Jump to content

dEZy

Founder
 • Content Count

  1,525
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  22
 • Puncte WF

  2,618 [ Donate ]

Everything posted by dEZy

 1. Locul 1 : @rockion Locul 2 : @anqRy Locul 3 : @Pici Video : https://easyupload.io/za4z1g
 2. Multumim pentru atentie, faptul ca ne-ai aratat si fata asta mai obscura a ta in care injuri ca in fata blocului nu arata decat nivelul tau si bunul tau simt pe care nu le ai si nici nu le dobandesti. Referitor la banul acordat este abuziv, referitor la atitudinea lui de asemenea, mai ales ca oricine este pe server are posibilitatea sa foloseasca comanda /mute . Toate cele bune. P.S. Ai primit warning pentru dublu post. P.P.S. Cererea este inchisa de catre mine la rugamintea lui @sunt beat P.P.S.1 Pentru toti moderatori, supermoderatori forumului si cei cu grad pe forum, ORICINE ARE DREPTUL LA OPINIE DUPA FIECARE POST LA ADRESA LUI.
 3. https://easyupload.io/c0unrn Pass: Mai Locul 1 : @AcceleraTe Locul 2 : @qwer Locul 3 : @cLose
 4. Mai întâi de toate rezolva accesul de pe TM, nu este fair play fata de ei ca noi sa acceptam când tu încă figurezi ca admin acolo, nu vad cerere de retragere sau ceva spre direcția asta. Toate cele bune, cererea ta de admin o sa fie luat în considerare când te vei decide unde vrei sa joci.
 5. Nimic iesit din comun, Multumim pentru atentia acordata. Toate cele bune.
 6. Am șters banul, sper sa nu întâmpini alte probleme.
 7. Tu nu mai ai voie. Toate cele bune.
 8. Mulțumim pentru participare. Toate cele bune și spor în viata. P. S. Verifica regulamentul sa observi ca injuriile de morți sunt banate cu o săptămână.
 9. Locul 1 : @tRaka Locul 2 : @CONTADOR #1 Locul 3 : @Pici https://easyupload.io/uvauqc Pass : Aprilie
 10. Un nou concurs TOP15 isi face aparitia. Trei Jucatori din Top 15 ( vor fi alesi Random ) or sa poata intra in posesia premiilor: Locul 1: 100 RON Locul 2: 50 RON Locul 3: 25 RON Extragerea o sa fie facuta pe site-ul, iar filmarea cu castigatorii o sa fie postate aici pe data de 1 ale luni ( IULIE )! Banii vor fi trimisi transfer bancar, nu PayPal nu paysafecard.
 11. Esti in perioada de proba, sa vedem cum te descurci... varsta este "problema" sa vedem daca iese sau nu in evidenta.
 12. Este ultima data cand accept cerere din partea ta, ai fost mult timp admin aici de aceea este ultima sansa. P.S. Astept sa vad si "munca" cu care esti dator.
 13. Este ultima data cand accept cerere din partea ta, ai fost mult timp admin aici de aceea este ultima sansa. P.S. Astept sa vad si "munca" cu care esti dator.
 14. Pentru injuriile de morți se baneaza 10000 minute, chiar a fost indulgent cu tine. Toate cele bune. P. S ai primit ban de 10000 de minute cum era normal de la început.
 15. Cu scuzele de rigoare, iti voi da eu unban. Toate cele bune. [AdvancedBans] dEZy : unbanned Moldoveanu [STEAM_1:0:1420456629] [Ban Reason: PA] [AdvancedBans] dEZy : unbanned Moldoveanu [92.80.177.143] [Ban Reason: PA] Daca intampini probleme, astept PM.
 16. Vârstă minima este de 16 ani.
 17. [AdvancedBans] dEZy : unbanned Alfa1 [STEAM_0:1:418586876] [Ban Reason: PA] [AdvancedBans] dEZy : unbanned Alfa1 [78.96.253.188] [Ban Reason: PA]
 18. Castigatori concurusului sunt : Locul 1 : @Cupidon. Locul 2 : @amnesie0 Locul 3 : @Snoopy- Astept PM cu datele voastre personale, adresa cat si nr de telefon pentru a fi date catre curier.
 19. Aștept pm cu user și pass și celelalte detalii le discutam în privat.
 20. Pomul (sau Bradul) de Crăciun este de obicei un brad verde decorat, natural sau artificial. Tradițional este asociat cu celebrarea Craciunului. Este adus în case și decorat cu lumini de Crăciun, ornamente, ghirlande, bomboane și dulciuri în perioada de dinainte de Crăciun. Concursul consta in premierea userului cu cel mai frumos brad. Premii : Locul I : Kit Tastatura + Mouse + Pad Gaming Locul II : Casti Gaming Locul III : Mouse Pad Gaming In poza trebuie sa se regaseasca urmatoarele : - bradul propriu-zis - foaie/post-it/orice pe care sa scrie numele userului + textul "WarField" Entry-urile vor fi supuse votarii, votare va fi facuta de catre fondatori. Reguli : - fara poze luate de pe net - fara flame, trolling, posthunting, etc. Model de postare : Perioada desfasurarii concursului : 10 - 28 Decembrie
×
×
 • Create New...