ASULL

Moderator
 • Content Count

  388
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  2
 • Puncte WF

  5,355 [ Donate ]

ASULL last won the day on September 14

ASULL had the most liked content!

Community Reputation

1,148 Popular

4 Followers

About ASULL

Personal Informations

 • City:
  Bucuresti
 • Age:
  17
 • Sex:
  Masculin

Recent Profile Visitors

629 profile views
 1. eu unu n am avut o problema cu tine sau am vazut,asa ca succes!
 2. Deci,am urmarit cu mare atentie de 3 ori demo ul,si din acest demo sunt doar 3 faze mari si late,dar sunt unele clare din perspectiva mea.Hai sa ti le explic: 1.Prima faza cand stateai cu usp ul in baza te cam uitai la ei prin perete si iti zic eu ca nu se auzea nimic de acolo pana sus era o distanta foarte mare +ca am casti foarte bune(hyperx cloud2) daca sti,daca nu poti sa le cauti:) 2.Faza cu polaru din baza ct pe prin container fix pe player.Cum se face ca tragi tu fix pe el prin container sau bine la 1 mm de el? Adica dc tragi tu acolo vreau sa mi zici si mie. 3.Ultima faza din demo una foarte clara.Inainte sa se auda ceva te ai orpit si ai pus tinta spre baza t prin perete,dupa l ai auzit pe pici,dar important e ca ai pus tinta acolo fara pic de sunet.Adica de unde stiai tu ca e cineva acolo?Ca se vede clar ca asteptai pe cineva care nici macar nu se auzise 3.4 sec dupa ce ai pus tinta. Repet sunt doar 3 faze dar mie unu mi se par foarte clare..... Acum ca oi gresi eu,ca se intampla de multe ori:),dar ma indoiesc pe acest demo.Bafta la unban totusi.Ai noroc ca sunt doar 3 faze:)
 3. asteptam de mult:))) Ma bucur ca te ai gandit sa faci. Succes:D
 4. Detalii despre concurs: Concursul va fi administrat de @KillSoft alaturi de mine. -Concursul se va desfasura pe o mapa random -Primul de la T si CT vor castiga 5cufere si 5chei Reguli: 1.Daca o sa fiti prinsi ca trisati (exemplu: aim, wall, etc) o sa fiti BANATI! 2.Adminii nu participa la acest concurs. 3.Castigatorii acestui concurs trebuie NEAPARAT sa lase un reply la acest topic pentru revendicarea premiilor:) 4.In cazul in care un jucator nu doreste premiul,aceste va fi dat la urmatoare persoana. Premii: -Locu I de la terrorist=> 5cufere, 5chei -Locu I de la counter-terrorist => 5cufere, 5chei GL&HF
 5. sunt de acord cu a 2 a sansa(mereu am fost),dar din alte puncte de vedere nu cel al comportamentului(cat timp am fost aici ca si admin dar si ca player am vazut o multime de oameni care nu au puttu sa si schimbe comportamentul:) pare rau vreau sa vad ca tu poti sa fi un exemplu pentru mine de asa da:) Succes!
 6. unban,dupa ce ca iti trumura tinta mai te bate si wallu:) Chiar e asa greu fara coduri:)? Bafta in alta parte.
 7. Hai sa zicem asa cu indulgenta,data viitoare am mai multa grija la ce alegeri faci,valabil si pentru poly:)
 8. aici nu e gara:),glumeam bine ai revenit sau defapt ai fost mereu aici:)
 9. unban sunet ca se poate de clar,wallu e inexistent:) va rog sa mai verificati odata cu sunet, foarte atent.
 10. unban! Intru-un demo de 15 minute am vazut 3 faze discutabile de wall(repet intru-un demo de 15 minute... 3 faze) 1.Minutul 6:27 cand e in turn cu incendiara in mana si se uita in directia aia,nu mi se pare nimic dubios. 2.13:46 cand da preefire acolo cu deagle ul la toata lumea,acolo multi dintre noi dam preefire:)nu stiu de ce vedeti voi wall e o zona foarte jucata. 3.14:53 cand il bate pe cel de la scara prin flash fara sa l auda este singura faza care pare suspecta,dar tu cand intr un demo de 15 minute nu ai decat o faza mai ciudata.Nu e un semn de intrebare? IN CONCLUZIE eu sunt PRO!
 11. Pro!activ,nu deranjezi,sa vedem cum te descurci ca admin.Succes! pentru orice nelamurire suntem aici:)
 12. Te am remarcat pe sv de multe ori anunțând codați, activ ești, sa vedem cum te descurci ca admin, pentru orice nelămurire suntem aici sa te ajutam, Succes!
 13. Activitate ok, sa vedem și cum te vei descurca ca admin. SUCCES