flame

Manager DR
 • Content Count

  20
 • Joined

 • Last visited

 • Puncte WF

  120 [ Donate ]

Community Reputation

0 Antisocial

About flame

 • Rank
  Newbie
 • Birthday 02/09/1999

Personal Informations

 • City:
  Timisoara
 • Age:
  20
 • Sex:
  Masculin
 • Steam Profile:
  Imperial Dragon

Recent Profile Visitors

77 profile views
 1. Salut ! Bine ai venit !
 2. Exemplu : Ban list [flame] Nick : Ip : Motiv: Dovada: Acest ban list este obligatoriu pentru adminii de pe server !
 3. flame

  VIP

  Buna ziua ! Serverul nostru dispune de un pachet VIP pe care il puteti achizitiona la suma de 10 euro (permanent). Acesta vine automat cu gradul de Helper . Puteti opta si pentru un grad mai mare insa costul va creste (nu stim inca suma). Beneficii : Scrieti /powers Meniu : 1.Viteza 1600 (este in echilibru cu Flip knife ) 2.Gravitate 250 3.Ak 47 4.M4a1 5.Deagle 6.Awp 7.Pachet full he 8.200hp 9.200 armura.
 4. Admin Numele dumneavoastra : Numele adminului reclamat : Motiv : Dovada : Jucator Numele dumneavoastra : Numele jucatorului : Motiv: Dovada : *Obligatoriu: Daca nu aveti dovada/dovezi va rugam sa nu faceti cerere . Daca motivul nu este unul serios nu va deranjati sa faceti reclamatie .
 5. Salut ! Aici aveti orele necesare pentru a face cerere upgrade . (Se pot modifica pe parcurs) *Administrator : - 20 de ore . *Moderator : - 35 de ore . *Semi-God : - 55 de ore . *God : - 70 de ore . *Co-Owner : 95 de ore .
 6. Nick(joc): Gradul adminului detinut in prezent : Grad dorit : Ore jucate pe server : Link gametracker : De ce doriti un grad mai mare : Daca nu indepliniti orele necesare va rugam sa nu faceti cerere !
 7. Nick(joc): Prenume : Varsta (+17): De cand jucati cs : Experienta ca Admin : Ore jucate (link gametracker): Mentionez ca am citit regulamentul : Adresa contact : In momentul de fata in acest topic se pot face cereri doar pentru Slot/Helper. *Obligatoriu : 3 ore - slot / 7 ore -helper .
 8. Nick-ul tau : Nick-ul adminului care v-a banat : Motivul banului : Dovada : Alte precizarii :
 9. flame

  Propuneri

  Salutare ! Aici va puteti exprima opinia pe baza jocului . *Daca doriti sa facem modificari in joc care sa aduca beneficii serverului va asteptam cu sugestii . *Adaugarea de plugin va fi acceptata doar daca acesta va fi considerat util !
 10. In acest topic jucatorii si membrii forumului pot sa discute intre ei, pot sa puna intrebari,etc. *Fara spam/jigniri/reclame. ~feel free~
 11. flame

  Anunturi

  Salutare ! Aici vor fi postate : -Modificarile aduse serverului (momentan nu necesita modificari), -Concursurile care se vor organiza pe server . etc
 12. flame

  Staff

  Lista gradelor si a persoanelor din staff : *Fondator* - flame *Owner* *Co-Owner* *God* *Semi-God* *Moderator* *Administrator* *Helper* *Slot* Mentionez ca pe server aveti posibilitatea de a va securiza numele !
 13. Buna ziua ! Acesta este regulamentul serverului . Exista probabilitatea ca pe parcurs sa se mai adauge reguli . Admin: 1.Ca admin, trebuie sa fiti un model pentru ceilalti jucatori, toti sunteti egali, invatati-i la nevoie. 2.Admini trebuie sa fie online pe server minim 2 ore pe zi . 3.Harta se schimba in ultimele 5 minute folosind (amx_vote). 4.Nu ai voie sa dai adminul altcuiva, nu ai voie sa-l vinzi , persoana care intra in posesia lui va primi remove . 5. Nu aveti voie sa folositi comenzi pe alti ADMINI (-1/remove). 6.Daca un player injura alt player , adminul are obligatia de a-I da Mute. 7. Adminul trebuie sa aiba atat activitate pe server cat si pe forum. 8.Nu aveti voie ca in timpul jocului sa puneti reguli noi , regulile sunt cele de pe forum. 9.Pentru HP/scurtat se da slay iar daca persoana respectiva continua : ban 30 /45/+ de minute . 10.Adminul nu are voie sa ia hp , sau sa scurteze . 11.Admini reclamatii trebuie sa raspunda altfel risca sanctiuni,ce duc la -1/remove. 12.La intrebarea “Mentionez ca am citit regulametul “ raspundeti astfel : Desigur ,voi fi activ ! 13.Pentru reclama neintentionata de la bind-uri sau config-uri se da mute 10 minute . 14.Pentru reclama intentionata se va aplica comanda de ban permanent . 15.Pentru folosirea de coduri se va aplica comanda de ban. 16.Adminii trebuei sa aiba un limbaj decent.Limbajul necorespunzator se sanctioneaza cu -1. 17.Daca lipsiti mai mult de 3 zile trebuie sa anuntati . Jucatori : 1.Nu aveti voie sa faceti reclama la alte servere sau s ail invite pe x pe serverul y – ban permanent. 2.Pastrati un limbaj decent pe server , astfel riscati gag/ban. 3.Limbajul vulgar asupra unui admin se pedepseste cu ban. 4.Daca sunteti nemultumiti de un admin , exista topicul pentru reclamatii. 5.La intrebarea “Mentionez ca am citit regulamentul” vei raspunde : Desigur, voi fi activ ! 6.Daca aveti certuri ne-regulamentare cu un alt jucator , aveti dreptul sa cereti ajutor adminului. 7.Nu cereti pro/contra pe server. 8.In caz ca primiti ban pe server si nu faceti cerere unban in 48 ore , cererea nu va mai fi luata in considerare. 9.Nu aveti voie sa luati hp / sa scurtati , slay/ban. 10.Nu intrati pe server cu nick-uri vulgare sau care batjocoresc anumiti jucatori/admini . kick/ban. 11.Daca ati primit gag si va reconectati primiti ban 15minute. 12.Folosirea oricarui tip de cod este pedepsita cu ban 60min+. 13.Teroristul nu are voie sa paraseasca cusca determinata de harta sau sa acceseze camera cu arme . slay/ban. 14.Daca jocul este freerun CT este obligat sa dea arma .
 14. Varsta: 20 IP Server: 193.203.39.209:27015 DNS-ul Dorit:Dr.WarField.Ro Mod: DeathRun Firma unde este gazduit serverul? : takehost Doresti canal teamspeak3 pentru server? : Momentan nu Link GameTracker/GameState : https://www.gametracker.com/server_info/193.203.39.209:27015/ Cum te gandesti sa-ti populezi serverul? : Deoarece este un server aflat la inceput , voi incerca sa il populez prin cat mai multe metode (reclama , forum,etc)