dEZy

Administrator
 • Content Count

  1,434
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  19
 • Puncte WF

  1,718 [ Donate ]

dEZy last won the day on February 2

dEZy had the most liked content!

Community Reputation

1,386 Popular

About dEZy

 • Rank
  Contrabanda cu nisip si trafic de scoici !
 • Birthday 04/10/1986

Personal Informations

 • City:
  Constanta
 • Age:
  31
 • Sex:
  Oricand
 • Steam Profile:
  dEZy

Recent Profile Visitors

6,723 profile views
 1. Pentru cei care au vazut wall , le recomand sa mai verifice demo-ul de vreo 2-3 ori, verificati stilul de joc, tineti cont ca voi nu aveti radar, si ascultati cursul jocului cat si celelalte sunete.
 2. Nu uita sa citesti regulamentul intern.
 3. Sa citesti regulamentul intern, si pentru orice problema intreaba fara nici o jena.
 4. Citeste regulamentul intern. Restul le stii cuier.
 5. Citeste regulamentul intern, penteu orice problema apeleaza cu incredere.
 6. Daca intampini probleme, astept PM. Toate cele bune.
 7. Iti voi acorda unban c-o perioada "suspendare", totul tine de tine, cum te vei comporta si cum vei vorbi, doar la tine ramane acest raspuns. Toate cele bune.
 8. Discutia aceasta a fost spusa de atatea ori, aparent degeaba. Daca tie ti se pre fair play Mircea, uite ca mie nu mi se pare, tu mai presus de restul, ca tot ii trimiti sa citeasca regulamentul, ar trebui sa stii ca pe langa ca nu este fair play, este si o bulangerie imensa. De adaugat in regulament, n-o sa ma chinui sa-l modific ca de cand e regulamentul acesta, doar tu ai 2 plangeri la aceasta lipsa de fair play. Eu am spus ca cel care o sa aiba lipsa de fair play sa primeasca slay, daca tu te bucuri la un frag dobandit din faptul ca exista pluginul ca sa echilibreze jocul, atunci iarta-ne pe noi. REGULAMENTUL nu va fi modificat, regula aceasta de bun simt o sa fie aplicata si de acuma inainte, iar cererea asta a se modifica regulamentul pentru un bug de joc mi se pare mai mult decat o pierdere de timp. Toate cele bune si spor la fraguri. p.s. Esti prea acid in reclamatie, iti recomand o plimbare ca e vremea buna si frumoasa si poate te mai linistesti
 9. Sa citesti regulamentul intern si sa transmiti cuvantul cheie. Te asteptam si pe TS( teamspeak )
 10. Iti voi da eu un steam + licenta cs 1.6. Respecta regulamentul, citeste de asemenea regulamentul intern si astept cuvantul keye.
 11. Citeste regulamentul intern si respectal. Toate cele bune.
 12. Voturile nu-ti sunt favorabile, iti recomand sa mai joci, sa te faci remarcat si daca mai doresti te asteptam c-o alta cerere in viitor. Toate cele bune.
 13. Multumim pentru reclamatie. Sti foarte bine ca nu-ti voi lasa aici ce si cum si incotr-o se indreapta sau daca exista sanctiune sau daca nu. Toate cele bune.
 14. [AdvancedBans] dEZy : unbanned V and I !!! [5.12.255.81] [Ban Reason: PA]
 15. [AdvancedBans] dEZy : unbanned dreamer [STEAM_0:0:35298766] [Ban Reason: wall] Imi dai pm daca ai probleme p.s. fa dus data viitoare, sa numai ai probleme