Jump to content

cL*Ionut*. [!]

Members
 • Content Count

  11
 • Joined

 • Last visited

Everything posted by cL*Ionut*. [!]

 1. Contra, se vede în demo, + sunt interzise ss.urile si wg-ul pe acest sv.
 2. Sunt intersize wg-ul si pozele, trebuie demo. Vad ca nici ban list nu are. Pro pentru reclamatie.
 3. Am împresia, ca nu stii ce ai scris în modelul de mai sus...mai uitate odata, scrie destul de clar, "grade detinute în trecut : tu ai zis : moderator+vip helpar +vip si god.. Si nu mai face dublu post...ca primesti warn.. Mai reciteste odata modelul pe care l.ai completat.
 4. Conta, ai avut cam multe grade, deci tu ai facut ceva de nu mai ai admin acum..odata ce ai avut 3 sau 4 cereri de admin acceptate si ai avut grad, si te.ai retras, sau nu ai avum nici.o pasiune sa te intereseze activitatea pe forum/ts3/ sv, eu cred ca nici acum nu ai cum sa faci. Din partea mea ai un contra.
 5. Contra, nu ai orele necesare, + că nu ai nici experiența necesara, nu cred ca ai avut o experiența frumoasa în 5 luni.. si daca ai fost admin calumea. Asta.i parerea mea.
 6. Contra, nu te-am vazut pe sv deloc. + nu ai nici orele necesare.
 7. # Nume real: Ionut # Nick : cL*Ionut*. [!] # Varsta : 17 # Experienta in admin (daca DA, cat?): 6 ani. # Grade detinute in trecut (daca a fost cazul): Nu. # Intre ce ore ai putea fii pe server: aproape zilnic, acum dar cand incepe scoala seara. # De ce crezi ca meriti admin: Ca sunt codatii pe sv, si nu tot timpul sunt admini. # Ce crezi ca ii lipseste server-ului nostru: nu. # STEAM ID: ---- # Poti ajuta serverul facand o donatie? Da #Ai citit Regulamentu? (nu se raspunde cu da sau nu) : jsn2)2jm , altceva nu pot sa-mi dau seama c
×
×
 • Create New...