real: Alex Rotaru. Nick: FiREFOX. Steam ID numeric: Steam profile: steamcommunity.com/profile/thinkxd Grad dorit: Admin. Vârsta: 12 ani. Timp jucat pe server (link gametracker): - De ce doreşti admin?: Pentru ca vad multi codati si al orele acelea nu e nimeni on. În ce interval orar poţi admina?: Oricand. Ai o recomandare?: Nu. Doresti sa achizitionezi VIP ? Poate pe viitor. Ai citit regulamentul?: Desigur. PrintScreen ca ai intrat in grupul de steam: -
 3. - esti inactiv, te vad odata la 5 zile pe server.
 4. - Esti un player inactiv, acum vrei admin ? Nici cu helper nu te poti multumi ?
 5. Dedem a spus ca se va rezolva, si va m-ai scadea la SG damage-ul.
 6. FiREFOX

  BUG cu gradele.

  Astazi de dimineata, jucasem un meci pe server (aveam grad), cand s-a schimbat mapa, cine avea grad, numai avea acces la comenzi, nici la ctag. La adminii aparea doar Jupi care nu era admin si JblGm la fel. Jupi care era aparuse la !admins si nici lui nu ii mergea.
 7. - Un player activ, imi place de tine chiar daca m-ai injurat in compe-ul ala.
 8. Era frumos, dar acum poate ca unii sunt pe schimburi la servicile lor : D, dar poate ca nu au timp mereu sa intre, si eu cateodata nu am timp de teme
 9. Ba iti dau PRO, ca ai facut 80 de boabe.
 10. Nume real: Alex. Nick: FiREFOX @ GO.WARFIELD.RO Steam ID numeric: STEAM_1:0:189784503 Steam profile: www.steamcommunity.com/profile/thinkxd Grad dorit: Helper. Vârsta: 12 ani. Timp jucat pe server (link gametracker): Am schimbat numele de prea multe ori, pe sv am 36. https://www.gametracker.com/player/FiREFOX GO.WARFiELD.RO/93.119.24.81:27015/ De ce doreşti admin?: Pentru ca vreau sa ajut serverul. În ce interval orar poţi admina?: Oricand. Ai o recomandare?: Nu am, serverul meu este perfect. Doresti sa achizitionezi VIP ? : Nu doresc. Ai citit regulamentul?: Desigur. PrintScreen ca ai intrat in grupul de steam:

WARFIELD.RO


Warfield este una dintre cele mai cunoscute comunitati de gaming de Romania. Aceasta se remarca prin calitatea serverelor sale si a echipei de administrare bine pregatite.

Contact


Steam - /id/InDii
Raportati un bug - redy
Sau folositi formularul de contact

Socializeaza


×