Jump to content

dEZy

Administrator
 • Content Count

  1,492
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  21
 • Puncte WF

  2,363 [ Donate ]

Everything posted by dEZy

 1. Esti in perioada de proba, sa vedem cum te descurci... varsta este "problema" sa vedem daca iese sau nu in evidenta.
 2. Este ultima data cand accept cerere din partea ta, ai fost mult timp admin aici de aceea este ultima sansa. P.S. Astept sa vad si "munca" cu care esti dator.
 3. Este ultima data cand accept cerere din partea ta, ai fost mult timp admin aici de aceea este ultima sansa. P.S. Astept sa vad si "munca" cu care esti dator.
 4. Pentru injuriile de morți se baneaza 10000 minute, chiar a fost indulgent cu tine. Toate cele bune. P. S ai primit ban de 10000 de minute cum era normal de la început.
 5. Cu scuzele de rigoare, iti voi da eu unban. Toate cele bune. [AdvancedBans] dEZy : unbanned Moldoveanu [STEAM_1:0:1420456629] [Ban Reason: PA] [AdvancedBans] dEZy : unbanned Moldoveanu [92.80.177.143] [Ban Reason: PA] Daca intampini probleme, astept PM.
 6. Vârstă minima este de 16 ani.
 7. [AdvancedBans] dEZy : unbanned Alfa1 [STEAM_0:1:418586876] [Ban Reason: PA] [AdvancedBans] dEZy : unbanned Alfa1 [78.96.253.188] [Ban Reason: PA]
 8. Castigatori concurusului sunt : Locul 1 : @Cupidon. Locul 2 : @amnesie0 Locul 3 : @Snoopy- Astept PM cu datele voastre personale, adresa cat si nr de telefon pentru a fi date catre curier.
 9. Aștept pm cu user și pass și celelalte detalii le discutam în privat.
 10. Pomul (sau Bradul) de Crăciun este de obicei un brad verde decorat, natural sau artificial. Tradițional este asociat cu celebrarea Craciunului. Este adus în case și decorat cu lumini de Crăciun, ornamente, ghirlande, bomboane și dulciuri în perioada de dinainte de Crăciun. Concursul consta in premierea userului cu cel mai frumos brad. Premii : Locul I : Kit Tastatura + Mouse + Pad Gaming Locul II : Casti Gaming Locul III : Mouse Pad Gaming In poza trebuie sa se regaseasca urmatoarele : - bradul propriu-zis - foaie/post-it/orice pe care sa scrie numele userului + textul "WarField" Entry-urile vor fi supuse votarii, votare va fi facuta de catre fondatori. Reguli : - fara poze luate de pe net - fara flame, trolling, posthunting, etc. Model de postare : Perioada desfasurarii concursului : 10 - 28 Decembrie
 11. Ai mai avut admin si-ai disparut, fara a spune nimica...stii ca nu este nimic personal, te plac te stimez, dar este mai ok pentru tine sa nu fii admin, de aceea iti voi respinge cererea. Toate cele bune.
 12. Nici vorba de wall, cat despre aim....nu este nici din ala. Spor la joc.
 13. unbanned trag [STEAM_0:0:35298766] [Ban Reason: wall] unbanned trag pe nas ca un aspirator [92.81.249.31] [Ban Reason: wall] Daca mai ai probleme, da-mi mesaj. P.S. Nu are nici un cfg, ci doar niste glume mai iesite din tipar, unele de la mixeri si alti suferinzi, atata tot.
 14. Nu, nu sunt frustrat, crede-ma tu esti cel frustrat pentru ca-i vrut la secunda sa se dea banul. Ai anuntat in ultimele 2 runde pe inferno, ti-am spus eu ca pe harta urmatoare o sa fie verificat, dar daca esti frustrat si vrei la secunda... na. Prin asemenea vocabular, crede-ma tu te faci ras, nu eu. P.S. Banul ti-a expirat, daca mai ai alte lucruri de discutat cu mine, ma gasesti in lista de steam ( daca nu m-ai sters ).
 15. Pula sa ti-o bagi unde vrei tu, nu pe server, ok ? Spor pe alte servere, cu vocabularul ala o sa joci pe LAN cu booti, sau cu altii care au vocabularul ca al tau.
 16. Citeste regualmentul intern si pentru orice nelamurire astept pm.
 17. Toate cele bune, si spor la tot ce-ti propui in viata, atat virtuala cat si cea reala.
×
×
 • Create New...