Sari la conținut

hallelujah-

Members
 • Număr conținut

  4
 • Înregistrat

 • Ultima Vizită

Reputație Comunitate

4

Despre hallelujah-

 • Dată Naștere 12.10.1998

Informatii personale

 • Oras:
  Swindon
 • Varsta:
  19
 • Sex:
  Male
 • Nick Steam:
  http://steamcommunity.com/id/katanashin02/
 1. Cerere admin LarYC

  numaru' 1 dupa mine si paker, e fanu' nostru si il iubim ca si pe copilu' nostru
 2. Cerere unban LastiKe

  r3k3, rezmekt ca jtie juka
 3. BAN-LIST javelin.

  Aici voi posta toata ban-urile date de mine. Nume: fera Motiv: aim+wall Dovada: 1. http://www29.zippyshare.com/v/Kuu0GFz9/file.html 2. http://www29.zippyshare.com/v/ShxuAbyi/file.html Perioada: permanent
 4. Cerere admin

  Sunt extrem de multe, si sincer sa fiu, toate au ''jave sau jav3'' la radacina, dar sunt prea multe pentru a sta sa le caut pe toate, dar o sa incerc si revin cu un edit la postarea oficiala, multumesc de ajutor .
 5. Cerere admin

  # Nume real: B. Toni-Alexandru # Nick : javeliN, javee, j4ve, etc. # Varsta : 19 ani # Experienta in admin (daca DA, cat?): Da, dar acum 3-4 ani timp de 4 luni pe indungi, cam pana cand m-am lasat de 1.6 =). # Grade detinute in trecut (daca a fost cazul): Co-owner, Moderator, etc. # Intre ce ore ai putea fii pe server: 14:00 - 03:00 -> Cam de la 2 cand ajung acasa pana la 3 de dimineata =)) # De ce crezi ca meriti admin: Server faini, cu oameni si admini faini, doresc sa ajut. Si am observat ca noaptea de exemplu sunt un numar scazut de admini, si eu pot sta pana la 03:00 ora Angliei, deci cam 5 ora Romaniei. # Ce crezi ca ii lipseste server-ului nostru: Nimic?=] # STEAM: on # STEAM ID: STEAM_0:0:141009605 # Link gametracker cu orele (click aici pentru a afla): Am sigur 30 de ore, dar imi schimb numele mereu si nu raman orele salvate pe steam id ... =] 1. https://www.gametracker.com/server_info/TM.WARFIELD.RO:27015/top_players/?query=jav3 2. https://www.gametracker.com/server_info/TM.WARFIELD.RO:27015/top_players/?query=jave 3. https://www.gametracker.com/server_info/TM.WARFIELD.RO:27015/top_players/?query=j4ve 4. https://www.gametracker.com/server_info/TM.WARFIELD.RO:27015/top_players/?query=javelin -> Cam atatea am putut gasii din pacate # Poti ajuta serverul facand o donatie? In viitorul apropiat, da.# Ai citit regulamentul?: Ytvjlsghzxt banuiesc ca asta este, altceva nu am gasit =) (specifica cuvantul cheie din regulament, nu se raspunde cu DA sau NU)
×