Jump to content

PgL-CampeR

Manager TM
 • Content Count

  299
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  1
 • Puncte WF

  4,575 [ Donate ]

PgL-CampeR last won the day on August 6 2019

PgL-CampeR had the most liked content!

Community Reputation

227 Unpopular

3 Followers

About PgL-CampeR

 • Rank
  Advanced
 • Birthday 12/31/1996

Personal Informations

 • City:
  Campia Turzii
 • Age:
  22
 • Sex:
  Male

Recent Profile Visitors

377 profile views
 1. Din pacate , un copil needucat ca si tine , care injura tot timpul si nu are un pic de respect fata de ceilalti, nu o sa mai joace pe servere WARFIELD. Am vazut discutiile tale jenante de pe celalalt server, si daca tot *iti bagi ceva* in warfield, atunci vei ramane si de la noi cu ban! O zi faina sa ai! Sa speram ca o sa te maturizezi! T/C
 2. Castigatorii concursului TOP 15 luna Decembrie sunt: Locul I : cristian (admin+ Vip 30 de zile) Locul II : [HG]ALexAndru (Vip 30 de zile) Locul III : .:BIA:. Ru3b3 (Vip 30 de zile)
 3. Ciprian, unu la mana, noi din pacate nu avem admin cu numele de Phantom. A doua la mana, nu te gasesc nici dupa nume nici dupa ip in lista de ban. Te sfatuiesc, sa incerci sa reintri pe serverul nostru, si pe urma sa accesezi consola , sa faci un screenshot sau o poza si sa incarci aici. Multumesc pt intelegere!
 4. Castigatorii concursului TOP15 din luna Noiembrie sunt: Locul I : cristian (Admin+Vip) Locul II : Spider bite (Vip 30 de zile) Locul III : [BE] Player (Vip 30 de zile) Felicitari tuturor!
 5. Cine a spus ca a ajuns serverul pe mana mea? Si tu cine esti sa critici serverul si oamenii lui?Eu personal am familie si o viata de trait, nu m-am nascut pentru warfield... Si eu cred ca am facut multe pt server si cred ca ma cunoaste toata lumea, nu inghit atacuriile unui copil de 16 ani... Mai intai de toate judeca ceea ce spui, inainte sa spui! Ca nu mai este ce a fost? Sau ca nu sunt playeri? Nu cred ca este vina mea sau a lui Unsto..
 6. Castigatorii concursului TOP15 din luna Octombrie sunt: Locul I : cristian (Admin+Vip) Locul II : Spider bite (Vip 30 de zile) Locul III : PropheT Felicitari tuturor! PS: cristian sa imi lasi pe forum mesaj cu Nick si Pass!
 7. [AdvancedBans] PgL-C@mp3R : unbanned alfa1 [90.209.84.8] [Ban Reason: aim] [AdvancedBans] PgL-C@mp3R : unbanned Alfa1 [STEAM_0:1:418586876] [Ban Reason: aim] 1) In DEMO nu se vede deloc AIM 2) Toate testele lui WG, le puteti vedea aici: https://www.wargods.ro/wcd/search.php - STEAM_0:1:418586876 T/C
 8. Castigatorii concursului TOP15 din luna Septembrie sunt: Locul I : PropheT (Vip 30 de zile) Locul II : Spider bite (Vip 30 de zile) Locul III : -=Abis=- Felicitari tuturor!
 9. Bun o sa facem in felul urmator: Skin pentru Incendiara si Smoke + 1 skin AWP, va fi adaugat, testam o saptamana sa vedem cum merge. Voi scoate mapele care nu au fost jucate, sau care nu au rostul lor. Oricum seara inainta sa iasa ultimul admin, va trebui sa verifice harta si timelimit! VIP de noapte se va baga doar daca vom avea Boost Lunar activ + Admini care vor fi disponibili sa fie ON si noaptea. Pentru vote map m-am gandit in felul urmator: Cei care castiga Concursuriile top,frag,awp daca nu sunt admini sa le oferim Slot+Vip, si sa acordam Acces pentru votemap la Slot. Ma voi ocupa personal intre data de 13.09.2019 - 14.09.2019. T/C
 10. Aveti topicul de Boost Server deschis Non Stop, acolo gasiti informati cum sa donati sau puteti sa lasa-ti mesaj lui xDallas sau mie. T/C
 11. Cred ca am zis de N-ori chestia asta, si ca si acuma , toata lumea apropba dar nimeni nu face... (Doar cativa)
 12. 1. O ideie foarte buna, asta ar face ca sa fie on si noaptea! 2. Asta nu este o necesitate, chiar daca dust2x2 are cateva bug-uri putem lasa peste noapte si timp 0. 3. Si asta este o ideie buna, nu cred ca o sa stea foarte mult timp la descarcat, si am putea adauga skin pt HE,Flash,Smoke + 1 Skin de AWP sa fie mai fancy. 4. Nu este cazul, intotdeauna se iveste sa fie 1 admin ON, din cate am vazut, iar seara lasam pe timp 0. 5. Asta am putea face.
×
×
 • Create New...