Griezmann★

Admin Server
 • Content count

  272
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  2

Griezmann★ last won the day on March 18

Griezmann★ had the most liked content!

Community Reputation

155 Level 9

2 Followers

About Griezmann★

 • Rank
  Respect!

Informatii personale

 • City:
  Bucuresti
 • Age:
  28
 • Sex:
  Masculin
 • Steam Profile:
  tage_harralla
 1. PRO ! Ai grija `Boss-ule` :)) si profita de sansa asta, pentru ca nu vei regreta. Te trailes baftalo ! :))))
 2. Un baiat cu capul pe umeri, si nu copil. Stie ce are de facut si isi poate coordona colegii lui dupa TM fiindca de pe acest server nu am vazut pe nimeni activ si cu acces pe TS3. PRO din partea mea.
 3. Am inteles, de acord...dar sau creat foarte multe canale pe acest ts, si activitate foarte slaba din partea multora.Acum sincer stau sa-i fac canal lui Gbass cine este Gbass ? Sunt de 1 an aici si nu l-am vazut de 2 ori pe server-ul nostru de TS3 despre ce vorbim ? Daca intri de 2 zile gata canal permanent ? Ii acordam un canal temporar iar daca va face minim 200 de ore pe el il va lua permanent. Repet foarte multe canale pe care nu intra nimeni, asta vreau sa aduc la cunostiinta!
 4. Eu sunt de parere ca sunt foarte multe canale personalizate si parasite care nu sta nici `babau` pe ele. Nu inteleg de ce va trebuiesc tuturor canale personalizate cand sunt acolo ogramada create sa stati. Eu sunt de parere ca mai trebuiesc sterse din ele, sunt foarte multe canale pe care nu intra nimeni si sunt create acolo de pomana. Asteptam un Fondator/Adiministrator cu o decizie.
 5. PRO TESTER! KNG cauta bine pe gametracker si o sa vezi ca nu il gasesti exact cu numele lui sunt foarte multi cu BluE acolo.Deci problema este de la gametracker, dar cu siguranta are orele necesare pentru aceasta cerere.
 6. Sincer nici nu ma uit la demo ii cunosc foarte bine potentialul lui traka.El nu va juca niciodata cu wall pentru ca nu are nevoie de asa ceva, experienta si talentul lui in acest joc este dovedit cu desavarsire
 7. Bogdan ce radiografie ti-a aratat trace? Tot ce a postat el sunt doar vorbe deocamdata.Eu zic sa nu ne grabim cu scoaterea dns-ului si sa nu ne pripim imediat sa il credem. trace poate vii si tu cu niste dovezi altadata cand mai faci niste reclamatii gen: poze, screenshot din consola etc. Ownerii dupa frozen sa verifice bine log-urile si sa ia masuri cu adminii care probabil au procedat asa sau nu, ramane de vazut. PS: Nu o sa dau niciodata Wg unu-i player sau altceva cu toate ca ii respect foarte mult, asta o sa o fac doar in cazul in care un coleg imi va cere. Daca tu ca player suspectezi ca un admin joaca murdar te poti pune foarte frumos spectator si faci demo, termini demo si vii pe forum iar Ownerii si ceilalti colegi va hotara daca acesta joaca curat sau nu.