Jump to content

dEZy

Founder
 • Content Count

  1,543
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  23

Everything posted by dEZy

 1. No need pentru pass, sa revină gp din mentenanță și pun direct pe steam id.
 2. Lasă un pass și se rezolva imediat.
 3. Nu esti tu in masura sa judeci pe cine punem noi admin si pe cine nu punem, din loguri arata ca tu esti ala mult mai copil decat copilul admin.( nu uita ca ai fost admin aici si stii ca regulile pentru fostii staff sunt mai drastice ) De asemenea, tot ca fost staff al serverului si al comunitatii stii prea bine ca pe hartile de awp este INTERZIS sa arunci he-uri, si ai fost anuntat sa n-o mai faci si cu toate astea ti-ai asumat greseala si drept dovada ai primit ban. Logurile le voi lasa mai jos dupa ce voi scoate ip-urile. Produsul vip nu l-ai cumparat pentru harti de awp, produsul
 4. Confunzi serverele, nu exista "dubel" jump pe acest server. Toate cele bune
 5. Haide sa ne bazam pe dovezi si pe lucruri fixe nu pe interpretari si sa respectam regulamentul si sa-l aplicam pe cel care este scris si postat pentru toata lumea, nu sa ne facem singuri regulament Nasol, nu exista nici o incadrare la acest tip de ban. Pentru acest tip de jucatori ai /mute si iti selectezi tu pe cine doresti, asta fiind 1 la mana. Tu fiind warfield senior, nu ai voie sa aplici comanda de ban atata timp cat exista un admin. Da-mi voie sa te contrazic. Ii dau dreptate ca limbajul si bunul tau simt sunt departe, dar aici vorbim de re
 6. Este dreptul lui sa intrebe, nu exista in regulament interzicerea acestui lucru. Atat timp cat nu este un admin cel care ii raspunde cu aceeasi moneda, se aplica regulamentul.... daca cel in cauza este admin, are tot dreptul la reclamatie. Ramanem la subiect sau nu ? Nu ai voie, iti este interzis... de aceea exista regulament, sa-l respecti si sa-l aplici. On topic discutam, nu offtopic ce ai facut tu acolo Culmea ca fix pentru chestiile astea nesimnificative exista acest topic pe forum, dpdv al tau .... el vorbeste de punctu
 7. Nu ești în măsura sa ameninți pe nimeni, nu ești admin sa ameninți ci sa respecți și sa aplici regulamentul. Revin later cu edit.
 8. Locul 1 : @cLose Locul 2 : @Pici Locul 3 : @scama
 9. Fb: NAME [masomo] IP [86.122.75.191] STEAM [STEAM_0:1:243729555] Fb: Created [12.07.2020 - 14:40:57] Lenght [Forever] Fb: Player succesfully unbanned.
 10. Locul 1 : @rockion Locul 2 : @anqRy Locul 3 : @Pici Video : https://easyupload.io/za4z1g
 11. Multumim pentru atentie, faptul ca ne-ai aratat si fata asta mai obscura a ta in care injuri ca in fata blocului nu arata decat nivelul tau si bunul tau simt pe care nu le ai si nici nu le dobandesti. Referitor la banul acordat este abuziv, referitor la atitudinea lui de asemenea, mai ales ca oricine este pe server are posibilitatea sa foloseasca comanda /mute . Toate cele bune. P.S. Ai primit warning pentru dublu post. P.P.S. Cererea este inchisa de catre mine la rugamintea lui @sunt beat P.P.S.1 Pentru toti moderatori, supermoderatori forumului si cei cu grad p
 12. https://easyupload.io/c0unrn Pass: Mai Locul 1 : @AcceleraTe Locul 2 : @qwer Locul 3 : @cLose
 13. Mai întâi de toate rezolva accesul de pe TM, nu este fair play fata de ei ca noi sa acceptam când tu încă figurezi ca admin acolo, nu vad cerere de retragere sau ceva spre direcția asta. Toate cele bune, cererea ta de admin o sa fie luat în considerare când te vei decide unde vrei sa joci.
 14. Nimic iesit din comun, Multumim pentru atentia acordata. Toate cele bune.
 15. Am șters banul, sper sa nu întâmpini alte probleme.
 16. Tu nu mai ai voie. Toate cele bune.
 17. Mulțumim pentru participare. Toate cele bune și spor în viata. P. S. Verifica regulamentul sa observi ca injuriile de morți sunt banate cu o săptămână.
 18. Locul 1 : @tRaka Locul 2 : @CONTADOR #1 Locul 3 : @Pici https://easyupload.io/uvauqc Pass : Aprilie
 19. Un nou concurs TOP15 isi face aparitia. Trei Jucatori din Top 15 ( vor fi alesi Random ) or sa poata intra in posesia premiilor: Locul 1: 100 RON Locul 2: 50 RON Locul 3: 25 RON Extragerea o sa fie facuta pe site-ul, iar filmarea cu castigatorii o sa fie postate aici pe data de 1 ale luni ( IULIE )! Banii vor fi trimisi transfer bancar, nu PayPal nu paysafecard.
 20. Esti in perioada de proba, sa vedem cum te descurci... varsta este "problema" sa vedem daca iese sau nu in evidenta.
×
×
 • Create New...