Jump to content

unknown

Members
 • Content Count

  1,628
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  35

Everything posted by unknown

 1. Numele jucatorului banat : FOR FUN STEAM-ID numeric : "STEAM_0:1:123531243" Internet Protocol ( IP ) : 109.99.46.45 Ora, data, harta : 00:52 - 12.10.2020 - de_dust2x2 Motivul ban-ului : Aim Motivul pentru care crezi ca ban-ul a fost acordat gresit : Nu joc cu coduri, scripturi, aliasuri. Daca fac din mouse cerculete nu am aim Accept orice fel de teste, multumesc! Numele adminului care te-a banat : Silviu Print Screen consola : https://imgur.com/a/bgeiuKO Alte precizari : Nu am alte precizari, multumesc.
 2. Nick-uri cu care jucati: FOR FUN SteamIP : STEAM_0:1:123531243 De ce vreti slot? : Sa am numele rezervat Daca doriti sa ne lasati cateva date personale: - nume real: - varsta: - oras: - ocupatie: - cum ati aflat despre server/comunitate? De pe internet. Alte mentiuni sau idei pe care vreti sa le comunicati in aceasta cerere: Nu, multumesc!
 3. Pro, te-am remarcat activ, nu uita sa citesti regulametul, sa votezi serverul in fiecare zi si sa fi activ pe forum Categoric te asteptam si pe ts3 si orice nelamurire pe care o ai te rog sa ne intrebi. Succes!
 4. pro, te-am vazut pe server, foarte activ si la locul tau, nu uita sa votezi serveru in fiecare zi, sa citesti regulamentul cu atentie si sa fi activ pe forum, te asteptam si pe ts3. Succes
 5. pro, te-am vazut pe server activ, nu uita sa votezi serverul, sa fi activ pe forum si sa citesti cu atentie regulamentul. Orice nelamurire pe care o ai nu uita sa ne intrebi! Succes!
 6. pro, te-am vazut pe server linistit si activ, nu uita sa votezi serverul in fiecare zi, sa citesti regulamentul cu atentie si sa fi activ pe forum, te asteptam si pe ts, succes!
×
×
 • Create New...