dEZy

Administrator
 • Content Count

  1,463
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  19
 • Puncte WF

  2,003 [ Donate ]

dEZy last won the day on February 2

dEZy had the most liked content!

Community Reputation

1,495 Popular

About dEZy

 • Rank
  Contrabanda cu nisip si trafic de scoici !
 • Birthday 04/10/1986

Personal Informations

 • City:
  Constanta
 • Age:
  31
 • Sex:
  Oricand
 • Steam Profile:
  dEZy

Recent Profile Visitors

7,143 profile views
 1. Nici vorba de wall, cat despre aim....nu este nici din ala. Spor la joc.
 2. unbanned trag [STEAM_0:0:35298766] [Ban Reason: wall] unbanned trag pe nas ca un aspirator [92.81.249.31] [Ban Reason: wall] Daca mai ai probleme, da-mi mesaj. P.S. Nu are nici un cfg, ci doar niste glume mai iesite din tipar, unele de la mixeri si alti suferinzi, atata tot.
 3. Banul ti-a expirat. Toate cele bune.
 4. Nu, nu sunt frustrat, crede-ma tu esti cel frustrat pentru ca-i vrut la secunda sa se dea banul. Ai anuntat in ultimele 2 runde pe inferno, ti-am spus eu ca pe harta urmatoare o sa fie verificat, dar daca esti frustrat si vrei la secunda... na. Prin asemenea vocabular, crede-ma tu te faci ras, nu eu. P.S. Banul ti-a expirat, daca mai ai alte lucruri de discutat cu mine, ma gasesti in lista de steam ( daca nu m-ai sters ).
 5. Pula sa ti-o bagi unde vrei tu, nu pe server, ok ? Spor pe alte servere, cu vocabularul ala o sa joci pe LAN cu booti, sau cu altii care au vocabularul ca al tau.
 6. Citeste regualmentul intern si pentru orice nelamurire astept pm.
 7. Toate cele bune, si spor la tot ce-ti propui in viata, atat virtuala cat si cea reala.
 8. https://www67.zippyshare.com/v/OfDpaq2o/file.html
 9. Ne cerem scuze pentru inconvenient, dupa cum stii nu exista perfectiune, gresim si noi ca suntem oameni la fel ca si tine. Multumim frumos pentru cerere, toate cele bune si daca intalnesti probleme, te rog frumos PM.
 10. Astept pm cu parola, citeste regulament intern si unde nu stii, intreaba.
 11. Ai mai avut admin, in atata timp n-ai aratat niciodata o imbunatatire a caracterului si nici a comportamentului. toate cele bune.
 12. Sa citesti regulamentul intern, pentru probleme si alte intrebari te va ajuta buddy ( el n-a fost inca desemnat )
 13. Ca oricare problema pe care ai intalnit-o in viata ta reala de zi cu zi, sunt ferm convins ca n-ai rezolvat-o pe repede inainte si nici c-o atitudine iritata. De asemenea, nici daca ai un vocabular colorat nu se va rezolva mare lucru sau mai repede. P.S. Nici noi nu suntem o gasca de 14-16 ani, uni precum @w1z au 40+. Toate cele bune si daca doresti respect, incearca sa-l si acorzi.
 14. Cu tot respectul pentru tine, mai intai de toate hai sa ne mai cunoastem, in al 2 lea rand am observat ca vii de pe celalalt server din comunitate. Hai as nu ne grabim, suntem de peste 10 ani aici, asa ca ne vei gasi tot aici, asta daca chiar iti doresti acest admin si sa faci parte din familia noastra. Toate cele bune.