Sari la conținut

Taha

VIP Member
 • Număr conținut

  10
 • Înregistrat

 • Ultima Vizită

 • Points

  468 [ Donate ]

Reputație Comunitate

1

Despre Taha

 • Dată Naștere 26.10.1991

Informatii personale

 • Oras:
  sibiu
 • Varsta:
  26
 • Sex:
  m
 • Nick Steam:
  Taha

Vizitatori Recenți Profil

278 citiri profil
 1. ar mai fi si , din cauza resurselor, eu am asteptat 1 minut sa le descarc, si am net excelent, ar mai treb scos din resurse, si lasate doar skinurile mia faine , si , modele efecte de la vip. parerea mea. si eu am avut svr de cs 16 mod csgo , si aveam skinuri de 1 GB , am bagat boost si daca deabia intra 3 5 playeri. eu v am spun ce ar fi mai bn , pt server , ca lumea sa poata intra si mai repede pe el, pt ca dureaza ceva , pana se conecteaza, maia les ca unii poate nu au nici net bun ,
 2. Nu multi isi permit sa si cumpere csgo pe steam , si intra non steam , puteti face concursuri lunare , cu 1 Cd key csgo , pentru cei ce nu au csgo steam , asta doar daca ve ti face svr si non steam , asta ar fi singura solutie pentru a avea mai multi playeri pe server.si adminii nu or sa se mai plictiseasca , pt ca cu siguranta , vor intra si codati ca , na csgo crakuit asta e , dar playerii conteaza, iar pe viitor, cand se va aduna lumea , scoate ti non steam. sunt svr care , din 60 playeri 40 sunt non steam .
 3. chear nu ma intereseaza, aicia nu e vb de kick , e vb de voi incapabili ce sunteti, nu ma intereseaza , ce rezultat va iesii, doar ce am vrut sa zic , ca nu va , implicati deloc , punct, asta i tot ce am avut de zis, nu v re au sa o lunggesc , pentru un nimic.
 4. ba coaie , eu nu a m facut reclamatie ca mi a dat kick. ma doare undeva, am facut pt ca , nu stiu sa foloseasca adminu.
 5. Nick admin: nushc atie erau , 2 3 , iuda ,tom , Funcţia pe care o deţine: Motivul reclamaţiei: era unu care dadea prin zid , si nu faceau nimica, nush , daca tu ei admin ca sa te dai mare ca ai admin, dar nu faci nimic, Ora şi data când s-a întâmplat: 22:30 Mapa: de_cache Dovada:

WARFIELD.RO


Warfield este una dintre cele mai cunoscute comunitati de gaming de Romania. Aceasta se remarca prin calitatea serverelor sale si a echipei de administrare bine pregatite.

Contact


Steam - /id/InDii
Raportati un bug - redy
Sau folositi formularul de contact

Socializeaza


×