dolls

Members
 • Content Count

  87
 • Joined

 • Last visited

 • Puncte WF

  395 [ Donate ]

Community Reputation

28 Antisocial

1 Follower

About dolls

 • Rank
  Creator
 • Birthday 09/22/2001

Personal Informations

 • City:
  Baia Sprie
 • Age:
  17
 • Sex:
  Masculin
 • Steam Profile:
  Nemeti

Recent Profile Visitors

1,223 profile views
 1. Nick-uri cu care jucati:dolls SteamID: dolls SteamIP : STEAM_0:1:436801884 De ce vreti slot?: Să fie doar unul cu numele dolls.. Daca doriti sa ne lasati cateva date personale: - nume real: Gabi - varsta: 17 - oras: Baia-Sprie - ocupatie: Elev - cum ati aflat despre server/comunitate?: Intâmplător
 2. Nickname: dolls Nickname-ul victimei: @urek Data si ora cand a fost data lama: 20.06.2019 17:30-17:40 / nuke32
 3. dolls

  Problemă

  O sa ma uit și după half-life și o sa încerc sa șterg tot ce tine de cs,revin cu un edit mai spre seara. EDIT : Am rezolvat cu stergerea tuturor fisierelor si reinstalarea lui, mersi mult. Se poate da t/c
 4. dolls

  Problemă

  Nu il am cumpărat si nici nu tin minte să fii primit anihilate sau orice altă comandă..alaltăieri mergea totul ok,următoarea zi mi-a dat eroarea asta si incă nu am reusit să o rezolv.
 5. dolls

  Problemă

  Salut..nu am stiut unde să fac topicul legat de probleme si am zis că il fac aici. Nu stiu ce are cs-ul in ultima vreme , l-am reinstalat si acum imi când dau clic pe iconita de la cs să intru in joc imi scrie ” windows caută Counter-Strike.exe,pentru a căuta manual faceti clic pe Răsfoire *.. iar după ce dau pe răsfoire tot nu imi găseste cs-ul.. Are cineva niste sugestii sau o rezolvare ?
 6. dolls

  Unban

  Primul si ultimul reply , eu incă nu inteleg cum pot fii banat pentru asa ceva sau cum tu ai constientiza că am wall din asta.
 7. dolls

  Unban

  [RO] 1. Nick: dolls 2. IP-ul (daca nu va stiti IP-ul, dati un click aici) : nuj 3. Steam ID (chiar daca ai steam fake trebuie postat): 4. Motivul pentru care ati luat ban : Wall 5. Adminul care te-a banat :Finally 6. Ora si data cand s-a intamplat: 12:46 , 4.02.2019 7. Dovezile voastre (screenshoot cu datele din consola privind banul + poze~daca este cazul~): Nu e nevoie. 8. De ce crezi ca ai fost banat?: Pe nedrept , e a doua oara cand iau ban aici.. odată pentru aim , odată pentru wall.. La el dacă dau pe fy snow printr-un perete e wall. Nu stiu cum ii alegeti pe băietii ăstia.. + că , il anuntă un prieten că fac cerere unban si el zice că ”primeste 4-5 contra si rămâne banat”. Nu inteleg de unde oftica asta pe el dar totusi.. in orice caz , astept si eu demo-ul ăla in care el vede cum că as avea wall. PS: De preferat să dea verdictul Tranca , nu tu. (Finally)
 8. ”Fight against their prejudice.Fight against the lack of support. Fight against it all who say you can’t”