Polyvalent

Admin CS
 • Content Count

  248
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  11
 • Puncte WF

  15,595 [ Donate ]

Polyvalent last won the day on December 28 2018

Polyvalent had the most liked content!

Community Reputation

1,213 Popular

4 Followers

About Polyvalent

 • Rank
  Advanced

Personal Informations

 • City:
  Ploiesti
 • Age:
  21
 • Sex:
  Masculin

Recent Profile Visitors

343 profile views
 1. Te am remarcat pe server , esti linistit si la locul tau . Citeste regulamentele si voteaza serverul ! Sa fi activ pe forum , ts si server . Daca ai o problema sau nelamurire atat eu cat si colegi mei iti stam la dispozitie ! Multa bafta !
 2. . Din cate am inteles de la anumiti colegi de ai mei , esti o persoana destul de capabila cu un comportament decent , matur si o activitate buna pe server in ultima saptamana si ai fost activ si pe ts . Nu uita sa votezi serverul zilnic , sa citesti regulamentele , sa fi incontinuare activ pe forum , server si ts si in caz de ai o problema sau nelamurire atat eu cat si colegii mei iti stam la dispozitie . Multa bafta !
 3. , esti linistit , comportament decent . Activitate destul de buna in ultimele 7 zile . Nu uita sa votezi serverul zilnic . Sa fi activ pe server , forum si ts . In caz de ai o nelamurire sau problema atat eu cat si colegii mei iti stam la dispozitie . Multa bafta !
 4. PRO ! Poate de data asta ai mai multa grijă de grad . Nu uita sa votezi serverul zilnic, sa fii activ forum , server, ts si sa citesti regulamentele . Dacă ai o nelămurire atat eu cat si colegii mei iti stam la dispozitie . Multă baftă!
 5. Din cate am remarcat , ai o activitate destul de buna in ultimele 2 saptamani , linistit esti si destul de cuminte . Din partea mea ai PRO ! Nu uita sa votezi serverul zilnic , sa citesti regulamentele si in caz de ai o problema sau nelamurire atat eu cat si colegi mei iti stam la dispozitie . Multa bafta !
 6. avem deja un Sebi si cred ca , este suficient. Acum , lăsând gluma motivul pentru nu s de acord sa primesti acces este legat de varsta ta . Pentru mine este una mica . Multa bafta!
 7. unban ! Fata de celelalte faze , la ultima cu jupanul se vede clar . Multa bafta !
 8. multa bafta , cu restul te descurci
 9. nu te am vazut deloc pe server asa ca , n am nici o parere formată despre tine. Tot ce pot sa ti recomand este sa te faci remarcat si dupa sa revi cu alta cerere . Multa bafta!
 10. sper sa nu dezamagesti , multa bafta !
 11. Contra , nu ai activitate . Revin o cu alta cerere după ce îndeplinești toate condițiile . Multa bafta !
 12. motivele mai sus si sunt de acord cu ele in orice privința. Multa bafta.
 13. Imi pare rau prietene la unele faze numai ai sunet wall , multa bafta !