Polyvalent

Admin CS
 • Content Count

  216
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  11
 • Puncte WF

  4,805 [ Donate ]

Polyvalent last won the day on December 28 2018

Polyvalent had the most liked content!

Community Reputation

909 Popular

3 Followers

About Polyvalent

 • Rank
  Advanced

Personal Informations

 • City:
  Ploiesti
 • Age:
  21
 • Sex:
  Masculin

Recent Profile Visitors

279 profile views
 1. draguta atitudine , pastreaz o ! Multa bafta !
 2. motivele mai sus si sunt de acord cu ele in orice privința. Multa bafta.
 3. Nu mi place kent sincer, mai bun un dunhill dar , mereu merita sa încerci ceva nou asa ca .. citeste regulamentele serverului, fii activ forum/ts deoarece , activitatea celor două este la fel de importantă ca ceea după server și n caz ca , ai nevoie de ajutor atat eu cat si colegii mei iti stam la dispozitie . multă baftă !
 4. Bine ca , ai facut cerere că mi ai dat teroare băiete.. lăsând gluma.. votează serverul zilnic , citeste regulamentele, activitatea pe forum si ts este la fel de importantă ca , ceea după server și n caz ca , ai nevoie de ajutor atat eu cat si colegii mei iti stam la dispozitie. multa baftă!
 5. nimic de adaugat , multa bafta !
 6. Imi pare rau prietene la unele faze numai ai sunet wall , multa bafta !
 7. marco - 86.124.229.55 - STEAM_0:0:48555929 http://www.girlshare.ro/3769731647 Silent Aim Poftim aici si dovada . Multa bafta ! unban !
 8. Nu este abuz ai luat ban din greseala , doream sa ii dau lui "Enzo" , omul a iesit si ai luat tu deoarece am tastat "amx_ban enzo 30 lbj" si te a luat pe tine , mai ai rabdare 10 minute si expira , multa bafta ! P.S : "sa ti o suga ma ta" poate iti suna cunoscut si asta ! https://ibb.co/gDyhXSB EDIT : https://ibb.co/PQ9W3Xv , 11:43 . Succes si spor la fraguri !
 9. nu mi inspiri incredere deloc , nimic personal , poate din cauza varstei ! Multa bafta !
 10. din cate am remarcat , activitatea ta pe server este una decenta ,la fel si comportamentul in schimb , pe viitor , trebuie sa lucrezi mai mult pe partea de activitate ci nu numai pe server cat si pe forum , activitatea pe forum este si ea la fel de importanta ! Nu uita sa votezi server ul zilnic , ne ajuta foarte mult chestia asta ! Nu uita sa citesti regulamentul server ului cat si regulamentul admin ului cat si cel al "nou venitului" cum imi place mie sa i spun si , desigur , daca ai o nelamurire in legatura cu ceva atat eu cat si colegii mei iti stam la dispozitie ! Multa bafta !
 11. Motivul este aici , multa bafta !
 12. activitate buna , player decent , cracter vedem . Voteaza server ul zilnic , citeste regulamentele si aplica le ! Activitatea pe forum este la fel de importanta ca , ceea de pe server in rest , imi ramane doar sa ti urez multa bafta si in caz de ai nevoie de ajutor atat eu cat si colegii mei iti stam la dispozitie . Succes !