Jump to content

dEZy

Founder
 • Content Count

  1,536
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  22
 • Puncte WF

  2,703 [ Donate ]

dEZy last won the day on April 11

dEZy had the most liked content!

Community Reputation

1,663 Star

About dEZy

 • Rank
  Contrabanda cu nisip si trafic de scoici !
 • Birthday 01/18/1986

Personal Informations

 • City:
  Constanta
 • Age:
  31
 • Sex:
  Oricand
 • Steam Profile:
  dEZy

Recent Profile Visitors

8,931 profile views
 1. Nu esti tu in masura sa judeci pe cine punem noi admin si pe cine nu punem, din loguri arata ca tu esti ala mult mai copil decat copilul admin.( nu uita ca ai fost admin aici si stii ca regulile pentru fostii staff sunt mai drastice ) De asemenea, tot ca fost staff al serverului si al comunitatii stii prea bine ca pe hartile de awp este INTERZIS sa arunci he-uri, si ai fost anuntat sa n-o mai faci si cu toate astea ti-ai asumat greseala si drept dovada ai primit ban. Logurile le voi lasa mai jos dupa ce voi scoate ip-urile. Produsul vip nu l-ai cumparat pentru harti de awp, produsul vip l-ai cumparat pentru ca tu ti l-ai dorit si l-ai cumparat cu beneficii dar si cu reguli, cand ai facut-o nu ti-a spus nimeni ca esti mai presus de ceilalti sau ca te poti abate de la reguli. Adminul in cauza te-a avertizat dar te-a durut in banana. Ai platit pentru beneficiile pe care ti le acorda vipul, nu si pentru grosalanie si pentru lipsa bunului simt, si inca odata subliniez MAI ALES CA ESTI FOST STAFF SI STII REGULILE!!!!! Nu este nevoie de afis, este nevoie de bun simt si sa asculti ce te roaga adminul in speta, nu sa faci ca un copil razgaiat cu aere de amparat boss sau altele pentru ca ti-ai achizitionat un vip. LOG : 11:30:57 <STEAM_0:1:519638929><> *DEAD*RAPPA : si care e faza ??? platesc pentru asa ceva sunt bani care ii bag si tu imi zici sa nu dau grenazi ??? 11:31:07 <STEAM_0:1:519638929><> *DEAD*RAPPA : schimba harta frate daca nu convine cuieva 11:31:48 <STEAM_0:0:429303944><> *DEAD*Toni : e mapa care nu este mmodificata sa iti scoata utilitatile 11:31:52 <STEAM_0:0:429303944><> Toni : acm intelegi? 11:31:57 <STEAM_0:1:519638929><> RAPPA : sa o modifice 11:32:17 <STEAM_0:0:429303944><> Toni : pana o modifica nu ai voie sa daii he 11:32:39 <STEAM_0:1:519638929><> RAPPA : okmdami Ban ai tot dreptul P.S a juca pe server este un privilegiu si nu un drept , chiar daca ti-ai achizitionat sau nu VIP.
 2. Confunzi serverele, nu exista "dubel" jump pe acest server. Toate cele bune
 3. Haide sa ne bazam pe dovezi si pe lucruri fixe nu pe interpretari si sa respectam regulamentul si sa-l aplicam pe cel care este scris si postat pentru toata lumea, nu sa ne facem singuri regulament Nasol, nu exista nici o incadrare la acest tip de ban. Pentru acest tip de jucatori ai /mute si iti selectezi tu pe cine doresti, asta fiind 1 la mana. Tu fiind warfield senior, nu ai voie sa aplici comanda de ban atata timp cat exista un admin. Da-mi voie sa te contrazic. Ii dau dreptate ca limbajul si bunul tau simt sunt departe, dar aici vorbim de regulament. Cu scuzele de rigoare , spor si enjoy
 4. Este dreptul lui sa intrebe, nu exista in regulament interzicerea acestui lucru. Atat timp cat nu este un admin cel care ii raspunde cu aceeasi moneda, se aplica regulamentul.... daca cel in cauza este admin, are tot dreptul la reclamatie. Ramanem la subiect sau nu ? Nu ai voie, iti este interzis... de aceea exista regulament, sa-l respecti si sa-l aplici. On topic discutam, nu offtopic ce ai facut tu acolo Culmea ca fix pentru chestiile astea nesimnificative exista acest topic pe forum, dpdv al tau .... el vorbeste de punctul de vedere al regulamentului nu al lui personal. Cat despre afirmatia lui bell, ba da necesita mai mult decat reclamatie. P.S. Sper ca n-o sa intalnesc aere si figuri din partea ta si te vei comporta normal-ish. Sa nu uiti ca accessul pe server este un privilegiu, nu un drept. Toate cele bune
 5. Nu ești în măsura sa ameninți pe nimeni, nu ești admin sa ameninți ci sa respecți și sa aplici regulamentul. Revin later cu edit.
 6. Locul 1 : @cLose Locul 2 : @Pici Locul 3 : @scama
 7. Fb: NAME [masomo] IP [86.122.75.191] STEAM [STEAM_0:1:243729555] Fb: Created [12.07.2020 - 14:40:57] Lenght [Forever] Fb: Player succesfully unbanned.
 8. Locul 1 : @rockion Locul 2 : @anqRy Locul 3 : @Pici Video : https://easyupload.io/za4z1g
 9. Multumim pentru atentie, faptul ca ne-ai aratat si fata asta mai obscura a ta in care injuri ca in fata blocului nu arata decat nivelul tau si bunul tau simt pe care nu le ai si nici nu le dobandesti. Referitor la banul acordat este abuziv, referitor la atitudinea lui de asemenea, mai ales ca oricine este pe server are posibilitatea sa foloseasca comanda /mute . Toate cele bune. P.S. Ai primit warning pentru dublu post. P.P.S. Cererea este inchisa de catre mine la rugamintea lui @sunt beat P.P.S.1 Pentru toti moderatori, supermoderatori forumului si cei cu grad pe forum, ORICINE ARE DREPTUL LA OPINIE DUPA FIECARE POST LA ADRESA LUI.
 10. https://easyupload.io/c0unrn Pass: Mai Locul 1 : @AcceleraTe Locul 2 : @qwer Locul 3 : @cLose
 11. Mai întâi de toate rezolva accesul de pe TM, nu este fair play fata de ei ca noi sa acceptam când tu încă figurezi ca admin acolo, nu vad cerere de retragere sau ceva spre direcția asta. Toate cele bune, cererea ta de admin o sa fie luat în considerare când te vei decide unde vrei sa joci.
 12. Nimic iesit din comun, Multumim pentru atentia acordata. Toate cele bune.
 13. Am șters banul, sper sa nu întâmpini alte probleme.
 14. Tu nu mai ai voie. Toate cele bune.
×
×
 • Create New...