Jump to content

DuMi

Manager CS
 • Content Count

  522
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  4

Everything posted by DuMi

 1. Ai fost anunțată ce trebuie sa faci
 2. Da-mi in privat nick si parola. Sedere placuta!
 3. da-mi in privat nick-ul si parola. Sedere placuta!
 4. Dă-mi o nick si parola in privat Nu mai avem gradul de senior
 5. dovada am pus-o un coleg owner sau fondator iti va da raspunsul final
 6. https://easyupload.io/gobe4t https://easyupload.io/m663hr (nu stiu de ce ti am facut asa mare demo-ul, chiar 3) se vede din primul demo cum ii asteptai in palat sau cum ii spune la acea zona, putin conteaza cum se numeste ce conteaza este ca jucai cu wall-ul pe fata
 7. @Pecher nu avem admin cu acel nick, la noi nu se cere wg si IP-ul din poza este de la alt sv Ai gresit comunitatea
 8. Citeste regulamentul intern si toate informatiile pe care o sa le intalnesti la Admins only. Restul de informatii le aflii pe parcurs de la buddy sau de la ceilalti colegi.
 9. Citeste regulamentul intern si toate informatiile pe care o sa le intalnesti la Admins only. Restul de informatii le aflii pe parcurs de la buddy sau de la ceilalti colegi.
 10. Citeste regulamentul intern si toate informatiile pe care o sa le intalnesti la Admins only. Restul de informatii le aflii pe parcurs de la buddy sau de la ceilalti colegi.
 11. Citeste regulamentul intern si toate informatiile pe care o sa le intalnesti la Admins only. Restul de informatii le aflii pe parcurs de la buddy sau de la ceilalti colegi.
 12. Citeste regulamentul intern si toate informatiile pe care o sa le intalnesti la Admins only. Restul de informatii le aflii pe parcurs de la buddy sau de la ceilalti colegi.
 13. Citeste regulamentul intern si toate informatiile pe care o sa le intalnesti la Admins only. Restul de informatii le aflii pe parcurs de la buddy sau de la ceilalti colegi.
 14. Citeste regulamentul intern si toate informatiile pe care o sa le intalnesti la Admins only. Restul de informatii le aflii pe parcurs de la buddy sau de la ceilalti colegi.
 15. Citeste regulamentul intern si toate informatiile pe care o sa le intalnesti la Admins only. Restul de informatii le aflii pe parcurs de la buddy sau de la ceilalti colegi.
 16. Citeste regulamentul intern si toate informatiile pe care o sa le intalnesti la Admins only. Restul de informatii le aflii pe parcurs de la buddy sau de la ceilalti colegi.
×
×
 • Create New...