Sid12

Banned
 • Content Count

  8
 • Joined

 • Last visited

 • Puncte WF

  -15 [ Donate ]

Community Reputation

7 Antisocial

About Sid12

 • Rank
  Newbie

Personal Informations

 • City:
  Bucuresti
 • Age:
  19
 • Sex:
  macsulin
 • Steam Profile:
  -

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Din pacate contra pentru ca nu te.am vazut decat o singura data online si nu pot spune nimic legat de comportamentul tau pe server cat si activitate. Imi cer scuze.
 2. Contra. Nu te cunoaste nimeni, vi azi sa ne informezi ca faci o cerere de slot, prilej cu care ai insistat toata ziua pe server. Dupa doar cateva ore vi cu cererea de admin. Nu ai prezentat link gametracker, nu ai prezenta nu te cunoaste nimeni. O suna un pic cam dur, insa o sa aleg sa fiu sincer si corect, sa spun exact ce consider eu. Aceasta este parerea mea
 3. # Nume real:Vlad # Nick :Sid # Varsta :19 # Experienta in admin (daca DA, cat?):O oarecare experienta am, as minti sa spun ca foarte multa # Grade detinute in trecut (daca a fost cazul): inclusiv founder # Intre ce ore ai putea fii pe server:intre orele 00-06 # De ce crezi ca meriti admin:Vreau sa specific ca eu doresc admin strict pt perioada noptii. Sunt foarte des pe server la orele 2-3 etc si nu sunt admini in 99% din cazuri si este foarte frustrant cand vad o groaza de codati si nu pot face nimic, un limbaj licentios si nu pot da un gag. Strict pt asta vreau admin, sa pot tine serverul curat noaptea. Ziua nici nu intentionez sa ma bag peste ceilalti admini mai experimentati si mai vechi in comunitate. Repet, ma intereseaza strict ajutarea serverului noaptea pt a.l mentine fara codati si cat mai civilizat. # Ce crezi ca ii lipseste server-ului nostru:Sincer, nu ma pricep, dar daca exista o metoda sa fie ceva mai multi playeri, in rest dupa parerea mea, chiar e PERFECT, si nu.s un ipocrit. # STEAM: on /off Nu folosesc steam. # STEAM ID: (daca ai steam ON) ----- # Link gametracker cu orele https://www.gametracker.com/player/Sid/89.44.246.71:27015/ Nu.mi dau seama de ce apare ca sa avea doar in jur de 16 ore cand eu am defapt multe zeci de ore, si cred ca alti admini pot conforma prezenta mea constanta mai ales seara tarziu/noaptea. # Poti ajuta server.ul facand o donatie? Da, sunt dispus sa cumpar VIP. # Ai citit Regulamentul?: Da, l.am citit integral. Sper sa nu fiu eu prost si sa gresesc acel cuvant cheie, insa el este "indiferent"