4ookG

Admin CS
 • Content Count

  164
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  5
 • Puncte WF

  2,685 [ Donate ]

4ookG last won the day on February 10

4ookG had the most liked content!

Community Reputation

897 Popular

4 Followers

About 4ookG

 • Rank
  Advanced

Personal Informations

 • City:
  bucuresti
 • Age:
  31
 • Sex:
  m

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. alta data sa nu iti mai scape!!! nu ne injuram, jucam cs, nervii tii versi in alta parte!! Cat despre revanse... :)))) zi buna!
 2. daca stiam ca e nevoie de ban sa faci o cerere, ti'l dadeam de mult! Bafta omule, presupun ca stii ce ai de facut, asa ca, spor!!! Bine ai "revenit"!
 3. Insistent baiatul! pro ce sa mai! Vot, regulament, staff.. toate astea forum + ts! Bafta, si bine ai venit!
 4. Contra Nate!!! Mai asteapta si tu sa treaca ceva timp si revino cu o cerere! Esti relativ nou pe server si ai ore facute pe o perioada mai lunga de timp.. Activitatea sporita + un vot pt server zilnic, ajuta mult!! Momentan contra si de la mine, fara nici o rea intentie!
 5. Pai si eu am scris altceva mai sus in msg? Oricum nu era prima runda cand stateai pierdut pe mapa.. Seara buna!
 6. Topicul e copiat de tine dupa bunul tau plac! Ti'am scris bmb boss, mi'ai zis sa astept.. am asteptat.. ti'am dat slap, mi'ai zis ca bmb e langa tine, sa mai astept, la 50 de sec ti'am dat slay! Pe urma ai inceput cu niste aberatii ca tu ai fost admin, ca stii ce si cum, ai aruncat si o jignire prin amenintarea ta, imi care imi spuneai ca imi faci plangere, ti'am zis sa te abtii ca te trimit eu fortat pe forum la plangere! Cam atat! Ms de reclamatie, tine'o tot asa! Seara buna!
 7. Ma abtin.. Pici, hotaraste'te ce vrei, si vezi ce faci!
 8. Contra ! Nu te'am remarcat pe server, posibil sa ne fi "vazut" prea rar si d'aia.. Oricum ar fi, vot zilnic, citeste regulamentul, intra ts si sa treci pe la sectiunea staff sa iti stii colegii in caz ca esti acceptat! Bafta si zi buna!
 9. Te'am vazut pe server, esti ok, hai sa vedem!! Bafta, voteaza server zi de zi, activitate forum si ts!!! mersi! Sa nu uiti de regulament!!! Spor!
 10. pro! spor, bine ai revenit si nu uita sa treci prin regulament in rest.. vot zilnic, ts si cam atat! bafta!
 11. te misti rpd, csm.. bafta si bine ai venit!
 12. personal nu te'am vazut pe server dar am inteles de la colegi ca esti ok si ca meriti o sansa! Bafta si vezi regulament/vot zilnic + TS
 13. Vezi regulament si sa incerci sa votezi serverul zilnic! Sa intri si pe TS Bafta!