Mihaela

Moderator
 • Content Count

  271
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  19
 • Puncte WF

  5,886 [ Donate ]

Mihaela last won the day on April 19

Mihaela had the most liked content!

Community Reputation

639 Known

About Mihaela

 • Rank
  Advanced
 • Birthday December 14

Personal Informations

 • City:
  Targoviste
 • Age:
  16
 • Sex:
  feminin
 • Steam Profile:
  Mikiii

Recent Profile Visitors

484 profile views
 1. Nu o lua in nume de rau, dar putina activitate si cand ma refer la activitate gen ca esti de putin timp, ca de intrat pe srv am vazut ca intri zilnic. In rest esti super ok ca si comportament, prezenta pe srv zilnica. Oricum acest contra nu o sa te afecteze cu nimic, ba din contra sa ai mai multa ambitie! Succes!
 2. PRO! Te-am remarcat de cateva ori pe server si pe ts3, esti linistit, orele le ai. Sa faci rost de steam, sa incepi sa votezi server-ul si multa baftaaa!
 3. PRO! Indeplinesti cerintele, linistit esti, activ esti, ce sa mai zic mult bafta! Te asteptam pe TS 3 si sa votezi server-ul zilnic!
 4. Nu indeplinesti conditiile! Orele nu le ai, steam on nu ai( dar peste asta putem trece cu vederea o perioada) si nu te-am vazut niciodata pe server.
 5. Am sa-ti dau un contra, fara supărare, dar trebuie sa fii mai hotarat, sa-ti pese mai puțin de cei din jur si sa nu te iei dupa unul, dupa altul. Tu trebuie sa-ti vezi de treaba ta ca faci bine ceea ce faci si sa nu reacționeze la nervi. Ia atitudine si fi baiat deștept, axeazate pe ce conteaza si e important, iar pe viitor am sa-ti dau un pro! Mult succes!!
 6. Am urmarit de 2-3 ori demo-ul, prima data am spus ca este sunet, dar urmarind a doua si a treia oara, nu a mai fost sunet. Prima faza pe care am vazut-o este cand, 2 de la tero merg tropaind, dar el nici nu se sinchiseste sa se uite, dar in schimb urmareste pe cel de pe rampa, a doua faza este cand sunt 2 la poarta (se aud pasii) dar el urmareste cam prea atent playerul si iese prefire pe cel de la poarta nu pe cel care trece in stanga. Daca se lasa un pic mai lung demo-ul ar fi fost mai concludent. SPUN UN CONTRA UNBAN
 7. PRO! Cum a spus si urek da-i cu 1/4 sa vezi cum se duc gloantele pe langa si nu sar direct head, plus ca se vede ca muta el tinta si aceasta nu sare!
 8. PRO! Te asteptam ts si sa nu uiti sa votezi serverul ! Mult succes!
 9. Mihaela

  1912

  Contra !! Nu prea ai activitate...Si mi se pare ca ai luat in gluma cererea facuta!Mai multa seriozitate si activitate pe viitor si vei avea un pro de la mine! Bafta!
 10. Activ si la locul lui!
 11. Contra, activitate inexistentă, nu te-am văzut niciodată pe server. Succes!
 12. Pro.Cerintele le ai(la varsta nu-mi dau cu parerea), sa nu uiti sa fii activ pe forum sa votezi serverul si mult succes! Te asteptam si pe teamspeak!
 13. CONTRA.Îndeplinești cerintele, dar parerea mea ar fi sa ai mai multa activitate.Eu nu prea te am văzut, daca te am vazut o ora pe server. Stiu ca fiecare merita sansa lui asa ca iti urez bafta!
 14. Îndeplinești toate cerintele asa ca ai si de la mine un PRO! Te asteptam si pe ts! Multa baftaa