EzEchieL

Admin CS
 • Content Count

  9
 • Joined

 • Last visited

 • Puncte WF

  150 [ Donate ]

Community Reputation

27 Antisocial

About EzEchieL

 • Rank
  Newbie

Personal Informations

 • City:
  Constanta
 • Age:
  22
 • Sex:
  Male
 • Steam Profile:
  https://steamcommunity.com/profiles/76561198077715299/

Recent Profile Visitors

137 profile views
 1. cu o singura conditie: in momentul in care faci o cerere de admin pe orice forum, te rog sa nu mai intri pe sv si sa ridici adminii in slavi cu remarci gen: "Esti cel mai bun, Master famas, esti estraordinar". Asta nu o sa ne impinga sa iti dam pro, ba chiar mai mult contra. Asa ca primeste sfatul asta de la mine. Succes, dude!
 2. Nu stiu ce sa votez in momentul acesta. Indeplinesti cerintele, dar activitatea pe server este foarte mica....daca esti acceptat si primesti gradul, dar nu intri pe sv, atunci degeaba ai gradul. Primesti grad ca sa il folosesti, nu pentru alte beneficii. Acum activitatea ta ma impinge sa iti spun contra, eu personal nu te-am vazut pe sv. Dar, asa cum au fost oamenii buni cu mine si mi-au dat o sansa, asa o sa iti dau si tie o sansa. Dorim de la tine activitate pe server. Stii proverbul: " Vrei ceva? Hai sa vedem cat de mult iti doresti acel lucru.
 3. # Numele cu care joci : EzEchieL, am scris un mesaj la akai, ca sa ma ajute cu schimbarea numelui. Daca trebuie sa astept pana cand se efectuaza schimbarea atunci o sa revin cu inca o postare. Am zis sa incerc, totusi... # Steam : Da # STEAM ID: STEAM_0:1:58724785 # Varsta :22 # Oras : Constanta # Experienta in amx? : 1 an # Esti de acord cu regulamentul? : Da sunt de acord cu el. Mi-a placut fraza aceasta: * Atentie, a juca pe server este un privilegiu si nu un drept!" # Cu ce ne poti ajuta : sincer, prin oprirea infractiunilor pe sv. Actionarea comenzilor impotriva oamenilor care folosesc coduri pentru avataje de gameplay. Pot ajuta in pastrarea unui limbaj decent pe server, iar cei care incep sa injure ii pot oprii cu un gag pentru a se linistii (fara favoritisme: e un tovaras si ii permit.). # Cum te impaci cu forumul : foarte bine, am mai avut experienta cu forumuri # Link-ul cu orele jucate : https://www.gametracker.rs/player/89.44.246.83:27015/EzEchieL/ # Cat timp pe zi jucati CS?: scuze, 4-5 ore pe zi, depinde....