webb

Admin CS
 • Content Count

  80
 • Joined

 • Last visited

 • Puncte WF

  1,655 [ Donate ]

Community Reputation

425 Known

About webb

 • Rank
  Creator
 • Birthday 10/17/1990

Personal Informations

 • City:
  bucuresti
 • Age:
  28
 • Sex:
  male
 • Steam Profile:
  webb_ster

Recent Profile Visitors

173 profile views
 1. Pro. Activa linistita la locul ei.
 2. mi se pare absurd sa ai 5h pe server si tu sa vrei admin.... nu poti juca fara acces?
 3. webb

  1912

  * Joci de mult ok, dar cand spui asta eu inteleg ca ai jucat acum ceva mult timp, nu ca joci din 1900 toamna si joci si in prezet ; ** Nu cred ca, cautam caterinca pe svr, cautam oameni seriosi capabili de a admina si de a intretine o atmosfera placuta pentru un svr de cs, nu cautam pentru STAND-UP COMEDY; *** Cred ca aproximativ 70% din svr munceste si totusi intra pe forum, chit ca intra si cand sunt pe BUDA, ca ce mie facebook ce mie forum....; **** Daca nu joci in fiecare zi din motive personale, ceea ce inteleg si respect de ce simti nevoia de admin? vrei sa fii tu mai smecher sau cum? Sunt persoane cu motivele invocate de tine care renunta la admin tocmai din cauza ca nu pot intra zilnic, si tu vrei admin ca nu poti intra zilnic sau cum ?:)) ( am fost arogant aici, sunt constient, dar trebuia sa expun si punctul asta de vedere ) ; ***** Daca esti serios in a vrea admin, mareste activitatea cum ti sa spus mai sus si dupa aceea vei primi cu siguranta admin; Pana atunci spor !!!
 4. Sunt de acord cu LUL si m-as lega de varsta sincer, daca ar fi fost prima data, dar din moment ce ai o vechime, ai o experienta in spate si ai dovedit ce fel de caracter ai, o sa fac exceptie de la "minunata intamplare " si o sa iti acord un . PS : In ultima vreme observ sincer din ce in ce mai multe " derogari" referitoare la limita de varsta si foarte multe argumente CONTRA bazate doar pe varsta chiar daca omul este ok. Sunt pro in a oferi CONTRA daca nu indeplinesti toate cerintele, mi se pare ca a devenit o obisnuita in a spune hai sa ii dam totusi o sansa, pai oameni buni hai sa modificam si limita de varsta zic, pentru ca eu personal daca vad ca nu indeplineste o cerinta ii dau direct NU fara alte motive, cand le indeplinesti pe toate atunci intru in detalii ca sa ar fi normal...
 5. webb

  Cerere admin

  Activ pe server esti, cuminte esti dar atitudinea strica si strica mult din punctul meu de vedere. Citind varsta acum realizez ca este normal, atitudinea ta este direct proportionala cu varsta si nu imi dai impresia ca odata cu accesul iti vei schimba atitudinea si mentalitatea. Din partea mea . Revino cu alta cerere cand vei indeplini toate conditiile pana atunci spor la frage !
 6. Tind spre PRO, apreciez ca ai bagat de seama ce ti-a fost indicat la prima cerere si ai pus intr-o oarecare masura in aplicare. Eu personal cand ne-am intersectat te-am vazut on ( a fost de 2 - 3 ori ) si de 2 ori pe TS. Sper sa nu dezamagesti.
 7. Silent, wall nu as zice, pro ban
 8. Pro unban. 1. Demo scurt neconcludent. Ca o paranteza cand au spus mai sus colegi ca minim 3 faze, se refera la 3 faze cat mai clare de cod ( fie wall, fie aim ). 2. Te rog sa mai citesti odata regulile pentru demo, sau sa fi mai atent sa anulezi toate cele de la ESP, este greu de urmarit cu toate on la un wall. Ca si observatie as avea faptu ca DA pare ca urmareste cu tinta prin perete si se fereste / fuge de ei. Cu sunetul nu imi pare sa fie pe aceeasi lungime de unda. Dar daca dai play la 1/4 se vede o diferenta si iti este mai clar ca nu iese direct pe ei.
 9. Contra. Ai luat un gag pentru ca omorai chat-ul intr-una cu Jackpot si ai sarit de cur in sus ca reclamatii ca nu e corect ca etc, daca asa faci ca player nu vreau sa imi imaginez cum ai face ca admin . Doi altceva inafara de jackpot nu sti sa faci. Revizuiesteti atitudinea, comportamentul si te astept cu alta cerere.
 10. Contra, eu personal nu te-am remarcat deloc pe server. Din moment ce tu constientizezi ca ai ore putine, te sfatuiesc sa faci mai mult decat orele minime, sa petreci mai mult timp cu noi pe svr / ts si sa revii cu o alta cerere.
 11. Lunga vizionare :)) Pe scurt. Ai wall la buton , joci foarte bine cu el, te felicit, dar ai scapari : 1. Cand esti tero si mergi prin dreapta prin turn, de fiecare data cand sunt CT acolo iesi prefire direct pe ei fara sa verifici si alte colturi ( ai 2 faze de genul, am zis ca poate bulan ) dar la a 3-a faza cand iesi prefire si verifici toate colturile nefiind nici un ct acolo a fost definitiva faza pentru mine. Pe scurt cand sunt CT iesi prefire pe ei nu verifici colturile ca nai de ce, cand nu e nici unu o dai ca verifici . 1.1 Cand esti CT la final de demo, se vad cum vin tero tu te apuci sa faci prefire cu ceva timp vazand distanta. 2. Cand esti CT si te omoara TheOne cu awpu de jos, desi tu iesisei fix pe ala din turn, tu stiind ca e e acolo te scapi pe chat, ca e voie turn, dupa te da spec pe theone si o dai la intors. * De sunet la tine nu se pune problema, ca se vede ca nu joci la sunet. Contra unban, mai asteptam pareri.