Sari la conținut
Caută în
 • Mai multe opțiuni...
Găsește rezultate care...
Găsește rezultate în...

EkoRomania

Manager Play
 • Număr conținut

  10
 • Înregistrat

 • Ultima Vizită

 • Puncte Warfield

  50 [ Donate ]

Reputație Comunitate

0 Antisocial

Despre EkoRomania

 • Rang
  Incepator
 • Dată Naștere 25.01.2000

Informatii personale

 • Oras:
  Vaslui
 • Varsta:
  19
 • Sex:
  Masculin

Vizitatori Recenți Profil

35 citiri profil
 1. Nick: Propunerea ta: Sectiunea pe care doresti sa fie implementata: Cu ce crezi ca va ajuta?: Ai resurse pentru ca aceasta propunere sa fie implementata?: Alte comentarii:
 2. Nick: Bug-ul/problema pe care ai sesizat-o: O scurta descriere despre cum poate fi reprodus respectivul bug: Screenshot/Videoclip care sa prezinte respectivul bug: Alte comentarii Fiecare raportare va fi rasplatita in-game!
 3. La aceste reclamații au dreptul de a posta doar autorul topicului în cazul în care are ceva de adăugat, persoana reclamată în cazul în care are ceva de spus în apărarea sa, precum și Managerii, inclusiv Operatorii care au fost aleși să se ocupe de aceste reclamații pentru a da verdictul și a închide topicul. Cine nu se încadrează în vreuna din aceste categorii și postează în reclamațiile staff, riscă să fie sancționat. La reclamații NU se votează. Oricine poate veni aici să dea pro/contra, fără ca măcar să cunoască situația, motiv pentru care genul acesta de posturi NU sunt tolerate. Pe lângă aceste 2 reguli specifice acestei secțiuni, se aplică de asemenea și regulamentul forum-ului. Recomand citirea acestuia, în caz că nu ați făcut-o până acum, pentru a nu exista discuții. De la crearea reclamației respectivul are 24h să pună o dovadă clară sau reclamația o să fie acceptată. Dacă au trecut mai mult de 3 zile de la primirea "pedepsei", nu mai puteți face reclamație. Model: Nick-ul tău: Nick-ul celui reclamat: Staff/Donator: Secțiunea: Motivul pentru care îl reclami: Dovada Alte comentarii:
 4. La aceste reclamații au dreptul de a posta doar autorul topicului în cazul în care are ceva de adăugat, persoana reclamată în cazul în care are ceva de spus în apărarea sa, precum și responsabilii acestei secțiuni (Supervizorii & Adminii)pentru a da verdictul, urmând ca topicul să fie închis. Cine nu se încadrează în vreuna din aceste categorii și postează în reclamații, riscă să fie sancționat. Donatorii NU mai au dreptul de a da verdict la reclamații, indiferent dacă aveți sau nu acces la tempban/ban/banip. De acum încolo reclamațiile vor rămâne DOAR în grija staff-ului, donatorii având accesele doar cu scopul de le acorda în joc, pe baza dovezilor proprii. La reclamații NU se votează. Oricine poate veni aici să dea pro/contra, fără ca măcar să cunoască situația, motiv pentru care genul acesta de posturi NU sunt tolerate. Pe lângă aceste 3 reguli specifice acestei secțiuni, se aplică de asemenea și regulamentul forum-ului. Recomand citirea acestuia, în caz că nu ați făcut-o până acum, pentru a nu exista discuții. Când faceți o reclamație împotriva unui jucător pe motivul de reclamă, poza trebuie făcută FULLSCREEN fără vreun edit. Model Nick-ul tău: Nick-ul celui reclamat: Motivul pentru care îl reclami: Dovada: Alte comentarii:
 5. La cererile de unban au dreptul de a posta DOAR următorii: Supervizorii & Adminii (aceștia fiind SINGURII care pot da verdict), autorul topicului în caz că are ceva de adăugat, precum și cei care trebuie să aducă dovezi la propriile cereri de unban. Posturile venite din partea celor care nu se încadrează în niciuna din aceste categorii sunt considerate inutile. La aceste cereri NU se votează. Oricine poate veni aici să dea pro/contra, fără ca măcar să cunoască situația, motiv pentru care genul acesta de posturi NU sunt tolerate. Dacă insistați cu cererile, riscați să fiți sancționați. Pe lângă aceste 3 reguli specifice acestei secțiuni, se aplică de asemenea și regulamentul forum-ului. Recomand citirea acestuia, în caz că nu ați făcut-o până acum, pentru a nu exista discuții. Model cerere: Nick-ul tau: Nick-ul celui care ți-a dat ban: Motivul pentru care ai fost banat: Screenshot cu mesajul care apare când încerci să intri: Cine te-a banat?: De ce crezi că ar trebui să-ți dăm unban?: Alte comentarii:
 6. Numele topicului trebuie sa fie "[Cerere Marire Grad] Nume" Trebuie sa fie cel putin o saptamana disanta de la ultima cerere Model cerere: Numele din joc: Gradul pe care il detineti: Gradul pe care il doresti: Skype: Motivul pentru care vrei marire de grad:
