Fenrir

Members
 • Content Count

  19
 • Joined

 • Last visited

 • Puncte WF

  0 [ Donate ]

Community Reputation

28 Antisocial

1 Follower

About Fenrir

 • Rank
  Newbie

Personal Informations

 • City:
  -
 • Age:
  19
 • Sex:
  M
 • Steam Profile:
  http://steamcommunity.com/profiles/76561198820815645/

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Fenrir

  Cerere unban

  1. Nick:Ƒeηrir 2. IP-ul (daca nu va stiti IP-ul, dati un click aici) : 3. Steam ID (chiar daca ai steam fake trebuie postat):STEAM_0:1:430274958 4. Motivul pentru care ati luat ban : - 5. Adminul care te-a banat : Akilla 6. Ora si data cand s-a intamplat: 10/8/2018 - 3:55 PM 7. Dovezile voastre (screenshoot cu datele din consola privind banul + poze~daca este cazul~): https://imgur.com/a/RknxM8u 8. De ce crezi ca ai fost banat?: Acum o sa vii cu un demo, o sa zici ca ti s-a parut ca am aim, cu toate ca o sa se vada clar ca nu e (sper ca macar sa ai unul). Sunt convins ca nu-s singurul player care a luat ban inutil din partea celor 2(pacat ca nu mai este banlist live unde sa se fi observat asta), mai ales de la SOBRAiNE care nici nu se oboseste sa faca demo si la banlist trece pentru reason:aim, iar la dovada: noss.
 2. 1. Nick:Ƒeηrir 2. IP-ul (daca nu va stiti IP-ul, dati un click aici) : E dinamic, asa ca las doar steam id. 3. Steam ID (chiar daca ai steam fake trebuie postat):STEAM_0:1:430274958 4. Motivul pentru care ati luat ban : N-am idee 5. Adminul care te-a banat : SOBRAINE. 6. Ora si data cand s-a intamplat: 9/8/2018 - 9:50 PM 7. Dovezile voastre (screenshoot cu datele din consola privind banul + poze~daca este cazul~): https://imgur.com/a/JVhn3Bv 8. De ce crezi ca ai fost banat?: O singura data am mai jucat in acelasi timp pe server, murisei in primele 5 secunde pe dust2 cu awp-ul, dupa care te-ai pus sa scrii frustrat pe y@ "Cine mai face camp in baza ia ban 10 minute", chiar daca ala nu era deloc camp, dar in fine. Oricum, iti astept motivul SOBRAiNE.
 3. Nick admin:Fenrir Motivul retragerii:Nu ar avea relevanta sa-mi insir nemultumirile . Grad admin:General VIP Feedback-ul tau pentru perioada petrecuta: -
 4. Fenrir

  Reclamatie TVD

  Putin suspect la inceput , cum nu prea verificai scarile mai deloc , dar chiar si asa e mult prea putin gameplay incat sa se poata garanta ban-ul pt partea aia. In rest , fara dubii , as spune.
 5. Licenta Steam ar ajuta intr-adevar ;
 6. Fenrir

  cerere admin

  Intr-adevar e nevoie de mai multi admini activi pe server . Pari potrivit pt. asta ..experienta ai , toate-s in regula. Poate atitudinea de dinaintea edit-ului a fost cam aroganta , insa posibil sa fi fost involuntar . Oricum ,