Sari la conținut

BeST* Jrr <3

Moderator
 • Număr conținut

  794
 • Înregistrat

 • Ultima Vizită

 • Zile Câștigate

  5

BeST* Jrr <3 a câștigat ziua ultima dată pe Octombrie 12

BeST* Jrr <3 a avut cel mai apreciat conținut!

Reputație Comunitate

605

Despre BeST* Jrr <3

 • Rang
  Dat dreacu
 • Dată Naștere 19.03.2000

Informatii personale

 • Oras:
  Macin
 • Varsta:
  17
 • Sex:
  Male
 • Nick Steam:
  http://steamcommunity.com/profiles/76561198373394817/

Vizitatori Recenți Profil

1.838 citiri profil
 1. Potrivit firmei de cercetare a pieței Counterpoint, Apple este cel mai mare producător de telefoane inteligente din Marea Britanie. Statisticile oferite de companie relevă că firma din Cupertino a avut o cotă de piață de 34,4% în țară în cel de-al treilea trimestru fiscal al anului. Samsung a urmat îndeaproape cu o cotă de piață de 34%, în timp ce producătorul chinez Huawei a ajuns pe locul trei, cu 13% din piață. Alcatel și Motorola au încheiat topul primelor cinci locuri cu 4% și, respectiv, 3%. Studiul anunță: Așa cum vedem și pe piața americană, Apple și Samsung controlează împreună mai mult de două treimi din piața britanică a smartphone-urilor în volume de vânzări și peste 80% din valoarea vânzărilor. În ceea ce privește cele mai bine vândute smartphone-uri, Apple iPhone 7 a depășit topurile cu 15% din vânzări. Samsung Galaxy S8 și S8 + au urmat cu 9% și 6%, respectiv.
 2. Admin

 3. Ne mai desparte o lună de lansarea hărții cu deșert a lui PUBG, o hartă care va aduce nu doar un decor nou, dar și arsenal suplimentar. Cei care au decis să facă speologie prin fișierele jocului au dat recent peste câteva modele ale viitoarelor arme care vor fi integrate în joc. Au descoperit lucruri precum o pușcă Winchester 1894, cea care se reîncarcă prin acționarea unei manete. Au găsit un shotgun cu două țevi scurte, care era chiar trecută în categoria de pistol, așa că probabil pe această hartă această categorie de arme nu va fi inutilă după primele două minute de joc. Revolverul Rhino ajută la întărirea acestei posibilități, din moment ce arată de parcă ar fi destul de letal. Tot din această categorie face parte și un pistol de semnalizare. Asta fie înseamnă că vei putea da foc altor jucători de la distanță, sau ar putea fi un semn că o variantă pe timp de noapte a hărții este pe drum. Nu de alta, dar acest joc, pe timp de noapte, cu vizibilitate și mai limitată, fără nici un fel de ochelari pentru vedere pe timp de noapte, ar fi și mai intens. Armele noi și harta cu deșertul vor face parte din varianta 1.0 a lui PUBG, care va fi disponibilă luna viitoare în cazul în care nu intervine vreo altă amânare.
 4. Oricine dorește să achiziționeze o placă video Radeon RX Vega în perioada 24 noiembrie – 31 decembrie va primi la pachet nu unul, ci două jocuri. Acestea sunt Prey și Wolfenstein 2 The New Colossus, deși dacă veți cumpăra din diverse motive placa video din Germania, atunci Wolfie 2 va fi înlocuit de Sniper Elite 4. Promoția este valabilă pentru o perioadă limitată chiar și dacă luați placa video în timpul indicat, dar tot amânați revendicarea jocurilor. Acestea nu mai pot fi activate din luna martie, așa că ar fi bine să vă grăbiți dacă decideți să cumpărați în această perioadă un Radeon RX Vega 56 sau un Radeon Vega 64.
 5. Cerere admin&vip

  Regulament citit + varsta necesara , orele se fac pe parcurs. #succes.
 6. Cerere admin MiSu

  respecti toate cerintele. #succes.
 7. Prezentare ViPeR

  Welcome
 8. [JOC] Regele si Regina

  1
 9. Nu am nimic personal cu tine dar sincer eu nu prea te`am vazut pe ts.
×