 7. Daca doresti sa intri in aceasta echipa, va trebui sa stii ca inainte de asta suntem prieteni, uniti de un scop comun si condusi de multa pasiune. Suntem aici pentru a creea o admosfera cat mai placuta in jocul nostru. Cautam o persoana car sa lucreze eficient intr-o echipa, care sa comunice cu playerii si sa ofere un feedback bun si care va contribui in dezvoltarea acestei comunitati. Facem calcule din timp si dorim sa ne marim Staff-ul cu un coleg Helper. Descrierea rolului:Ca viitor helper/moderator in echipa Unturned, va trebui sa lucrezi eficient, sa inveti din greseli si sa depui un efort in implinirea unui obiectiv stabilit de tine la initierea acestui drum. Responsabilitati: Asigura suport si ofera informatii jucatorilor pe chat; Contribuie la îmbunatatirea conditiilor de joc si la mentinerea unui mediu cât mai placut atat pe server cât si pe chat; Mentine relatia cu jucatorii; Ofera sprijin si contribuie activ la dezvoltarea profesionala a colegilor din echipa; Se documenteaza permanent cu privire la modificarile aduse regulamentelor; Participa la activitatile specifice de organizare a serverului; Colaboreaza cu membri celorlalte grupuri de staff; Cerinte: Trebuie sa cititi regulamentul înainte de a posta cererea. Nu acceptam cererile postate înainte de citirea regulamentului. Persoana responsabila, organizata si eficienta în gestionarea activitatilor; Persoana care actioneaza din proprie initiativa; Aptitudini foarte bune de comunicare si munca în echipa; Atentie la detalii; Vârsta minima acceptata este de 16 ani; Cel putin 10 voturi; Daca indeplinesti conditiile de mai sus, esti gata! Te invitam sa faci chiar acum o cerere de grad respectand modelul de mai jos! Atentie! Ne rezervam dreptul de a contacta doar aplicantii care îndeplinesc criteriile de selectie prezentate mai sus. Model Cerere Grad: Titlu: [Cerere grad] Numele tau Prenumele tau: Nickname: Varsta: Gradul dorit: Helper, Moderator: Ce ne poti oferi ca si staff: Discord ID: Ai citit regulamentul?:
 8. ➢ Play: Regulament Jucatori. Nu aveti voie sa scrieti cu caps mai mult de 3 cuvinte. Sanctiune: [Mute] - 10 minute. Este interzisa prelungirea unui cuvat cu mai mult de 8 caractere. Sanctiune: [Mute] - 5 minute. Este interzis sa faceti spam pe chat sau spam avoid Sanctiune: [Mute] - 5 minute spam avoid, 10 minute spam. Limbajul obscen este strict interzis sau sa aveti un limbaj de cartier, limba romana este obligatorie. Sanctiune: [Mute] - 15 minute.[Mute] - 15 minute. Nu este permis sa deranjati in timpul eventurilor. Sanctiune: kick. Folosirea hackurilor/modurilor ce va avantajeaza in pvp sunt strict interzise, exceptie labymod, betterfps, hyperium. Sanctiune: [Prima abatere ban 7d, a doua abatere ban 14d si a treia abatere ban permanent] Nu aveti voie sa participati cu 2 sau mai multe conturi la event. Sanctiune: Tempban - 1d ( pe ambele conturi). Nu aveti voie sa scrieti cu caps mai mult de 3 cuvinte. Sanctiune: [Mute] - 10 minute. Este interzisa prelungirea unui cuvat cu mai mult de 8 caractere. Sanctiune: [Mute] - 5 minute. Este interzis sa faceti spam pe chat sau spam avoid Sanctiune: [Mute] - 5 minute spam avoid, 10 minute spam. Nu este permis sa deranjati in timpul eventurilor. Sanctiune: kick. Folosirea hackurilor/modurilor ce va avantajeaza in pvp sunt strict interzise, exceptie labymod, betterfps, hyperium. Sanctiune: [Prima abatere ban 7d, a doua abatere ban 14d si a treia abatere ban permanent] Nu aveti voie sa participati cu 2 sau mai multe conturi la event. Sanctiune: Tempban - 1d ( pe ambele conturi). Nu aveti voie sa abuzati de nici un bug. Daca ati gasit un bug, va rugam sa il raportati pe forum. Sanctiune: Tempban 5 zile/permanent, in functie de gravitate. Reclama de orice tip este interzisa, sign-uri, pe carti, mai ales in chat, reclama canalYouTube si grupuri de retele de socializare. Sanctiune: BanIp permanent. Limbajul licentios este permis in limita bunului simt. Sanctiune: [Mute]10Minute-1Zi. Daca doriti sa faceti o cerere grad, la intrebarea ,,Ai citit regulamentul?" se va completa cu numele tau de pe forum. Nu aveti voie sa faceti off-topic excesiv pe helpop, sau sa scrieti cu caps, sa prelungiti cuvinte. Sanctiune: warn. Daca ati gasit un bug, va rugam sa il raportati pe forum. Sanctiune: Tempban 5 zile/permanent, in functie de gravitate. Reclama de orice tip este interzisa, sign-uri, pe carti, mai ales in chat, reclama canalYouTube si grupuri de retele de socializare. Sanctiune: BanIp permanent. Limbajul licentios este permis in limita bunului simt. Sanctiune: [Mute]10Minute-1Zi. Daca doriti sa faceti o cerere grad, la intrebarea ,,Ai citit regulamentul?" se va completa cu numele tau de pe forum. Informatii suplimentare: La 3 warn-uri acumulate primiti tempban global o zi. Un warn exprima in 7 zile de la primirea sa.
×