Sari la conținut
Caută în
 • Mai multe opțiuni...
Găsește rezultate care...
Găsește rezultate în...

AcridGamer

Manager AGMC
 • Număr conținut

  13
 • Înregistrat

 • Ultima Vizită

 • Puncte Warfield

  80 [ Donate ]

Reputație Comunitate

0 Antisocial

Despre AcridGamer

 • Rang
  Incepator

Informatii personale

 • Oras:
  Tulcea
 • Varsta:
  16
 • Sex:
  Barbat
 • Nick Steam:
  AcridGamer

Vizitatori Recenți Profil

Blocul vizitatori recenți este dezactivat și nu este arătat altor utilizatori.

 1. RESPINS! Nu ai respectat modelul!
 2. Salut, va voi fura 2 minute din viata pentru a va ruga sa votati pe toate link-urile de mai jos! (Click pe Imagine) https://topg.org/Minecraft/in-502510 Un Reply cu #votat ! #Multumesc!
 3. [*] NUME TOPIC: Propunere (Nume) Nume: Sugestie/Propunere: Link Dowloand: Poze: Cu ce ar ajuta Sv-ul?: Alte Specificatii:
 4. [*] NUME TOPIC: [AGMC] Cerere Acces (Nume) Nume: Varsta: Ore pe Server: Ce Acces Doresti?: Acces Vechi: De unde ai Aflat de Server: Date de Contact: Cu ce Poti Ajuta Server-ul?: Ce-ti place la Server?: Poti Dona?: Cat de Activ poti fi?: Ai citit Regulamentul?: Alte Specificatii: ATENTIE: 50 de Ore Minim pentre Helper! (Link GameTracker) Datele de Contact trebuie sa fie Steam // Discord // Facebook // TeamSpeak 3 ! Daca cererea nu respecta conditiile v-a fi respinsa din start! Daca ati fost respinsi puteti face o alta cerere peste 5 zile!
 5. [*] NUME TOPIC: BUG (Problema) (Numele Problemei) Nume: Numele Bug-ului/Problemei: Dovezi (Obligatoriu) Alte Specificatii:
 6. [*] JUCATORI Nume Jignitor # Ban 120 de Minute! Limbaj Necorespunzator # Prima Sanctionare este de Mute 5 minute - A doua de 30 minute - A treia este de ban 60 Minute! SPAM Mesaj # Prima Sanctionare este de Mute 10 minute - A doua de 30 minute - A treia este de ban 120 Minute! Reclama # Ban Permanet! (Fara Discutii) Folosirea Cheat-urilor // Mod-urilor ce contin X-Ray # Prima Sanctionare este de BAN 24 de Ore - A doua, Ban Permanent! CAPS Lock # Prima Sanctionare este de Mute 10 minute - A doua de 30 minute - A treia este de ban 120 Minute! Link-uri # Prima Sanctionare este de Mute 10 minute - A doua de 30 minute - A treia este de ban 120 Minute! Amenintare Staff # Banare Permanenta pe IP! Cooperarea cu un H4CKER # Ban 7 zile! Cersitul # Prima Sanctionare este de Mute 10 minute - A doua de 30 minute - A treia este de ban 120 Minute! Trap-ul # Jail o Ora Home in Protectia altui Jucator # Riscarea de a lua Ban Permanent! CapCana # La Intrebarea ai citit regulamentu spui "AGMC"! IN LOC DE BAN SE POATE UTILIZA JAIL! [*] ADMINI Nu aveti voie sa va laudati cu gradul primit! Nu aveti voie sa faceti eventuri fara acordul unui grad mai mare! Nu aveti voie sa dati iteme jucatorilor! Nu aveti voie sa abuzati de comenzi! Nu aveti voie sa va bateti joc de playeri! Nu aveti voie sa dati contul de admin unui jucator! Nu aveti voie sa jigntiti jucatorii/staff-ul! Nu aveti voie sa participati la PVP cu comenzile de admin! Daca lipsiti mai mult de 5 zile si nu faceti cerere absenta veti pierde gradul! Nu aveti voie sa folositi comenzile pe jucatori! [*] DONATORI Nu aveti voie sa abuzati de comenzi! Nu aveti voie sa dati ban fara dovada! Nu aveti voie sa oferiti iteme si altor jucatori! Comenzile in favoarea ta trebuie dezactivate la PVP! Nu aveti voie sa schimbati cont-ul! Odata ce ai donat iti vin si niste responsabilitati! ATENTIE: Verificarea zilnica a Regulamentului este obligatorie! Ne rezervam dreptul de a edita la REGULAMENTUL de la un moment la altul! Odata ce ai donat nu poti cere refund! Nu raspundem de bani/iteme!
×