Jump to content

SkyPixel

Moderator
 • Content Count

  381
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  23
 • Puncte WF

  2,461 [ Donate ]

Everything posted by SkyPixel

 1. Contra , scuze dar nu cred ca ai 15 ani ... e imposibil sa nu ai un microfon in 2020 e si la 5 lei . Plus ca va fi foarte greu sa fii admin fără microfon + ca nu ai prime .
 2. Contra , ai nevoie de 20 de H pentru a face cerere .
 3. Contra Nu o lua personal ... pur si simplu daca ai gresit o data nu mă face nimic sa cred ca acum chiar ai citit regulamentul. Sry
 4. Ai omis randul 6 Si 7 vârsta si cnpul, numărul de ore nu e o problemă, daca puneai vârsta sI cnpul aveai pro. CONTRA.
 5. Contra , Ti am spus cuvântul cheie este foarte vizibil .
 6. Fara suparare dar e cea mai proasta aplicatie pe care am vazuto ... este de treaba pe server dar totusi .... nici nu ai incercat + ca ai zis ca ai citit regulamentul , daca il citeai gaseai cuvantul cheie 100 % CONTRA
 7. Contra .. nu sunt genul sa spun sa editezi cuvantul cheie . Daca lai copiat inseamna ca nu te intereseaza sa ai admin + ca nu imi place ca ai folosit prescurtari. O seara buna.
 8. are 19 ore si 40 de minute , a facut 20 acm o ora.
 9. Daca Bogdan decide ca iti mai da o sansa sunt PRO , dar cu toate astea spui ca nu ai experienta si daca prima data ai gresit cuvantul cheie inseamna ca nu ai citit manualul comenzilor , eu te-as ruga sa citesti cu atentie regulamentul daca o sa fii acceptat , succes
 10. Contra Nici nu se pune problema sa iti dau pro :))) , nu ai fost in stare sa cauti cuvantul cheie + ai 13 ani ceea ce imi arata indiferenta ta... ore nu ai si nici nu cred ca o sa le faci avand in vedere istoricul numelor tale , joci pe vreo 4 servere nush cat timp ti-ai putea face si pentru Warfield . De asemenea din cele 2 ore nush cum ai reusit tu sa vezi asa de "multi codati " pe server .
 11. Contra Ore puține, varsta nu corespunde cu cnpul, chiar daca ai mai avut admin nu as vrea sa fie cineva in staff care încearcă să "fure" , nu mi se pare ca esti suficient de matur .
 12. PRO Nu e nimic de comentat, toti il cunoastem, cel putin la mine nu a avut nici un gag sau mute, player model pentru mine si ar trebui sa fie si pentru alti !
 13. Pro Acum in cel mai sincer sens, e activ dar are niste mici probleme de comportament care se pot rezolva
 14. Contra Scuze mane, primu lucru la care ma uit e CNP-ul si mi-ai dat la cap din prima ... CNP nu e numarul de telefon e Cod Numeric Personal , cuvat cheie nu ai . Eu nu o sa mai dau Pro la cererile de admin de -15 ani, deoarece nu sunt suficienti de maturi , e strict problema mea o zi buna sall. EDIT: Daca erai cat de cat interesat pentru admin puteai sa intrebi la asistenta tehnica , go-chat (pe discord) sau in privat un admin ce e acela un cnp
 15. CONTRA Scuze dar eu Ti am explicat cum trebuie facuta cererea , ai 13 ani de aia nu ai pus cnpul puteai sa il pui din certificatul de nastere , daca nu stiai sa faci puteai sa intri pe go lobby si sa ma întrebi ce trebuia sa pui in fiecare loc , daca nu te-ai străduit nici macar sa ma întrebi cum sa faci cererea nu cred ca esti asa de interesat de admin pe sv .
×
×
 • Create New...