Sari la conținut

IReal

Manager CS
 • Număr conținut

  35
 • Înregistrat

 • Ultima Vizită

Reputație Comunitate

25

1 Urmăritor

Despre IReal

Informatii personale

 • Oras:
  Timișoara
 • Varsta:
  100
 • Sex:
  M
 • Nick Steam:
  NinjaSkinja
 1. Adică ? Mi se pare sau încerci să influențezi voturile ? -_^
 2. Cerere PoRk

  RESPINS !
 3. http://www.wargods.ro/wcd/report.php?id=902082 Asta e wg meu . De ce naiba sa il ia e tot albastru ??? Sa nu mai punem ce zice la tine.
 4. În primul rând mă întreb ce ai păzit 10 zile . Și apoi urca demo și pozele pe girlshare.ro . Nu sunt curios sa colecționez viruși rusești , i avem pe ai noștri și nu vreau să-i corcesc. Ba da are de pus demo. Și pozele . (scz...lucrez in stilul clasic)
 5. Cred că ajunge un pitic pe post de admin . Grădinița e mai încolo ... Sry
 6. Reinstaleaza cs-ul si apoi te intorci pentru unban
 7. "Eu sunt foarte convins ca niciun admin nu foloseste coduri" Chinezule să nu fii ! Nici pe departe
 8. Lupule fi bun si schimba cs-ul ala. Daca nu ma insel undeva pe forum este un cs numa bun de instalat. Si mai ceva...lasa tu frumos cs-ul sa se instaleze in partitia "C" nu in alte partitii. Foarte multe programe daca nu "gasesc" pertitia C ... nu isi fac bine treaba. Pana atunci daca KNG nu ai si un demo pe langa ...cred ca e unban
 9. M-am uitat de 3 ori la demo, si odata in slowmotion cu 0.3 . Deci ma apuca rasul :)))
 10. nu merge bre downloadat. pune-l pe girlshare
 11. Nici nu îmi pierd timpul cu explicații . Am impresia că tu faci parte din cei care fac cerere în speranța că nu există demo. Ai tupeu prietene sa mai faci și cerere . Doi owneri te-au văzut și au fost de acord că ești "tunat" Deci care e probabilitatea sa iei unban ?? TC va rog că nu are rost !
 12. Poze pt aim ? Ce test se face pentru aim ? Sa te intreb ce ? Daca ai aim ? De facut...am facut. Probabil scopul meu era doar ca sa iti faci tu cont pe forum , nu ? O sa cotrobai dupa demo, stai nu pleca.. Sincer sunt foarte atent. Numa ochi si urechi. Apreciez cat de urgent te poti indragosti si cat de sociabil esti ca din doua harti esti lulea si ai si o groaza de prieteni. Dar stai totusi sa gasesc demo ala
×