RazvanCN

Members
 • Content Count

  7
 • Joined

 • Last visited

 • Puncte WF

  0 [ Donate ]

Everything posted by RazvanCN

 1. Postul asta va fi fix degeaba, dar o sa risc un warn doar ca sa iti spun cateva lucruri. 1. Eu nu am decat maxim o luna pe aici, abia ma stiu 2 3 admini pe server si tu zici ca lumea sare In apararea mea. NU frate, ai gresit, greseala se plateste! 2. Nu este in abuz, daca eu am crezut ca esti codat, te-am executat, scurt pe doi. 3. Tu nu vii aici, sa ma jignesti pe mine sau pe alti, nu esti tata nimanui sa faci asta, chiar daca ai o varsta, respecta si vei fi respectat. 4. Nu te-a chemat/intrebat nimeni pe ce servere ai tu admin. 5. Gresesti odata sau de doua ori, gata, "nu ai experienta", "vreau sa ii se dea remove", "ce cauta el aici, strica o comunitate intreaga".. Cu alte cuvinte..Sa incep, la varsta pe care ar trebui tu sa o ai, eu zic ca esti destul de "copt" la minte sa nu faci in halul asta la un amarat de ban/ds, dar se pare ca nu prea ai cu cine discuta. Imi pare rau sa iti zic asta, dar nu as vrea sa stiu cum faci in viata reala cand cineva iti da restul gresit la magazine..(e doar in simplu exemplu) probabil ii sari in cap.. PS: Ce treaba au corupti si Romania cu in amarat de ban, FRATILORRR, UNDE TRAIM?? NU SE MAI LEAGA NIMIC !!! Si cam asta am fost eu, scuzati deranjul, astept decizia si o sa suport consecintele daca este nevoie !
 2. Demo: https://www113.zippyshare.com/v/eiwcKXep/file.html Declar pe propria raspundere, ca daca nu ai avut cod, doresc REMOVE!
 3. # Nume real: Razvan # Nick : Razvan # Varsta : 19 # Experienta in admin (daca DA, cat?): Da, 3 ani # Grade detinute in trecut (daca a fost cazul): Moderator, owner, fondator si etc.. # Intre ce ore ai putea fii pe server: dupa ora !8:00 # De ce crezi ca meriti admin: Pentru a va ajuta # Ce crezi ca ii lipseste server-ului nostru: Momentan nu am stat sa vad totul cu exactitate, cu timpul o sa vin cu sugestii # STEAM: on # STEAM ID: (daca ai steam ON): http://steamcommunity.com/id/PowerCostel/ # Poti ajuta serverul facand o donatie? Cu timpul, posibil #Ai citit regulamentu (nu se raspunde cu da sau nu) : Da, JackDaniels