Sari la conținut

kenz0rash.xD

Admin TM
 • Număr conținut

  135
 • Înregistrat

 • Ultima Vizită

 • Zile Câștigate

  1

kenz0rash.xD a câștigat ziua ultima dată pe Decembrie 3

kenz0rash.xD a avut cel mai apreciat conținut!

Reputație Comunitate

161

2 Urmăritori

Despre kenz0rash.xD

 • Rang
  - hacker on TM -

Informatii personale

 • Oras:
  -
 • Varsta:
  -
 • Sex:
  -
 • Nick Steam:
  kenz0rash

Vizitatori Recenți Profil

2.255 citiri profil
 1. Admin FREE+VIP

  Indeplinesti condiitile campaniei FREE. O sa discutam mai multe in privat.
 2. Cerere avatar Kurumi

  Buna. Chiar daca nu ma pot ajuta de PhotoShop... am zis sa incerc cu ce pot. Sper sa iti placa.
 3. Cerere admin

  O sa discutam mai multe in privat.
 4. Cerere Admin

  Cerintele sunt indeplinite. Pentru ajutor cu comenzile sau orice alt ceva legat de sv / forum te rog sa ne intrebi. Dupa ce o sa primesti acces si pe forum, te rog sa intri la Only TM pentru a citi Ghidul Adminilor si alte topicuri importante care te vor ajuta. Bafta !
 5. Propunere smoke

  Raman neutru acestei propuneri. Daca considerati ca este eficient si ar aduce un plus in desfasurarea jocului, sa fie adaugat atunci.
 6. Cerere unban 08s3d47ul

  Asteptam mult si bine... Am vorbit cu @s3C si spune ca nu are demo/dovezi ... drept urmare o sa primesti unban. ADMIN kz: unban 82.76.150.127 ADMIN kz: unban STEAM_0:1:50477026 @nuTlinE daca ai probleme la conectare, da-mi un PM.
 7. unban ursaru

  @Silviu. , muta pe TM, te rog. @ursaru dai edit la post si completeaza Modelul nostru de cerere unban si scrie toate informatiile. Eu ti-am dat ban, cand o sa dai edit o sa postez si eu dovezile.
 8. [TM] Propunere harti v2.0

  de_falcon & de_forge_new Ar merge si niste harti sau un plugin de sezon ( iarna )... sa mai schimbam aspectul.
 9. Cerere admin+vip free by allexE

  Cerintele sunt indelinite. Pentru ajutor cu comenzile sau orice alt ceva legat de sv / forum te rog sa ne intrebi. Dupa ce o sa primesti acces si pe forum, te rog sa intri la Only TM pentru a citi Ghidul Adminilor si alte topicuri foarte importante care te vor ajuta. Bafta !
 10. Cerere Admin

  Cum o sa intri pe server daca ai ban ? ( Jup1nuL )
 11. NU stiu sa ma exprim-cerere unban

  Parerea mea este sa faci alta cerere, la calm, dupa model... cu cele 4 poze format .bmp si 1 format .tga intr-o arhiva incarcata pe girlshare in maxim 24h de la primirea banului... asta daca iti mai doresti sa joci pe acest server. Nu am fost de fata cand ai primit banul... dar puteai pur si simplu sa dai link-ul, sau sa ceri ungag, pe u@ ( say_team @ link , in consola), unde poti scrie si cu gag. Iar... daca erai baiat destept, facei aceasta cerere dupa model, la calm, in care ne puteai explica frumos care a fost motivul banului. Nu rezolvi nimic venind aici sa ne insulti... dai dovada de putina 'prostie'...
×